maritbet girişmaritbet
One Tower Bridge'ın Wessex House'u satışa çıkıyor!

One Tower Bridge'ın Wessex House'u satışa çıkıyor!

Just Us Global Ltd olarak Berkeley Homes’un gözde projelerinden One Tower Bridge’in yeni safhası Wessex House ‘u İstanbul’da ilk kez görücüye çıkarıyor. Lansman Çırağan Palace Kempinski Otelinde 22, 23, 24 Mart saat 10-19 arasında gerçekleşecek

 

Londra'nın meşhur köprüsü Tower Bridge'in hemen yanında konumlanan One Tower Bridge, Wessex House adlı projenin son safhasını da satışa sunuluyor. Türkiye'den alıcılara özel fırsatlar sunan One Tower Bridge, Wessex House ile Londra'nın en gözde projesinin kapılarını size açacak.
 
Berkeley Homes tarafından projelendirilen One Tower Bridge, Londra'nın hakkında en fazla konuşulan projelerinden biri. Projenin Wessex House adlı bölümü için Türkiye'de özel bir çalışma yürütülüyor. Ünlü Thames Nehri'nin yanı başında konumlanan Wessex House ile gerçek Londra ruhunu hissedeceksiniz. 
 
Projenin yeni satışa sunulan bölümü olan Wessex House, 79 daire ve 3 penthouse'dan oluşuyor. Oldukça özel bir konuma sahip olan Wessex House, projenin en ayrıcalıklı parçasını oluşturuyor. 
 
Dünyanın en gözde şehirlerinden biri olan Londra'nın kalbinde yer alan projenin 5 yıldızlı olanakları göz kamaştırıcı dersek yalan olmaz. İçinde bir butik otelin bulunduğu Wessex House'un 24 saat concierge hizmeti bir başka dünyaca ünlü marka olan Harrods Estates tarafından yürütülüyor. Fitness salonu, özel sağlık kulübü, sanal golf kulübü ve sadece projede ev sahibi olanlara özel bir business club da insanın başını döndürecek olanaklar arasında. 
 
 
Kent simgeleriyle baş başa
 
Londra simgeleri ile meşhur olan bir şehir. Hiç şüphesiz bu simgelerin başında Tower Bridge geliyor. Tabii Wessex House sadece Tower Bridge'in yanı başında olmakla kalmıyor, aynı zamanda Tower of London ve Londra'nın yeni gururu The Shard'ın da manzarasıyla taçlanıyor. 
 
Wessex House, hem yatırımcılar hem de yerleşmek isteyenler için büyük fırsatlar sunuyor. Projede 1, 2, 3 ve 4 yatak odalı seçenekleri var. Fiyatların 850 bin pounddan başladığı projede, bitiş tarihi 2016 olarak planlandı. Proje 1. metro bölgesinde bulunuyor ve London Bridge Metro İstasyonu'na yürüme mesafesinde konumlanıyor. 
 
Londra'nın en özel lokasyonunda
 
Bu olanaklar ve manzara Wessex House'un muhteşem özelliklerinin sadece bir bölümü. Proje, lokasyonuyla İngiltere'nin başkentinin zengin kültürel etkinliklerinin de tadına varmak için birbirinden özel kolaylıklar sunuyor.  Londra'nın kültürel mekanlarına, gelişen iş yaşamına ve dünya çapında bilinen üniversitelerine yakınlığı projenin en büyük artıları arasında geliyor.  
 
Farklı mimariyle gelen ayrıcalık
 
Projenin mimari tasarımı dünyaca ünlü Squire and Partners tarafından yapıldı. Proje,  1,6 hektar üzerine 353 apartman dairesinden oluşuyor. Çoğunun balkonu, terası veya çatı bahçesi var. Özellikle penthouselar çok etkileyici bir tasarıma sahip. Projede 4 değişik mimari stil kullanıldı. Binaların boyutları, mimari özellikleri ve tavan yükseklikleri birbirinden farklılık gösteriyor. 
 
 
“Smart home” teknolojisi
 
Her apartman dairesinde en son akıllı ev teknolojisi olan “Smart Home Technology” kullanıldı. Daire sahipleri dünyanın her yerinden evlerine ulaşarak ısınma, havalandırma, eğlence ve güvenlik sitemlerini istedikleri gibi ayarlayabilme imkanına sahipler. 
 
İç mekanda seçkin tasarım
 
Projenin iç mekanları Darling Associates tarafından hazırlandı. Darling Associates,  Londra'nın en prestijli mekan tasarımcıları arasında yer alıyor. Tasarım şirketinin projeleri arasında Knightsbridge'teki One Hyde Park,  St. Johns Wood'da bulunan Embassy Court  projeleri geliyor. 
 
İç mekanlarda Avrupa'nın en iyi İtalyan ve Fransız taşları ve ahşapları kullanıldı ve iç mekan tasarımı bronz detaylarla tamamlandı. One Tower Bridge sakinleri doğrudan Potters Fields Park'ın kapı komşusu olma şansına erişiyor, Thames Walk'un bir parçası oluyor ve Londra'nın en güzel tasarlanmış şehir alanlarına direkt ve kolay ulaşım imkanına kavuşuyorlar. 
 
One Tower Bridge İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 410 9604
020 7871 0011

Yorum Yaz

Benzer Haberler

One Tower Bridge'in maket videosu için tıklayın!
  • 25.03.2013 15:04

One Tower Bridge'in maket videosu için tıklayın!

Berkeley Homes'un One Tower Bridge projesi Londra'da hayata geçiriliyor. Lansman ...

One Tower Bridge, İstanbul'da tanıtıldı
  • 05.03.2015 13:36

One Tower Bridge, İstanbul'da tanıtıldı

Londra’da adından çok yoğun bir şekilde söz ettiren One Tower Bridge’in İstanbul ...

One Tower Bridge London, İstanbul'da tanıtılıyor!
  • 26.02.2015 12:01

One Tower Bridge London, İstanbul'da tanıtılıyor!

Nehir, City of London, Tower Bridge ve Tower of London manzaralı terasları ile d ...

Berkeley Homes’un Londra’da One Tower Bridge projesi görücüye çıktı!
  • 23.03.2013 16:58

Berkeley Homes’un Londra’da One Tower Bridge projesi görücüye çıktı!

Just Us Global Ltd olarak Berkeley Homes’un gözde projelerinden One Tower Bridge ...

One Tower Bridge London'da 850 bin Sterlin'e!
  • 16.03.2013 16:35

One Tower Bridge London'da 850 bin Sterlin'e!

One Tower Bridge Wessex House'un özel lansmanı Çırağan Palace Kempinski Hotel, O ...

One Tower Bridge'ın Wessex House'u satışa çıkıyor!
  • 13.03.2013 17:22

One Tower Bridge'ın Wessex House'u satışa çıkıyor!

Just Us Global Ltd olarak Berkeley Homes’un gözde projelerinden One Tower Bridge ...