maritbet girişmaritbet
Özyurtlar’dan 44 bin TL’ye konut fırsatı

Özyurtlar’dan 44 bin TL’ye konut fırsatı

Özyurtlar İnşaat rotasını Kırklareli’ne çevirdi. Ev fiyatları 44 bin liradan başlayacak...

Özyurtlar İnşaat rotasını Kırklareli'ne çevirdi. Ev fiyatları 44 bin liradan başlayacak...

Bugüne kadar Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir'de birçok proje gerçekleştiren ve 5 bin aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, İstanbul dışındaki ilk projesini Kırklareli Lüleburgaz Büyükkarıştıran'da gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

Proje 3 etapta inşa edilecek. İlk etabın yatırım değeri 20 milyon lira. 250 bin metrekare alan üzerinde 2 bin 500 konutluk bir yaşam alanı inşa edeceklerini söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Projenin ilk etabını bu ay satışa sunacağız.

37 metrekare ev 44 bin lira

Birinci etap 3 blok halinde 260 daireden oluşacak. Temeli yakın zamanda atılacak olanbirinci etap 2013 yılının sonunda tamamlanacak” dedi. Projede yer alan 37 metrekare büyüklüğündeki 1+0 dairelerin fiyatı 44 bin liradan, 66 metrekare büyüklüğündeki 1+1 dairelerin fiyatı 59 bin liradan başlayacak. Projede iki farklı büyüklükte 2+1 daire bulunacak. 86 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 89 bin liradan, 116 metrekare büyüklüğündeki 2+1 dairelerse 119 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak. 136metrekare büyüklüğündeki 3+1 dairelerin fiyatıysa 149 bin liradan başlıyor

Ticari üniteler de bulunuyor

Projede 2 bin 500 konutun yanı sıra yaşam kalitesi ve rahatlığı için düşünülmüş ticari alanların da yer alacağını belirten Özyurt, “Projemiz prim yapacak bir lokasyonda yer alıyor. Bu nedenle öncelikle Kırklareli ve Lüleburgaz civarında çalışanların büyük ilgi göstereceğine inanıyoruz. Ancak İstanbul'dan da yatırımcılar gelip konut alacaktır” şeklinde konuştu.

ULAŞIMI KOLAY

Kırklareli'nde böylesi bir proje yapmalarının nedeni olarak İstanbul'a yakın olmasını gösteren Tamer Özyurt, Kırklareli bölgesinde nitelikli konut projesi bulunmamasının da yatırım kararlarında etkili olduğunu söyledi. Sanayi şehri olarak dikkat çeken Kırklarelinde hedef kitle ise beyaz ve mavi yakalı kişiler olarak belirlenmiş.

İstanbul'dan vazgeçmedi

Şirket olarak İstanbul'dan vazgeçmediklerini ve çeşitli yerlerde arazi baktıklarını belirten Tamer Özyorut, Beylikdüzü bölgesinde önümüzdeki ilk dönemde yeni bir projeye başlayacaklarının da sinyalini verdi. Bu projede yaklaşık 1000 konut planladıklarını belirten Tamer Yılmaz, “Diğer projelerimizde olduğu gibi bunda da önceliğimiz kaliteyi uygun fiyata sunmak olacak” dedi. Projenin içinde gerçek htiyaca yönelik sosyal donatılara yer verilecek. Yaşlı ve engelli kişilerin de hayatını kolaylaştıracak unsurlar göz önünde bulundurulacak

Emine Açar/Bugün Emlak

Yorum Yaz