maritbet girişmaritbet
Ozan City, Ankara’ya yeni bir prestij getirecek!

Ozan City, Ankara’ya yeni bir prestij getirecek!

Ozan Yapı tarafından Ankara Etimesgut’ta hayata geçirilen Ozan City projesi uygun fiyatlarla ev sahibi yapacak.

ESD - Ozan City, Ankara'nın her geçen gün değeri artan bölgesi Bağlıca'da konfor anlayışına yeni bir boyut kazandıracak.

Başkent Üniversitesi'nin yanıbaşında 25 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje yatırımcısına büyük kazanç sağlayacak. 

748 daireden meydana gelen Ozan City'de 1+1 ve 2+1 konutlardan oluşuyor. Projede daire büyüklükleri 51 metrekare ile 72 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Başkent Üniversitesi'ne birkaç dakika mesafede olan Ozan City, Çankaya Üniversitesi'ne 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Eskişehir Yolu hattında bulunan ODTÜ, Bilkent ve Hacettepe Üniversiteleri'ne ulaşım kolaylığı sağlayan Ozan City, bölgedeki yüksek öğrenci potansiyelini yatırım avantajına dönüştürüyor.

1+1 daireler 129 bin liradan başlıyor

1+1 ve 2+1 dairelerin bulunduğu Ozan City'de 1+1 dairelerin başlangıç fiyatı 129 bin lira olurken 2+1 daireler ise 199 bin liradan başlangıç gösteriyor. 

Projede daireler XS (Xsmall), S (Small) ve M (Medium) adları verildi. XS daireler net 51 metrekare, S daireler net 55 metrekare, M daireler ise net 72 metrekare büyüklüğe sahip bulunuyor.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ozan City, Ankara’ya yeni bir prestij getirecek!
  • 08.05.2015 11:40

Ozan City, Ankara’ya yeni bir prestij getirecek!

Ozan Yapı tarafından Ankara Etimesgut’ta hayata geçirilen Ozan City projesi uygu ...