maritbet girişmaritbet
Orhangazi Göl Konakları projesinin fiyat listesi!

Orhangazi Göl Konakları projesinin fiyat listesi!

LC Rumeli İnşaat imzası taşıyan Göl Konakları 41 villadan meydana geliyor.

LC Rumeli İnşaat tarafından hayata geçirilen Göl Konakları projesi 11 bin 545 metrekare arsa üzerine kuruluyor. 4 bin 500 metrekaresi yeşil alana ayrılan proje 41 villadan oluşuyor. Tek ve ikiz villalara sahip olan projede her villanın kendine ait bir bahçesi bulunuyor. Villaların büyüklüğü 230 ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteren proje Ocak 2019'da teslim edilecek. Villaların fiyatı 650 bin liradan başlayıp 900 bin liraya kadar yükseliyor.

Orhangazi Göl Konakları'nda ödeme planı

Orhangazi Göl Konakları projesinde daire bedelinin yüzde 20'si peşinat verilirken teslim tarihine kadar bu oran yüzde 50'ye tamamlanıyor. Kalan bölüm için ise banka kredisi kullanabiliyor. Orhangazi Göl Konakları'nda, Temmuz 2017 itibariyle yüzde 85 satış gerçekleşti.

Göl manzarası ile dikkat çekiyor

Bursa'nı en elit bölgelerinden biri olan Osmangazi'de yükselen Göl Konakları projesi şehirden uzak doğayla iç içe bir yaşam alanı sunuyor. Göl manzarası ile dikkat çeken projede 7 adet tekli villa bulunurken, kalan 17 adet ikiz villa ise diğer konutların çevresini sarıyor. Mimari tasarımıyla dikkat çeken Orhangazi Göl Konakları'nda her villanın yanında 2 araçlık otopark alanı bulunurken, yine tüm villalara 100 metrekarelik bahçe alanı sunuluyor.

Açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, market, kafe, sinema, güvenlik gibi birçok sosyal donatıyı içerisinde barındıran Orhangazi Göl Konakları'nda minimum kira getirisinin 2 bin 500 lira olması bekleniyor.

Konumuyla ön plana çıkıyor 

Proje, Oksijen AVM'ye, Orhangazi ve İznik Gölü'ne 5 dakika, Bursa Merkeze 20 dakika ve Osmangazi Köprüsü'ne 15 dakika mesafede yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Orhangazi Göl Konakları projesinin fiyat listesi!
  • 18.07.2017 11:40

Orhangazi Göl Konakları projesinin fiyat listesi!

LC Rumeli İnşaat imzası taşıyan Göl Konakları 41 villadan meydana geliyor. ...