maritbet girişmaritbet
Ortadoğu Grup'un Resim İstanbul'u 9 ay sonra teslim!

Ortadoğu Grup'un Resim İstanbul'u 9 ay sonra teslim!

Zekeriyaköy'de Ortadoğu Grup'un inşa ettiği Resim İstanbul konut projesinde ilk teslimler 9 ay sonra başlayacak.

Ortadoğu Grup tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de hayata geçirilen Resim İstanbul'un birinci etabında daire teslimlerine sadece 9 ay kaldı. Aydos Ormanı'nın yanı başında inşa edilen proje, gökyüzüne kucak açan ve her dairesinde ferahlığı hissettiren konumunun yanı sıra avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Resim İstanbul'da 1+1 dairelerin peşin satış fiyatı 216 bin 700 liradan başlıyor

İstanbul'un Anadolu yakasının çekim merkezi Sancaktepe'de Ortadoğu Grup imzasıyla inşa edilen Resim İstanbul'un birinci etabında ev teslimleri için geri sayım başladı. Işıkların Aralık ayından itibaren yanıp söneceği proje, gökyüzüne kucak açan ve her dairesinde ferahlığı hissettiren konumunun yanı sıra avantajlı fiyatlara sahip evleriyle dikkat çekiyor. Resim İstanbul'da 1+1 dairelerin peşin satış fiyatı 216 bin 700 liradan, 2+1 dairelerin peşin satış fiyatı 355 bin 550 liradan, 3+1 dairelerin peşin satış fiyatı 459 bin 400 liradan, 4+1 dairelerin peşin satış fiyatıysa 750 bin 700 liradan başlıyor. 

Bu yıl ev sahibi olmak aynı zamanda kazançlı bir yatırım da yapmak isteyenler için şuanda satışta olan Resim İstanbul Orman etabında yeni bir kampanya düzenlediklerini söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Ortam doğal şartlar kolay adını taşıyan kampanya kapsamında konut alıcısına üç farklı ödeme alternatifi sunuyoruz. Kampanya kapsamında isteyen yüzde 1 peşinatla ev sahibi olabildiği gibi isteyen de daire fiyatının yüzde 50'sini şimdi yüzde 50'sini teslimde ödeyebiliyor. Üçüncü bir ödeme alternatifi olarak da konut alıcısına firma bünyesinde finansman desteği sağlıyoruz” dedi.
Sancaktepe'nin kalbinde yer alıyor

Mehmet Gür'ün verdiği bilgiye göre Sancaktepe'nin tam kalbinde Aydos Ormanı'nın hemen yanı başında inşa edilen Resim İstanbul, şehir hayatını hızlı, doyasıya ve konforlu yaşamak isteyenler için tasarlandı. 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa edilen proje, üç etaptan oluşuyor. Yüzde 81.3'ü açık alanlara ayrılan Resim İstanbul, muhteşem peyzajıyla daire sakinlerine keyifli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Sosyal alanlarıyla fark yaratan Resim İstanbul'da dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması bulunuyor. Resim İstanbul'da yer alan kapalı sosyal tesiste de kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları yer alıyor.  

Ataşehir'e 10 dakika uzaklıkta

Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul, Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde yer alıyor. Proje, Ataşehir Finans Merkezi'ne, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kudret Hazer, Resim İstanbul'u anlattı!
  • 29.10.2014 16:42

Kudret Hazer, Resim İstanbul'u anlattı!

Resim İstanbul Satış Müdürü Kudret Hazer, emlaktasondakika.com Haber Koordinatör ...

Resim İstanbul Konutları maket videosu yayında
  • 12.02.2014 11:19

Resim İstanbul Konutları maket videosu yayında

Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesi maket video emlaktasondakika.com farkıyla y ...

Resim İstanbul projesinin tanıtım filmi yayında
  • 11.02.2014 16:51

Resim İstanbul projesinin tanıtım filmi yayında

Sancaktepe Resim İstanbul Konutları'na ait tanıtım filmi emlaktasondakika.com fa ...

Resim İstanbul projesinin reklam filmi yayında
  • 10.02.2014 14:01

Resim İstanbul projesinin reklam filmi yayında

Sancaktepe Resim İstanbul projesinin reklam filmi emlaktasondakika.com farkıyla ...

Resim İstanbul maket fotoğrafları
  • 10.02.2014 16:21

Resim İstanbul maket fotoğrafları

Ortadoğu Grup'un Sancaktepe'de inşa ettiği Resim İstanbul projesinin maket görse ...

Sancaktepe Resim İstanbul proje galerisi için tıklayın
  • 10.02.2014 15:44

Sancaktepe Resim İstanbul proje galerisi için tıklayın

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul projesini fark ...