maritbet girişmaritbet
Özyurtlar İnşaat Ntowers’da 67 bin TL’ye daire satıyor!

Özyurtlar İnşaat Ntowers’da 67 bin TL’ye daire satıyor!

Esenyurt'ta hayata geçirilen projede 1+1 daireler 57 bin TL'den, 2+1'ler ise 87 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor

 

 
 
Özyurtlar İnşaat'ın yeni projesi Ntowers'da konut fiyatları 67 bin TL'den başlıyor.
Esenyurt'ta hayata geçirilen projede 1+1 daireler 57 bin TL'den, 2+1'ler ise 87 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
Konutlarda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.
İnşaatına 5 Mayıs'ta başlanan Ntowers'ın 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde 215 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede fiyatlar 67 bin TL ile 182 bin TL arasında farklılık gösteriyor.
Projede 24 saat güvenlik birimleri hizmet verecek. Ayrıca acil durumlar için proje bünyesinde 24 saat ücretsiz olarak sağlık hizmeti de verilecek. Projede restaurantlar, açık ve kapalı otoparklar, tenis kortu, basketbol sahası, fitness center, yüzme havuzu, güneşlenme terasları, bisiklet, yürüyüş ve koşu parkurları yer alacak.
Projenin hemen yanında 150 bin metrekarelik Şehitler Parkı ve onun yanında 100 bin metrekarelik Gaziler Parkı bulunuyor. Parklar, toplam 250 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. Parklarda uluslararası yarışmalar için hazırlanmış Paint Ball Sahası da yer alıyor. Projede küçük çocuklar için bir kreş yer alacak.
 
 

Ntowers iletişim bilgileri
Web: www.ntowers.com.tr
Web: www.ozyurtlar.com
Tel: 444 4 027

 

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz