maritbet girişmaritbet
Özyurtlar Nota Residence'ta 25 bin peşin, hemen taşın!

Özyurtlar Nota Residence'ta 25 bin peşin, hemen taşın!

Özyurtlar Holding markalarından Neyzen İnşaat'ın Esenyurt'taki Nota Residence projesinde teslimler 1 ay sonra başlıyor.

Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen 'Nota Residence'da teslimat için geri sayım başladı. Aralık ayının ikinci yarısı itibariyle daire teslimleri başlayacak olan projeden 25 bin TL peşinatla ev alanlar hemen tapu ve hemen taşınma imkanına da sahip olacak.

Özyurtlar Holding bünyesinde faaliyet gösteren Neyzen İnşaat tarafından, İstanbul'un en hızlı gelişen ve değer kazanan bölgesi Esenyurt'ta hayata geçirilen projesi Nota Residence'da teslimat için geri sayım başladı. 
Aralık ayının ikinci yarısı itibariyle daire teslimleri başlayacak olan projeden 1+ İlk Evim sloganıyla düzenlenen kampanyada 25 bin TL peşinatla ev alanlar hemen tapu ve hemen taşınma imkanına da sahip olacak. 

Son yıllarda yapılan yatırımları ile yıldızı parlayan, alt ve üst yapısı ile yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisi haline gelen Esenyurt'ta hayata geçecek olan Nota Residence'da 84 daire ve 10 ticari alan yer alıyor. Gayrimenkulde son yılların en gözde yatırımı olan 1+1 daireler, Nota Residence'da tek bir blokta toplanıyor. Hem yatırım hem oturum için cazip bir proje olarak görülen Nota Residence, çok bloklu sitelerin gürültüsünden uzak ama aynı sosyal imkanlara sahip bir yaşam alanı olarak dikkat çekiyor.

Dar gelirlilere uygun proje

İlk kez ev sahibi olmak isteyen dar gelirliler için projelendirilen Nota Residence, avantajlı fiyatıyla dikkat çekiyor. Nota Residence'da daire fiyatları 199 bin liradan başlıyor.12 katlı tek blok üzerine inşa edilen Nota Residence, kaliteli, güvenli aynı zamanda da lüks yaşam alanı sunuyor. 

Kalabalık sitelerin aksine Nota Residence sakinleri yalnızca kendilerine özel olarak hazırlanan sosyal donatıların keyfini çıkarabilme imkanına da sahip olacak. Proje, özlediğimiz komşuluk ilişkilerini yeniden canlandıracak ve herkesi bir araya getirecek özelliklere de sahip bulunuyor. ActivitiesRoom adı verilen sosyal alanlarda; playstation odası, masa tenisi, cep sinema salonu, fitnesscenter ve keyifli sohbetlerin buluşma noktası kış bahçesi yer alıyor. 

Kapalı otopark ve resepsiyon hizmeti de sunan Nota Residence'da 7/24 güvenlik hizmeti, kartlı giriş ve görüntülü karşılama diafonları da bulunuyor.

Merkezi lokasyon, kolay ulaşım imkanı

Lokasyon avantajı, kolay ulaşımı ve uygun fiyat politikası ile ön plana çıkan Nota Residence, Tüyap Fuar Merkezi'ne 10 dakika, Atatürk Havalimanı'na ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Alışveriş merkezlerine yakınlığıyla da ön plana çıkanNota Residence, ToriumAVM'ye, MarmaraparkAVM'ye, AkbatıAVM'ye, 5M Migros'a, Bauhaus ve Koçtaş, Neyzen Yapı Market'e beş dakika mesafede yer alıyor. Esenyurt Üniversitesi başta olmak üzere birçok üniversite kampüsüne beş dakika mesafede bulunan proje belediye ve hastanelere de aynı yakınlıkta konumlanıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ESENYURT BÖLGESİ
  • 16.01.2012 15:31

ESENYURT BÖLGESİ

Esenyurt cazibe merkezi olmaya devam ediyor. GRD İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Y ...

Ucuz konutun başkenti Esenyurt'un akıbeti ne olacak?
  • 28.04.2021 14:26

Ucuz konutun başkenti Esenyurt'un akıbeti ne olacak?

Nüfusu 1 milyona yaklaşan Esenyurt'ta konut fiyatlarının diğer bölgelere oranla ...

Bir ayda binlerce konut satıldı, o ilçede ev kalmadı!
  • 26.10.2020 14:13

Bir ayda binlerce konut satıldı, o ilçede ev kalmadı!

Milyona yaklaşan nüfusuyla küçük bir şehri andıran Esenyurt'ta sadece Eylül 2020 ...

Esenyurt'taki Saylan İnşaat mağdurlarının akıbeti ne olacak?
  • 22.06.2018 10:10

Esenyurt'taki Saylan İnşaat mağdurlarının akıbeti ne olacak?

Saylan İnşaat'ın Esenyurt'taki mağdurları, ikinci kez dolandırıldıklarını iddia ...

İşte Tekfen Hep İstanbul şikayetleri ve gerçekleri!
  • 06.12.2017 14:58

İşte Tekfen Hep İstanbul şikayetleri ve gerçekleri!

Tekfen'in inşa ettiği Hep İstanbul projesinde sorunların sonu gelmiyor. İşte Hep ...

Özyurtlar Nota Residence'ta 25 bin peşin, hemen taşın!
  • 30.10.2017 11:22

Özyurtlar Nota Residence'ta 25 bin peşin, hemen taşın!

Özyurtlar Holding markalarından Neyzen İnşaat'ın Esenyurt'taki Nota Residence pr ...