maritbet girişmaritbet
Park Yaşam Mavişehir'de ofis fiyatları 225 bin TL'den başlıyor!

Park Yaşam Mavişehir'de ofis fiyatları 225 bin TL'den başlıyor!

Park Yaşam Mavişehir'in bölgenin ilk ofis projesi olduğuna dikkat çeken İzka Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, projenin Mavişehir'de yatırımın kalbi olacağını vurguladı

 

Park Yaşam Mavişehir projesi nasıl doğdu? 
 
Açıkçası, Mavişehir bölgesinde ilkleri yaratmak ve insanlara daha kolay, daha kaliteli ve daha sosyal bir yaşantı sağlamak için Park Yaşam Mavişehir projesini oluşturduk. 
 
Aynı kalıplardan kurtulmak ve geniş metrekare ayrıcalığını insanlara yaşatmak için böyle bir proje tasarladık, insanların kış aylarında izmir'de daha çok vakit geçirdiklerini düşündüğümüz için kapalı yüzme havuzunu bölgede bir ilk olarak ortaya çıkarttık. 
 
Mavişehir'de daha önce hiç yapılmamış olanı yaptık ve ilk ofis projesinin satışını yapıyoruz. İzmir'in merkezinin Mavişehir bölgesine doğru kaydığını gördüğümüz için, konutların yanı sıra, ticari birimlerin olması gerektiğini düşündük. 
 
İstanbul ve Ankara'da da bildiğiniz üzere, artık alıcıya konut ve ticari birimler bir arada sunulmakta. Bu tasarımın kolaylığı artık insanların ilgisini çekiyor, İzmir'de böyle bir proje yok. Bu ilkleri insanlara yaşatmak için Park Yaşam Mavişehir projesinin doğuşuna karar verdik. 
 
Projenin yapımı şu an hangi aşamada? Ofisler ne zaman hizmete açılacak? 
 
Park Yaşam Mavişehir konut projesinin şu anda yüzde 85'lik kısmı tamamlanmış durumda ve teslimatlar Aralık 2012 tarihinde yapılmaya başlanacak. Konut satışlarımızın yüzde 95'i ofis satışlarımızın ise, yüzde 55'i tamamlanmış durumda. Ofislerimiz ise, Mart 2013 tarihinde, zemin katında bulunan 15 adet dükkan ile hizmete açılacak. Dükkanlarımızda ise, önemli markalar ile anlaşma yapmak üzereyiz. Bu şekilde, Mavişehir'deki ilk ticaret merkezini ortaya çıkartacağız.
 
Projenin öne çıkan özellikleri neler? 
 
Projemizde öne çıkan ve Mavişehir'de ilk olarak sunulan birçok özellik mevcut. 
Öncellikle konutlarımızın özelliklerinden bahsetmek istiyorum. Konutlarımızda, Mavişehir bölgesinde ilk olarak bir konut projesinde yapılan kapalı yüzme havuzu, açık otoparkın yanı sıra kapalı yer altı otoparkı ile farkını ortaya koymakta. Kapalı yer altı otoparkından asansör ile binaya çıkış imkanı da en belirgin özellikler arasında. Proje, çok merkezi bir lokasyonda, ana yolların bağlantı noktasında ve cadde üzerinde bulunuyor. Metro istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesi ile ulaşım kolaylığı sağlamakta. Konutlarımızın metrekareleri ise oldukça geniş. 
 
Karşıyaka bölgesinde yer alan adliye binasının Çiğli'ye taşınacak olması, avukatların ilgisini bizim projemize daha çok yönlendiriyor. Herkes iş yerini çalıştığı yerin yakınında seçmek isteyecek. Bu yüzden de, yüksek oranda bize yatırım yapmayı tercih edecekler. 
 
12 adet ücretsiz sosyal hizmet 
 
Ofis kısmında öne çıkan en belirgin özellikler ise, ofis sahiplerine 12 adet ücretsiz sosyal ayrıcalık sunuyor olmamız. Bunları şu şekilde sıralayabiliriz; evcil hayvan barınağı, restoranlar, kafeteryalar, playstation ve karaoke odası, davetli ve yemek salonları, çocuklar için özel teknokings, yoga ve plates stüdyosu, hipermarket, fitness salonu, sinema ve TV odası, toplantı salonları, kuaför salonu, açık ve kapalı otopark... 
 
Bu ayrıcalıklar sayesinde, yatırım için ofis sahibi olan yatırımcıların, kira getirileri ortalamanın çok üzerinde olacak. 
 
Projenin bölgeye kattığı yenilik ve ayrıcalıklar neler? 
 
Ofislerimizin en belirgin özelliği, Mavişehir'de ilk olarak bir ofis projesinin ortaya çıkması ve Mavişehir'de ticaret imarlı başka bir arsa bulunmaması. Bu ayrıcalık, ofislere olan talebi artırarak çevreyi canlı tutacak. Proje, lokasyon olarak çok kolay bir yerde, merkezi bir alanda bulunuyor. Metro istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde ve otobana 500 metre mesafede bulunmakta. Bu sayede havaalanı ve merkez ile ulaşım çok kolay. Bu projenin bölgeye katacağı yenilik, çevrede bu şekilde konumlandırılmış başka bir proje olmaması. İnsanların evleri ile işleri arasındaki mesafeyi azaltacağız, yolda vakitleri kaybolmayacak. Aynı zamanda son dönemdeki TUİK verilerine göre de açıklanmış bir gerçek var ki, ofislerin kira getirişi konutlara oranla çok daha yüksek. Yani bu proje Mavişehir'deki yatırımın kalbi olacak, kaynağı olacak. 
 
Ofis seçenekleri neler? 
 
1+1, 2+1 ve 3+1 ofis seçeneklerimiz mevcut. Ayrıca, 15 adet de dükkanımız yer almakta. 
 
Ofislere daha çok hangi sektörlerden talep oluyor? 
 
Sağlık, hukuk, mimar, mühendis ve muhasebecilerden büyük talep geliyor. Daha çok doktorların ve avukatların takibi altındayız. Özellikle Karşıyaka bölgesinde yer alan Adliye binasının Çiğli'ye taşınacak olması, avukatların ilgisini bizim projemize daha çok yönlendiriyor. Çünkü, ulaşım çok rahatlayacak bu şekilde. Herkes iş yerini çalıştığı yerin yakınında seçmek isteyecek. Bu yüzden de, yüksek oranda bize yatırım yapmayı tercih edecekler. 
 
Fiyat aralığı nedir? 
 
Ofislerimiz, 225 bin TL'den başlayan uygun fiyatlar ile alıcılarını bekliyor.
 
Park Yaşam Mavişehir İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0232 399 13 99
 
Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut Antalya Aksu ihalesini İzka İnşaat kazandı!
  • 15.06.2022 17:18

Emlak Konut Antalya Aksu ihalesini İzka İnşaat kazandı!

Emlak Konut Antalya Aksu 1. Etap ihalesini İzka İnşaat, 5 milyar 50 milyon TL'li ...

Park Yaşam Mavişehir nasıl bir proje?
  • 17.01.2015 16:45

Park Yaşam Mavişehir nasıl bir proje?

İzmir'de inşa edilen ve konutların dışında ticari birimlerde bulunan Park Yaşam ...

İFM'nin inşaatı yıl sonunda tamamlanacak
  • 10.03.2021 10:16

İFM'nin inşaatı yıl sonunda tamamlanacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Finans Merkezi'nin (İFM) inşaat ...

İBB satışa çıkardı, fiyatı dudak uçuklattı!
  • 01.09.2020 09:51

İBB satışa çıkardı, fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş ve Mecidiyeköy gayrimenkullerini satışa ...

Bahçekent Flora'da son dairelerin satışı sürüyor!
  • 15.12.2016 10:06

Bahçekent Flora'da son dairelerin satışı sürüyor!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Flora projesi için hazırlattığı 2016 Yıl Sonu "Gayrim ...

Park Yaşam Mavişehir, Temmuz’da hasılat şampiyonu oldu!
  • 10.08.2016 13:04

Park Yaşam Mavişehir, Temmuz’da hasılat şampiyonu oldu!

Emlak Konut GYO Temmuz 2016 hasılat birincisi 57 milyon 450 bin lirayla Park Yaş ...