maritbet girişmaritbet
OMİM'den Alanya'ya yeni Angels Home halkası!

OMİM'den Alanya'ya yeni Angels Home halkası!

Angels Home Alanya projesinin üçüncü halkası OMİM Mimarlık imzası taşıyor.

Farklı tasarımı, doğayla uyumlu yapıları , çevreci tavrı ve Alanya'nın kentsel dönüşümünde öncülük eden projeleriyle dikkat çeken OMİM mimarlık satışa çıkardığı Angels Home serisinin üçüncüsüyle tasarımlarında sergilediği devamlılık ve uyumu imzaya dönüştürdü.

Antik çağdan bu yana yerleşim bölgesi olan Alanya eşsiz tarihi dokusu ve doğasıyla yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmez tatil beldesi olmaya devam ederken aynı zamanda hızlı kentsel dönüşümüyle dikkat çekiyor.

"Angels Home Alanya'nın Mahmutlar beldesinde denize 350 m, merkeze 500 m, Gazipaşa havaalanına 26 km, Antalya havaalanına 182 km mesafededir. Merkeze olan yakınlığı, etrafındaki muz bahçelerinin doğal güzelliği, eşsiz dağ ve deniz manzarasıyla konum olarak önemli bir yerdedir"diyen Omim mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Okan Şen deniz ve yayla turizmini bir arada sunan Alanya'nın yükselen değer olmaya devam ettiğini belirtti.

Öte yandan çok sayıda kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmek için çalışmalarına devam eden Okan Şen Gazipaşa havaalanın açılmasıyla Ankara ve İstanbul'dan projelerine ulaşımın1 saatlik mesafeye düştüğünü vurguladı.

1500 metrekarelik sosyal tesiste hamam, sauna,buhar odası,ozon banyosu, dr.fish , masaj odaları, vip odası, güzellik salonu ve fitness merkezi bulunan projede satışlar yüzde 80 oranında tamamlandı.

Projede 1+1, 2+1, 3+1, dublex ve penthouse seçenekleriyle herkesin bütcesine ve zevkine uygun dağ ve deniz manzaralı daireler bulunmaktadır. 12.000 m² lik bir alanda 40 m² den 255 m² ye kadar 235 daire bulunan proje 2016 Nisan ayında tamamlanacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

OMİM'den Alanya'ya yeni Angels Home halkası!
  • 24.02.2016 14:25

OMİM'den Alanya'ya yeni Angels Home halkası!

Angels Home Alanya projesinin üçüncü halkası OMİM Mimarlık imzası taşıyor. ...