maritbet girişmaritbet
Olive Sarıyer Evleri’nin yüzde 95’i tamamlandı

Olive Sarıyer Evleri’nin yüzde 95’i tamamlandı

Yapıdem Gayrimenkul imzasıyla Sarıyer’de inşa edilen Olive Sarıyer Evleri'nin büyük bir kısmı tamamlandı. Teslimlerin Aralık’ta yapılması hedefleniyor

Yapıdem Gayrimenkul tarafından Sarıyer'in Maden Mahallesi'nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri'nin yüzde 95'i tamamlandı. Aralık ayında teslim edilmesi planlanan 4+1 daireler, her biri 2 bahçe ve 2 çatı dubleksine sahip 5 bloktan oluşuyor. Yılda ortalama 20 bin civarı deprem yaşanan Türkiye'de, 20 seçkin aile için tasarlanan ve depreme karşı İstanbul'un en güvenli bölgesinde alınan ek önlemlerle hayata geçirilen projede ev sahibi olmak isteyenler, kişiye özel sunulan ödeme seçeneklerinden faydalanabiliyor.

Kolay ulaşım

Hacıosman Metro İstasyonu'na 5 dakika uzaklıkta yer alan; kentli yaşamın olanaklarını, şehirden uzaklaşmadan ama şehrin dışında sunan projede, büyüklüğü 220 – 240 metrekare arasında değişen daireler, iş merkezleri ile eğitim ve sağlık kuruluşlarına yakın bir konumda yer alıyor. İstanbul'un iş ve finans merkezi Maslak-Büyükdere hattından yalnızca 12 dakika uzaklıkta bulunan Olive Sarıyer Evleri, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yolu üzerinde yer alıyor. Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli'ne 1, Hacıosman Metro İstasyonu'na 5, İstinye Park'a 10, Boğaz'a 5, Atatürk Havalimanı'na 25, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 55 ve 3. Havalimanı'na ise 25 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Kullancı dostu mimari çözümler

Proje, doğal malzemelerle beyazın sadeliğini birleştiren modern bir mimari konsepte sahip. Olive Sarıyer Evleri'nin girişinde; misafirler, şoförler, araç ve okul servisi bekleyenlerin kullanacağı konforlu bir lounge alanı yer alıyor. Her daireye en yakın konumdaki 2 araçlık kapalı otoparktan asansörlerle katlara çıkılıyor. Site içi yürüyüş yolları ve havuzun, komşuları rahatsız etmeyecek şekilde konumlandırıldığı sitede, manzaranın keyfine vararak yüzme ve güneşlenme olanağı sunuluyor. Gece ışıklandırmasına sahip bisiklet parkurları, çocuk oyun bölümleri ve çok amaçlı spor sahasıyla sitenin önünde konumlanan park alanı da projeyi farklılaştıran unsurlardan biri olarak öne çıkıyor. Olive Sarıyer Evleri'nde yaşlılar, engelliler ve çocuklu ailelerin yardımcıları düşünülerek tasarlanmış odalar bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Olive Sarıyer Evleri’nin yüzde 95’i tamamlandı
  • 29.11.2017 13:43

Olive Sarıyer Evleri’nin yüzde 95’i tamamlandı

Yapıdem Gayrimenkul imzasıyla Sarıyer’de inşa edilen Olive Sarıyer Evleri'nin bü ...

Olive Sarıyer Evleri'nde lansmana özel satışlar başladı
  • 20.09.2017 16:26

Olive Sarıyer Evleri'nde lansmana özel satışlar başladı

Yapıdem Gayrimenkul tarafından Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde hayata geçirilen O ...