maritbet girişmaritbet
Park Residence'ın yıldızı dizi ile yeniden parladı

Park Residence'ın yıldızı dizi ile yeniden parladı

Paramparça dizisinde senaryo gereği oyuncu Ahu Yağtu’nun yaşadığı rezidans olarak ekrana gelen Park Residences Cadde yaşamın tam merkezinde yer alıyor

Benzersiz bir rezidans deneyimi sunan Park Residences Cadde, Paramparça dizisinde senaryo gereği oyuncu Ahu Yağtu'nun yaşadığı rezidans olarak ekrana geliyor.

Dizideki performansı ile göz dolduran Ahu Yağtu'nun rezidansı olarak ekrana gelen Park Residences Cadde; Bağdat Caddesi'nde Göztepe‘de, İstanbul Boğazı, eşsiz tarihi yarımada, nefes kesici Adalar ve Marmara Denizi manzaralı, ayrıcalıklı hizmetler sunan hemen taşınacağınız seçkin bir adres olarak yaşamın merkezinde yer alıyor.

Sevilen dizinin çekimleri, terasından enfes Boğaz'ı ve İstanbul manzarasının göründüğü süper lüks rezidansta devam ediyor.

Dekorasyonu Ebru Mengenecioğlu'na ait

Muhteşem bir terası bulunan 350 metrekarelik rezidans 4 geniş oda ve teraslı bir salondan oluşuyor. Dekorasyonu Edip Efendi Yalısının sahibesi Ebru Mengenecioğlu tarafından yapıldı.

Çekimi yapılan evin içinde kullanılan duvar kağıtları dünyaca ünlü sanatçılar tarafından elle boyanılan çok kıymetli “de GOURNAY” markasına ait bulunuyor. El emeğiyle resimlendirilmiş en lüks ipek duvar kağıtları ile evleri giydiren “de GOURNAY” marka ipek duvar kağıtları, Park Residences Cadde evlerinin duvarlarına ışık saçıyor.

George Bush'un G-8 zirvesinde kullandığı odanın duvar kağıtlarını da tasarlayan markanın Madonna'nın ve LVMH'nin sahibi Bernard Arnaud'nun yemek odasında da imzası var. De GOURNAY müşterileri arasında Prens Charles, Hollanda Kraliyet ailesi, Kate Moss, Michael Caine, Sadie Frost, Texas eski valisi ve dünya çapındaki yatırım bankalarının üst düzey yöneticileri var.

Park Residences Cadde, hayatın merkezinde, şehrin kalbinde

Park Residences Cadde, çağdaş mimariye sahip, nefes kesici İstanbul manzarasına hakim 44 katlı dört kuleden oluşuyor. 102 metrekare ile 690 metrekare arasında değişik yaşam tarzlarına hitap eden özenle tasarlanmış rezidanslar bulunuyor.

İstanbul Boğazı'nın girişinden Yeşilköy'e kadar uzanan panoramik geniş bir sahil, birçok medeniyete ev sahipliği yapan tarihi yarımada manzarası, her zaman keyifle seyredilen İstanbul'un incileri Adalar ve Marmara Denizi , Park Residences Cadde'deki manzaralardan sadece bir kaçı....

Bu keyifli konumun haricinde keyfin lüks ile buluştuğu Park Residences Cadde'de ev sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek concierge hizmetleri sunuluyor. Bunlar arasında otel, uçak, restoran, konser bileti rezervasyonları, limuzin, tekne gibi araç ulaşım ve transferler hizmetleri, vale parking, oda temizliği, kahvaltı servisi, çamaşır yıkama ve kuru temizleme, saatli aşçı ve garson, evcil hayvan bakımı, ev içi teknik bakım ve onarım desteği, IT destek, parti-davet organizasyon ve Business Center bulunuyor. Ayrıca özel güvenlik hizmeti de sunuluyor.

Rezidans büyüklükleri arasında bir çok seçenek bulunuyor

En küçüğü 102 metrekare olan rezidansların 117, 223, 263, 350 ve 690 metrekare gibi değişik seçenekleri var. 1+1'den penthouse'a kadar geniş bir yelpaze sunuluyor.

Projede sunulan seçkin imkanlar

Park Residences Cadde'de hayatın tam içinde yaşıyorsunuz. Üç adımda Bağdat Caddesi'ndesiniz; en seçkin restoranlar, cafeler, butikler, marketler bir asansör uzaklığında. Biraz ilerinizde İstanbul'un sayılı marinalarından biri Kalamış Marina var.

Park Residences Cadde; 20 dönümlük kendi bahçesine ilaveten 120 dönümlük Özgürlük Parkı'na da komşu. Doğanın içinde her gün başka bir keyif almak mümkün.

Seçkin ayrıcalıkların sunulduğu Park Residences Cadde'de dışarıya çıkmadan sauna, hamam ve spa keyfini sürebilir , dilerseniz fitness, pilates, yoga yapabilir, trainer eşliğinde özel programlarla çalışma olanağı bulabilirsiniz.

Çocuklar için oyun odaları, çocuk parkı, açık yüzme havuzu, arkadaki parkta bulunan halı sahada gece gündüz futbol oynama-izleme imkânı var. Yürüme mesafesinde yelken kulüpleri ve asırlık tarihe sahip ünlü kulüplerin spor tesisleri de bulunuyor. Moda Deniz Kulübü, İstanbul Yelken Kulübü, Galatasaray Yelken Kulübü ve Marmara Yelken Kulübü, Park Residences Cadde'ye neredeyse komşusu olacak kadar yakınlıkta.

Ev sahiplerine sunulan benzersiz hizmetler

Ayrıcalıklı hizmet sunan bu lüks rezidanslar, yaşam alanınızı zenginleştirirken aynı zamanda da özelleştiriyor.

Yaşamı özel bir ayrıcalığa dönüştüren, her detayı incelikle düşünülmüş kusursuz bir hayat Park Residences Cadde'de sizleri bekliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Park Residences Cadde basınla bir araya geldi!
  • 05.09.2015 17:09

Park Residences Cadde basınla bir araya geldi!

Birleşik Gayrimenkul, Four Winds olarak bilinen projeden aldığı 341 daireyi Park ...

Park Residences Cadde'de vade 150 aya çıktı!
  • 15.02.2017 09:09

Park Residences Cadde'de vade 150 aya çıktı!

Anadolu yakasında artan lüks konut ihtiyacı Park Residences Cadde'ye yoğun ilgiy ...

Park Residences Cadde'de 1 dolar 4 lira!
  • 29.12.2016 09:41

Park Residences Cadde'de 1 dolar 4 lira!

Park Residences Cadde'den ev almak isteyenler isteyenler yüzde 12.5 kar edecek. ...

Park Residences Cadde'de dolar kuru 2,90 TL'ye sabitlendi
  • 18.11.2016 15:02

Park Residences Cadde'de dolar kuru 2,90 TL'ye sabitlendi

Park Residences Cadde projesinde peşin ödemelerde dolar kuru, 2,90 TL'ye sabitle ...

Park Residences Cadde'nin reklam yüzü Mesut Yar oldu
  • 18.10.2016 16:37

Park Residences Cadde'nin reklam yüzü Mesut Yar oldu

Birleşik Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bağdat Caddesi’nin en prestijli lüks ...