maritbet girişmaritbet
Park Residences Cadde'de vade 150 aya çıktı!

Park Residences Cadde'de vade 150 aya çıktı!

Anadolu yakasında artan lüks konut ihtiyacı Park Residences Cadde'ye yoğun ilgiyi getirdi.

Son yıllarda İstanbul'un gelişen ulaşım ağı, birçok şirketin genel merkezini ve yeni yatırımlarını Anadolu Yakası'na taşımasına neden oldu. Hal böyle olunca bölgede  ayrıcalıklı konumlarda yer alnan güvenlikli konut ve yaşam alanı ihtiyacı da artmaya başladı. Üst düzey şirket yöneticilerinin veya A ve  A Plus müşteri portföyünün tüm taleplerini cevap verebilecek, bölgenin sayılı projeleri arasında yer alan Park Residences Cadde'ye de ilgi artmaya başladı. Bağdat Caddesi'nin kalbinde, Göztepe'de yer alan Park Residences Cadde, lüks konut anlayışına yeni bir soluk getirdi. Benzersiz Boğaz manzarası, üst düzey güvenlik, merkezi konum ve kişiye özel ödeme koşullarıyla ön plana çıkan Park Residences Cadde gerek yatırım, gerekse yaşam için benzersiz bir fırsat sunuyor. 

LOKASYONU İLE İSTANBUL'A HAKİM 

Bağdat Cadde'sinde yer alan Park Residences Cadde, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na 20 km, Kadıköy'e 3 km, Boğaz Köprüsü'ne 12 km, FSM Köprüsü'ne 17 km ve Taksim'e 15 km mesafede konumlanıyor. Bağdat Caddesi'nin merkezinde, 20 bin metrekare bahçe içinde ve eşsiz İstanbul manzarasına hakim yaşamak isteyen ailelerin tercihi olacak olan Park Residences Cadde, Kadıköy'ün değil aynı zamanda İstanbul'un da en önemli projelerinden biri. Park Residences Cadde, inşaat kalitesiyle, merkezi lokasyonuyla, 360 derecelik İstanbul manzarasıyla, sosyal donatılarıyla lüks yaşamın kapılarını aralıyor.

YÜZDE 10 PEŞİNAT KALANI 150 AY VADE

Park Residences Cadde'de rezidans sahibi olmak da çok kolay. Rezidans bedelinin yüzde 10'u peşin verildiği takdirde, kalan borcu 150 ay vade şeklinde ödemek mümkün. Kampanya sayesinde Bağdat Caddesi'nin kalbinde yer alan ve lüks konut kavramına farklı bir bakış açısı getiren Park Residences Cadde'de kira öder gibi ev sahibi olabiliyorsunuz. Üstelik peşinatın hemen ardından rezidansın kat mülkiyet tapusunu da üzerinize alabiliyorsunuz. 

PROJE 44 KATLI 4 BLOKTAN OLUŞUYOR

44 katlı 4 bloktan oluşan proje içinde; fitness salonu, yoga stüdyosu, aletli pilates alanı, spinning stüdyosu, kişiye özel meditasyon dersleri, spa, sauna, hamam, şok duşlar, dinlenme odası, concierge ve güvenlik hizmetleri, ısıtma sistemli açık yüzme havuzu, manzaralı lounge alanları, çocuk ve genç oyun odaları, toplantı odaları, yürüyüş parkuru yer alıyor. Park Residences Cadde, çağdaş mimariye sahip, her biri 44 katlı dört binadan oluşuyor. 102 metrekare ile 690 metrekare arasında değişik yaşam tarzlarına hitap eden rezidanslar, iki çeşit 1+1  2+1, iki çeşit 3+1 ve 4+1 ve penthouse seçenekleri bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Park Residences Cadde basınla bir araya geldi!
  • 05.09.2015 17:09

Park Residences Cadde basınla bir araya geldi!

Birleşik Gayrimenkul, Four Winds olarak bilinen projeden aldığı 341 daireyi Park ...

Park Residences Cadde'de 5 yıl vadeli 0 faiz imkanı!
  • 15.05.2017 13:42

Park Residences Cadde'de 5 yıl vadeli 0 faiz imkanı!

Birleşik Gayrimenkul tarafından Bağdat Caddesi'nde hayata geçirilen Park Residen ...

Park Residences Cadde'de vade 150 aya çıktı!
  • 15.02.2017 09:09

Park Residences Cadde'de vade 150 aya çıktı!

Anadolu yakasında artan lüks konut ihtiyacı Park Residences Cadde'ye yoğun ilgiy ...

Park Residences Cadde'de 1 dolar 4 lira!
  • 29.12.2016 09:41

Park Residences Cadde'de 1 dolar 4 lira!

Park Residences Cadde'den ev almak isteyenler isteyenler yüzde 12.5 kar edecek. ...

Park Residences Cadde'de dolar kuru 2,90 TL'ye sabitlendi
  • 18.11.2016 15:02

Park Residences Cadde'de dolar kuru 2,90 TL'ye sabitlendi

Park Residences Cadde projesinde peşin ödemelerde dolar kuru, 2,90 TL'ye sabitle ...

Park Residences Cadde'nin reklam yüzü Mesut Yar oldu
  • 18.10.2016 16:37

Park Residences Cadde'nin reklam yüzü Mesut Yar oldu

Birleşik Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bağdat Caddesi’nin en prestijli lüks ...