maritbet girişmaritbet
Ottomare Suits’de 744 bin TL’ye lebiderya ev

Ottomare Suits’de 744 bin TL’ye lebiderya ev

Bakırköy'de hayata geçirilen Ottomare Suites'teki tüm konutlarda bütün odalar deniz görüyor. Fiyatların 744 bin ile 4.1 milyon lira arasında değiştiği projede, deniz limuzini servisi de verilecek

Sinpaş ve Barwa işbirliğiyle hayata geçirilen Ottomare Suites projesi, Bakırköy sahil yolunda inşa ediliyor.
Aralık 2010'da inşasına başlanan proje 13 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükselen 355 süit daireden oluşuyor. 744 bin TL ile 4 milyon 132 bin 500 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarılan ve Aralık 2012'de sahiplerine teslim edilmesi planlanan dairelerin önemli bir kısmı satıldı.

Projede 8 süit tipi var. Projede peşin ve kredili ödemelerde yüzde 12 indirim var. Şirket bünyesinde 48 aya varan sabit ödeme seçeneği de bulunuyor.
Deniz manzarasına karşı, lavanta çiçeklerinin kullanıldığı jakuzili kat bahçeleri, lüks otel hizmetleri, bir ilk olan ve projeye özel tasarlanan deniz limuzini servisi, sosyal donatıları ve alışveriş alanı bulunan Ottomare Suites'te yapılan araştırmalar sonucunda, 56 farklı daire planı oluşturuldu.
 

KAT BAHÇELERİ VAR

Süitlerin tüm odalarının denizi gördüğü projede; salon, yatak odası, mutfak ve tüm bölümlerden kesintisiz Marmara Denizi manzarası seyrediliyor. Ayrıca, süitlerde canlı bitki örtüsünün kullanıldığı ve 7 metrekareden 96 metrekareye kadar ulaşan farklı büyüklüklere sahip kat bahçeleri de yer alıyor.
Ottomare Suites, Kentsel Dönüşüm Alanı içerisindeki ilk proje olma özelliği taşıyor.
Ahırkapı'ya ve Tarihi Yarımada'ya yakın konumdaki projede 1 + 1'den 5 + 1'e kadar uzanan daire seçenekleri mevcut.
Özel süitlerin de bulunduğu projede, daire büyüklükleri 73 metrekare ile 336 metrekare arasında farklılık gösteriyor.
 

ÇOCUKLARA AĞAÇ EV YAPILACAK

Kat bahçe bakımı, catering ve yemek sipariş hizmeti, 24 saat özel güvenlik, concierge, park-vale, helikopter kiralama, resepsiyon, seyahat, transfer, rezervasyon, alışveriş, parti ve organizasyon hizmetlerinin verileceği projede açık yüzme havuzu, gün ışığını alacak şekilde dizayn edilen kapalı yüzme havuzu, vitamin bar, bilardo salonu, toplantı salonları ve mini sergi alanı bulunuyor.


Ottomare Suites'te çocuklar için ağaç evler, Zen bahçesi, street bali sahası ve tenis kortu da yer alıyor. Projede, müşteri kitlesine uygun ve özellikle işadamlarına yönelik toplantı salonları da bulunuyor.

 

 

Ottomare Suites iletişim bilgileri

Web: www.ottomaresuites.com

Tel: 444 1974

  • Etiketler:

Yorum Yaz