maritbet girişmaritbet
Özyurtlar ve Bahaş'tan 545 milyon liralık Meydan Ardıçlı!

Özyurtlar ve Bahaş'tan 545 milyon liralık Meydan Ardıçlı!

Özyurtlar ve Bahaş ortaklığında Esenyurt'ta Doğan Araslı Bulvarı'nda inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinin metrekare fiyatları 3 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar Holding ile Bahaş Holding ortaklığının 545 milyon liralık maliyetle hayata geçirdiği Meydan Ardıçlı projesi görücüye çıktı. Metrekare fiyatlarının 3 bin lira ile 4 bin 200 lira arasında değiştiği Meydan Ardıçlı projesinde teslim tarihi 2019 olarak belirlendi.

Arsa içerisinde yer alacak Ardıçlı metrosunun da etkisiyle birlikte minimum yüzde 80 prim yapması öngörülen Meydan Ardıçlı projesinde 60 ay sıfır faizli ödeme seçeneğiyle konut sahibi olunabiliyor. Ayrıca projede banka kredisi kullanma fırsatı da sunuluyor.

Uygun fiyattan çıkıyoruz

Esenyurt bölgesinde binlerce konutu hayata geçirdiklerini ifade eden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt “Bu bölgede ciddi işler yaptık. Meydan Ardıçlı'yı, bölgenin güçlü firmalarından Bahaş Holding'le birlikte yaptık. Araziyi satın almamız dolayısıyla fiyatlarımızı çok uygun çıktık” dedi.

12 bin metrekarelik meydan olacak

Projede iki meydan olduğunu ifade eden Özyurt “İstanbul'da arazilerin çok pahalı olması nedeniyle meydan yapılacak araziler kalmadı, hatta meydanlar inşaata dönmeye başladı. Burada meydanı ön plana çıkardık, 12 bin metrekarelik meydandan bahsediyoruz” diye konuştu.

Buçuklu daireler var

Meydan Ardıçlı'da buçuklu dairelere de yer verdiklerini ifade eden Özyurt “Kalabalık ailelerin yanlarına çalışan aldıklarını tespit ettik, buçuklar personel odası kullanılabilir. Projenin yüzde 50'si küçük, yüzde 50'si ise büyük konutlardan oluşuyor” dedi.

Yabancıların gözdesi oldu

1,5 aydır talep topladıklarını ifade eden Özyurt “Yerli ve yabancıların projeye ilgisi çok büyük. Meydan Ardıçlı'daki satışların yüzde 30'u yabancılara gerçekleşti. 2015 yılında yabancılara konut satışı büyük bir ivme kazanmış hatta o yıl ciromuzun yüzde 42'sini yabancılara satılan konutlar oluşturmuştu. 2017'de ilk 9 aylık ciromuzun yüzde 35'lik bölümü yabancılara ait. Bu yıl, 2015'i yabancı payı anlamında geride bırakmayı hedefliyoruz. İhracatçı statüsü kazanmasak da ihracat yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Esenyurt'un çehresi değişti

Esenyurt'un en kıymetli arazisi üzerinde Meydan Ardıçlı'yı inşa edeceklerini belirten Özyurt “Bölgeye baktığımızda Esenyurt'un büyük bir değişim yaşadığını görüyoruz. Özellikle son 3 yılda bölgenin çehresi değişti” açıklamasında bulundu.

Bahaş, tecrübesiyle Meydan Ardıçlı'da

Meydan Ardıçlı projesinin ortaklarından Bahaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır ise “Bahaş olarak inşaat sektörü başta olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteriyoruz. Uzun yıllardır alt ve üst yapı alanında 100'e yakın proje bitirdik. Şimdi tecrübelerimizi konut ve gayrimenkul alanına aktarıyoruz” diye konuştu.

3 bin 800 konutluk dönüşüm yapıyor

Gaziosmanpaşa'da 2 bin 500 konut, Üsküdar'da 1.300 konut olmak üzere toplamda 3 bin 800 konutluk kentsel dönüşüm projelerine devam ettiklerini ifade eden Bahadır “Meydan Ardıçlı'nın yüzde 25'ini lansman öncesinde sattık. 7 katlı 27 bloktan meydana gelen projemizin arsasında ayrıca Ardıçlı metro istasyonunun girişi olacak. Ayrıca projemizde yer alan dükkanlarımızı satmayacağız, kiralayacağız. Dünyaca ünlü markalarla görüşmelerimiz bu anlamda devam ediyor” şeklinde konuştu.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Meydan Ardıçlı Evleri reklam filmi!
  • 21.09.2017 13:58

Meydan Ardıçlı Evleri reklam filmi!

Özyurtlar Bahaş ortaklığının Esenyurt'ta Doğan Araslı Caddesi üzerinde inşa etti ...

Meydan Ardıçlı Evleri projesinin lansmanı yapıldı!
  • 15.09.2017 15:38

Meydan Ardıçlı Evleri projesinin lansmanı yapıldı!

Özyurtlar Holding ile Bahaş Holding ortaklığında Esenyurt'ta Doğan Araslı Bulvar ...

Meydan Ardıçlı projesinin detayları belli oldu!
  • 15.09.2017 12:28

Meydan Ardıçlı projesinin detayları belli oldu!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt ve Bahaş Holding Yönetim K ...

Özyurtlar Bahaş Meydan Ardıçlı projesinin foto galerisi!
  • 09.05.2017 16:40

Özyurtlar Bahaş Meydan Ardıçlı projesinin foto galerisi!

Özyurtlar&Bahaş ortaklığında Esenyurt'ta inşa edilecek Meydan Ardıçlı projesinin ...

FuzulEv, yılın ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı
  • 11.06.2021 10:50

FuzulEv, yılın ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı

FuzulEv, geçen yıl ocak-mayıs cirosunu, 2021'in aynı döneminde yüzde 87 artırara ...

Meydan Ardıçlı’da 2. etap teslimleri başlıyor
  • 05.05.2021 12:45

Meydan Ardıçlı’da 2. etap teslimleri başlıyor

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta inşa edilen 'Meydan ...