maritbet girişmaritbet
Parkcity’de 179 bin TL’ye! Haziranda teslim!

Parkcity’de 179 bin TL’ye! Haziranda teslim!

Arıkan Yapı tarafından Esenyurt’ta inşa edilen ve haziran ayında oturumun başlayacağı Park City’de konutların liste fiyatları 179 bin 450 liradan başlıyor

 

İstanbul'da Esenkent ile Bahçeşehir'in kesişim noktasında yer alan Parkcity'de teslim heyecanı başladı.
Arıkan Yapı tarafından inşa edilen ve haziran ayında oturumun başlayacağı Park City'de 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde 3 farklı alternatifli dairelerin büyüklükleri de 97 ile 144 ve 177 olarak belirlendi.

Projede 2. etapta satışı süren konutların liste fiyatları 179 bin 450 liradan başlıyor, 352 bin liraya kadar çıkıyor.
Spor ve eğlencenin birlikte düşünüldüğü yarı olimpik yüzme havuzu, sosyal donatıları,  araç trafiğinden arındırılmış yüzde 70'i “yeşile ayrılmış alanları, kapalı otoparklardan dairelere direk erişimi ile Parkcity farklı ve ayrıcalıklı bir site konsepti sunuyor.

Yerleşim tercihinde, site projesi arayanların ortak buluşma noktası olan Parkcity bölgesel tüm projeler değerlendirilerek farklılıklar, fonksiyonellikler ön planda tutularak projelendirildi.
8-15 metrekare arasındaki balkonlar; balkon keyfi için tasarlandı ve özellikle mutfak, salon çıkışları düzenlendi. Geniş aileler için sunulan alternatiflerde çamaşır odası hayatı kolaylaştırırken, unutulmaya yüz tutan komşuluk ilişkileri de Parkcity yeniden yeşerecek.
 
Parkcity, bulunduğu nokta itibarı ile bölgenin alt ve üst yapısı tamamlanmış, kent hizmetlerinin sunulduğu ve ev ihtiyaçlarının rahatlıkla karşılanabileceği marketlere, pazara ve duraklara yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Proje Esenyurt TEM gişelerine 250 metre mesafede.
 

İletişim bilgileri
http://www.parkcity.com.tr/

[email protected]

Tel: 0212 672 55 25


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz