maritbet girişmaritbet
Park Rezidans Cadde'de 75 satış yapıldı!

Park Rezidans Cadde'de 75 satış yapıldı!

Bağdat Caddesi'nin ikonlarından Park Residences Cadde projesinde 75 daire satıldı.

İstanbul'un en değerli merkezi Bağdat Caddesi'nde hemen taşınmaya hazır Park Residences Cadde; uygun satın alma seçenekleri ve bulunduğu eşsiz lokasyonda yoğun kira taleplerinden dolayı ve yatırım dönme hızının çok kısa olmasından dolayı büyük ilgi görüyor.

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. tarafından 2015 yılı kasım ayında satışa çıkarılan ve Kadıköy yakasında sunduğu servisleri ve yaşam konforu  ile benzersiz olan  Park Residences Cadde projesinde dört ay içinde 75 rezidans satıldı.

Anadolu Yakası'nda, İstanbul'un en önemli projelerinden biri olarak ön plana çıkan Park Residences Cadde; stil ve lüksün mükemmel uyumu içinde ev sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılar için cazip seçenekleri ile satışlarına devam ediyor.

İstanbul'un en seçkin lokasyonlarından Bağdat Caddesi'nde, 44 bin metrekare arazi içinde 20 bin metrekarelik yeşil alanı ile Park Residences Cadde, hemen taşınılabilir veya kiraya verilerek yatırım maliyetini düşüren satış seçenekleri ile dikkat çekiyor.

Toplam 341 rezidanstan oluşan Park Residences Cadde'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 ve penthouse olarak tasarlanan 102 metrekare ile 690 metrekare arasında 8 farklı tipte rezidans bulunuyor. Sosyal donatılarıyla da öne çıkan Park Residences Cadde projesi içinde; fitness salonu, yoga stüdyosu, aletli pilates alanı, spinning stüdyosu, kişiye özel meditasyon dersleri, cildi gençleştirecek nem ayarlı C vitaminli duşlar, spa, sauna, hamam, şok duşlar, dinlenme odası, concierge ve güvenlik hizmetleri, ısıtma sistemli açık yüzme havuzu,  çocuk ve genç oyun odaları, toplantı odaları, yürüyüş parkuru yer alıyor.

Gayrimenkul yatırımları 2016 yılı itibarıyla İstanbul ve Türkiye'de fiyat açısından 20 yılı aşkın 30 -40 senelere yaklaşan süre ile yatırımın  geri dönüşünü sağlarken Park Residences Cadde projesi projede yaşamak isteyenlerin ilgisi ve kira bedelleri ile  yatırmın geri dönüşünü  14-15 yıla indiriyor.

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. tarafından 2015 yılı kasım ayında satışa çıkarılan Park Residence Cadde projesinde dört ay içinde 75 rezidans satıldı. Metrekare fiyat aralıkları 4.500–7.500 Dolar arasında değişen projede KDV dahil 498.000 Dolar'dan başlayan fiyatlarla satılan konutlar, bölgede emsallerine göre çok avantajlı koşullarla alıcı buluyor. 

Bağdat Caddesi'nde Eşi Benzeri Yok

İnşaat kalitesiyle, merkezi lokasyonuyla, 360 derecelik İstanbul manzarasıyla, sosyal donatılarıyla ve tüm bunları benzerlerine oranla çok daha uygun koşullarla satışa sunmasıyla fark yaratan projede eşsiz konum mimari detaylarla da bütünleşiyor.

Kiralama Talebi Yükselerek Devam Ediyor 

Doğru lokasyonda, modern yaşamın gerektirdiklerini sunabilen, sakinlerinin yaşamını kolaylaştıran, yaşamından keyif almasını sağlayan Park Residences Cadde'de rezidans kiralama talebi  yükselerek devam ediyor. Kiralama kolaylığından dolayı projeyi iyi bir yatırım aracı olarak gören birçok yatırımcı birden fazla rezidans yatırımı yaptı.

Projenin konsept mimarisi uluslararası bir mimarlık firması olan Atkins'e ait. Rezidansların dekorasyonunda kullanılan malzeme seçimi dünya standartlarında en üst kalite baz alınarak yapıldı. 8 farklı tipte rezidans seçeneği de farklı yaşam stillerine hitap ediyor. Konuklara sunulan benzersiz hizmetler de Park Residences Cadde'nin en önemli farklarından biri. Bu rezidansların  her biri de ünlü tasarımcılar Hakan Helvacıoğlu, Rezzan Benardete, Ebru Mengenecioğlu tarafından dekore edildi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Park Residences Cadde'de 1 dolar 4 lira!
  • 29.12.2016 09:41

Park Residences Cadde'de 1 dolar 4 lira!

Park Residences Cadde'den ev almak isteyenler isteyenler yüzde 12.5 kar edecek. ...

Park Rezidans Cadde'de 75 satış yapıldı!
  • 10.03.2016 15:44

Park Rezidans Cadde'de 75 satış yapıldı!

Bağdat Caddesi'nin ikonlarından Park Residences Cadde projesinde 75 daire satıld ...