maritbet girişmaritbet
Park Aparts’ta yüzde 5 peşinatla daire!

Park Aparts’ta yüzde 5 peşinatla daire!

Soyak, İstanbul Halkalı'daki 1.121 konuttan oluşan Park Aparts projesinde, yaşam başladıktan sonra asgari seviyeye düşürülmüş site aidatı vaat ediyor

Soyak, İstanbul Halkalı'daki 1.121 konuttan oluşan Park Aparts projesinde, yaşam başladıktan sonra asgari seviyeye düşürülmüş site aidatı vaat ediyor. Düşük aidat ise otomatik sulama, fotoselli aydınlatma, su ısıtmada güneş paneli kullanımı gibi çevreci çözümlerle sağlanacak.

Konut sektöründe ilklerin şirketi Soyak, İstanbul Halkalı'da yeni bir yasamın kapılarını açacak olan Soyak Park Aparts projesinde daireleri Nisan 2013'te teslim edecek. Gayrimenkulde yüksek standartlı projelerin mimarı Soyak, Halkalı'daki projesi Soyak Park Aparts'ta yeni bir satış kampanyası başlattı. Dairelerin yüzde 65'inin alıcı bulduğu, Nisan 2013'te sahiplerinin oturmaya başlayacağı projede, yüzde 5 peşinat ve yüzde 0 faizle daire sahibi olmak ya da evi şimdi alıp teslim alınca ödemeye başlamak mümkün. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı daire tipleri, bahçeli ve dubleks kent evi seçenekleriyle toplam 1.121 konuttan oluşan Soyak Park Aparts'ta stüdyo daire fiyatları 99 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Doğaya zarar vermeyen, tasarruf sağlayan malzemelerin kullanımına ve enerji verimliliğine özen gösterilen Soyak Park Aparts projesi; özel peyzaj tasarımlı bahçeleri, suni gölü, yüzme havuzlan, basketbol ve tenis sahaları, sosyal tesisleri ile sakinlerine keyifli bir yaşam vaat ediyor.

Az katlı bina yaklaşımında planlanan ve binalarda enerji performansı yönetmeliğine uygun tasarlanan projede, yaşam başladığında aidatlardaki tasarrufla gelecekte de kazanma sözü veriliyor. Otomatik bahçe sulamanın yanı sıra toprağa karıştırılan granüller kullanılarak az suyla sağlıklı yeşil alanlar oluşturulan Soyak Park Aparts'ta ortak alanlarda fotoselli batarya sistemleri, çevre aydınlatmasında ledli sistemler ve su ısıtmasında güneş paneli kullanımı ile tasarruf sağlanması planlanıyor.

Projede 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra dairelere kadar getirilen fiber kablo imkânıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV, görüntülü konuşma yapılabilen IP telefon ve kablosuz internet hizmeti verilecek. Dairelerde ise merkezi uydu bağlantısı bulunuyor.

İZMİR SİESTA'DA PEŞİNDE YÜZDE 10 İNDİRİM VEYA 60 AYA SIFIR VADE FARKI SAĞLANIYOR

Soyak, Akdeniz kültürünü yansıtan peyzaj tasarımıyla îzmir Karşıyaka'da Siesta projesinde 60 ay yüzde sıfır faiz veya peşinde yüzde 10 indirim başlattı. Mart 2011'de 1. etabının teslim edildiği, 2. ve 3. etaplarında ise satışı süren Soyak Siesta, İzmir Körfezi manzaralı 2.250 konuttan oluşuyor. Az katlı bina konseptiyle İzmir'de kent yaşamına farklı bir soluk getiren Soyak Siesta; 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine sahip. Peyzaj tasannu kaktüs bahçeleri, palmiye, zeytin ağaçlan, İzmir mimozası gibi renkli bitkilerle Akdeniz kültürünü yansıtan Soyak Siesta'da daireler 124 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Yeşil çatı uygulaması bulunan ve çevre dostu bir yaklaşımla oluşturulan Soyak Siesta'da, enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan uygulamalar ise ısınma ve aydınlatma, aidat gibi tüm giderler konusunda önemli avantajlar sağlıyor. Projede spor alanları, yüzme havuzlan, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. İzmir çevre yoluna doğrudan bağlantılı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştıran Soyak Siesta'nın 320 konuttan oluşan 2. etabı Haziran 2012'de, 343 konuttan oluşan 3. etabı ise Kasım 2012'de sahiplerine teslim edilecek.

Soyak Park Aparts, kamu şirketi Emlak Konut GYO'ya ait 92 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Lansman toplantısında 396 milyon lira satış geliri beklendiği açıklanan projede yüzde 26'lık hasılat payı olarak asgari 102 milyon lira Emlak Konut'un kasasına girecek.

Türkiye'yi markalı konut siteleriyle tanıştıran Soyak, 1961 yılında merhum Yılmaz Soyak tarafından Soyak İnşaat ismiyle kuruldu. Şirket bu yıl kuruluşunun 50. yılını kutladı. İnşaat firması olarak kurulan Soyak bugün bir holding ve inşaat dışında enerji projeleri de yürütüyor.

50 yılda 50 bin kişiyi ev sahibi yapan firma halen İstanbul ve İzmir'de inşa ve satışı devam eden birden fazla konut projesinin sahibi. EKONOMİ SERVİSİ Soyak Park Aparts projesi İstanbul Halkalı'da 92 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Daireler Nisan 2013'te teslim edilecek.

İzmir Karşıyaka'da Körfez manzaralı Soyak Siesta'da yer alan daireler 124 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Zaman

Yorum Yaz