maritbet girişmaritbet
Optimum IQ Kartal'ın temeli Mart ayında atılacak

Optimum IQ Kartal'ın temeli Mart ayında atılacak

E-5 Yakacık Yolu üzerinde bulunan Optimum IQ Kartal, 21 katlı tek bloktan meydana geliyor ve toplam 110 adet daireden oluşuyor.

Optimum IQ Kartal toplam 110 adet daireden meydana geliyor. İçerisinde ticari ünitelerin de yer aldığı Optimum IQ Kartal projesi 21 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Mesa Kartall, Mai Residence ve Gedik Üniversitesi'ne komşu konumda yer alan Optimum IQ Kartal satılık daire büyüklükleri 67 metrekare ile 138 metrekare arasında değişiyor. 1+1, 2+1ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Optimum IQ Kartal projesi, 3 bin metrekare arsa alanı üzerinde, Optimum Yatırım Geliştirme tarafından hayata geçiriliyor.

Mart 2019 tarihinde teslim edilmesi planlanan Optimum IQ Kartal projesi, açık ve kapalı yüzme havuzu, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, sinema ve spor alanları gibi sosyal donatılardan oluşuyor.

E-5 Yakacık Yolu üzerinde bulunan Optimum IQ Kartal projesinde inşaat çalışmalarının Mart ayında başlaması planlanıyor. Henüz fiyatları ve ödeme planının belli olmadığı projede, lansmana özel seçeneklerin yer alacağı bekleniyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Optimum IQ Kartal'ın temeli Mart ayında atılacak
  • 28.01.2017 12:19

Optimum IQ Kartal'ın temeli Mart ayında atılacak

E-5 Yakacık Yolu üzerinde bulunan Optimum IQ Kartal, 21 katlı tek bloktan meydan ...