maritbet girişmaritbet
Özyurtlar İnşaat Ntowers'ın %80'ini 6 ayda sattı

Özyurtlar İnşaat Ntowers'ın %80'ini 6 ayda sattı

Özyurtlar İnşaat'ın bugüne kadar yaptığı en büyük konut projesi olan ve 8 blokta 2048 daire ve 40 iş yerinden oluşan Ntowers'ın yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat'ın bugüne kadar yaptığı en büyük konut projesi olan ve 8 blokta 2048 daire ve 40 iş yerinden oluşan Ntowers'ın yüzde 80'i satıldı.

Altı ayda değeri yüzde 50'den fazla artış gösteren Ntovvers'ta 1+1 daireler 89 bin TL'den, 2+1 daireler 139 bin TL'den alıcı buluyor.

Esenyurt'ta inşa edilen ve geçtiğimiz mayıs ayında satışa sunulan Ntowers'la ilgili konuşan Özyurtlar Şirketler Grubu Başkam Tamer Özyurt, "Ntovvers'ta dip fiyatlarla satışa başlamıştık.

Aşama aşama fiyatları yükseltiyoruz. Daireler azaldıkça fiyat artışı kaçınılmaz oluyor. 1 +1 konutlan 57 bin TL'den satışa sunmuştuk, şu anda fiyatı 89 bin TL 2+1 daireleri 87 bin TL'den satmaya başlamıştık onun fiyatı da 139 bin TL'ye yükseldi. 3+1 daireler ise 169 bin TL'den satışa çıkmıştı. Şu anda ise 179 bin TL ile 229 bin TL arasında değişen fiyatlara satılıyor. Aslına bakarsanız proje satışa çıktığında bizden ev alanlar, şu ana kadar yüzde 50'den fazla kazanç sağladılar. Herhalde bunu hiç bir yatırım aracından elde edemezlerdi" diye konuştu.

Önümüzdeki yıl Haziran ayında sahiplerine teslim edilecek olan Ntovvers'da restaurantlar, açık ve kapalı otoparklar, tenis kortu, basketbol sahası, fitness center, yüzme havuzu, güneşlenme teraslan, bisiklet, yürüyüş ve koşu parkurlan bulunuyor. Ayrıca acil durumlar için, Ntowers bünyesinde 24 saat ücretsiz olarak sağlık hizmeti veriliyor. Ntowers sakinlerinin bölge merkezlerine güvenle ulaşabilmesi içinse, Ntowers servisleri olacak. Yüzde 75'i yeşil alana ayrılmış projede Ntowers Çocuk Kulübü de düzenli olarak çocuklar için aktiviteler planlıyor.

Ntovvers'da küçük çocuklar için bir kreş de yer alacak. Ntovvers projesinin hemen yanında 150 bin metrekarelik Şehitler Parkı ve onun yanında 100 bin metrekarelik Gaziler Parkı bulunuyor: Parklar, toplam 250 bin metrekarelik bir alam kapsıyor. Parklarda uluslararası yarışmalar için hazırlanmış Paint Ball Sahası da yer alıyor.

Ntowers iletişim bilgileri
Web: www.ntowers.com.tr
Web: www.ozyurtlar.com
Tel: 0212 444 40 27 

  • Etiketler:

Yorum Yaz