maritbet girişmaritbet
Parkvadi Evleri’nde Premium konutlar!

Parkvadi Evleri’nde Premium konutlar!

Ankara'nın gözde yaşam merkezi Çankaya'da, Kuzu İnşaat ve Ulubol İnşaat'ın ortak girişimiyle inşa edilen Parkvadi Evleri projesinin villa etabı, Parkvadi Premium ile Ankara'nın en lüks projesi olarak anılmaya başladı

Ankara'nın gözde yaşam merkezi Çankaya'da, Kuzu İnşaat ve Ulubol İnşaat'ın ortak girişimiyle inşa edilen Parkvadi Evleri projesinin villa etabı, Parkvadi Premium ile Ankara'nın en lüks projesi olarak anılmaya başladı. Ankara Dikmen Vadisi'nde konumlandırılan proje sadece 76 seçkin ailenin yaşayacağı özel bir proje olarak geliştirildi.

Dikmen Vadisi'ne hakim manzarasıyla geniş bir alan bakan Parkvadi Premium villaları tamamen birinci sınıf malzemeyle ve lüks bir tasarımla inşa edilerek Ankara'nın en lüks projeleri arasında çoktan yerini almış durumda. 76 villadan oluşan Parkvadi Premium'un 50'si düz tip, 16'sı teraslı dubleks ve 10'u tripleks villalardan oluşuyor ve villalar 280 ile 1000 metrekare arasında bir kullanım alanına sahip.
En son çağdaş kullanım imkanları yanında binalar, kullandıkları teknolojiyle de donatılmış durumda. Projede villlar akıllı ev sistemiyle konforlu bir yaşam sunuyor.

Çankaya'ya 2, Kızılay'a 6, Ulus'a 7 km. uzaklıkta yer alan proje, avantajlı I konumuyla da öne çıkıyor. "İlk Görüşte Aşk" sloganıyla lanse edilen Parkvadi Premium ayrıcalıklı imkanlarıyla Ankara'nın önde gelen villa projesi olarak yerini aldı.

ParkVadi Evleri iletişim bilgileri
Web: www.parkvadipremium.com

E-mail: [email protected]
Tel: 0312 444 82 34 

  • Etiketler:

Yorum Yaz