maritbet girişmaritbet
Park Oliva'nın körfez manzarası ilgi görüyor!

Park Oliva'nın körfez manzarası ilgi görüyor!

Tekstil sektöründe faaliyet gösterirken inşaata adım atan Fem Yapı, Park Oliva projesiyle sektörde söz sahibi şirketler arasına girmeye başardı.

Firmanın 1995 yılında Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nde 6 bin metrekare kapalı alanda tekstil alanında hizmet vermeye başladığını söyleyen Fem Yapı Satış ve Pazarlama Sorumlusu Alihan Bengü, tekstilde bugün 12 bin metrekare alana ulaştığını açıkladı. Kendi fabrikalarını inşa ederek, inşaat sektörüne adım attıklarını belirten Bengü, ardından bu alanda da faaliyet göstermeye başladıklarını açıkladı. Geçen yıl mart ayında Fem Plaza'nın İnşaatını tamamladıklarını ifade eden Bengü, "Konut sektöründeki nitelikli proje eksikliğini gören Fem Yapı ailesi konut sektörüne Park Oliva projesi İle hızlı bir giriş yaparak, sektörde kendine güzel bir yer edinmiştir" dedi. 

Park Oliva

KÖRFEZ MANZARALI 

Park Oliva hakkında bilgi veren Bengü, "Projemiz, Bursa'nın yatırım değeri en yüksek olan İlçelerinden biri olan Mudanya'nın Halitpaşa Bölgesi'nde yer almaktadır. Toplam 5 bin 300 metrekare alan üzerine kurulu 6 blok, 36 daireden oluşmaktadır. 2.5+1 bahçe kat dairelerimiz, 2,5+1 ara kat dairelerimiz ve 4,5+1 çatı katı dubleks dairelerimiz olmak üzere 3 tip daire seçeneği bulunmaktadır. Körfez manzarasına sahip projemizde, 7/24 özel güvenlik ve kamera takip sistemi, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, özel güneşlenme teraslarımız bunların yanı sıra çocuk oyun alanları ve açık otoparkımız mevcut" diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Park Oliva'da ilk 15 daireye yüzde 15 fiyat avantaj!
  • 22.04.2017 15:46

Park Oliva'da ilk 15 daireye yüzde 15 fiyat avantaj!

Fem Yapı GYO tarafından inşa edilen Park Oliva projesi, ilk 15 daire yüzde 15 fi ...

Park Oliva'nın körfez manzarası ilgi görüyor!
  • 20.04.2017 09:56

Park Oliva'nın körfez manzarası ilgi görüyor!

Tekstil sektöründe faaliyet gösterirken inşaata adım atan Fem Yapı, Park Oliva p ...