maritbet girişmaritbet
Olive Sarıyer Evleri'nde lansmana özel satışlar başladı

Olive Sarıyer Evleri'nde lansmana özel satışlar başladı

Yapıdem Gayrimenkul tarafından Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde hayata geçirilen Olive Sarıyer Evleri, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Şehirden uzaklaşmadan şehir dışında yaşamak isteyen 20 seçkin aile için tasarlanan 4+1 dubleks daireler, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor. 

İş merkezleri ile eğitim ve sağlık kuruluşlarına yakın bir konumda yer alan Olive Sarıyer Evleri, bölgedeki diğer projelerden farklılaşan birçok özelliğe sahip. Güneye bakan ön cephesinde hiçbir zaman kapanmayacak doğa manzarasının yer aldığı dairelerde, doğal taşlar kullanılarak estetik bir yapı ve uzun ömürlü dış cephe oluşturuldu. Bahçe dublekslerinde ise daire sahiplerinin özel kullanımına ayrılan bahçeler yer alıyor. Her ayrıntısı düşünülen projede, kullanıcı dostu mimari çözümler ile yüksek tavanlarıyla ferahlık hissi veren yaşam alanları oluşturuldu. Gün ışığını ve manzarayı kucaklamak için, mümkün olan tüm cephelerde yere kadar uzanan pencere sistemi kullanılıyor. 

Akıllı sistemleri ve tek noktadan sağlanan giriş/çıkışıyla güvenli bir yaşam alanı oluşturulan projede; misafirler, şoförler, araç ve okul servisi bekleyenler için girişte konforlu bir lounge alanı bulunuyor. Her daireye en yakın konumda 2 araçlık kapalı otopark alanı sunuluyor. Hidrolik asansörlerle her daireye otoparktan doğrudan, hızlı ve sessiz erişim sağlanabiliyor. Akıllı sistemler kullanılarak düşürülen işletme maliyeti, optimum aidat seviyesinde yer alıyor. Ayrıca gece ışıklandırmasına sahip bisiklet parkurları, çocuk oyun bölümleri ve çok amaçlı spor sahasıyla site önünde konumlanan park alanı projeyi eşsiz kılıyor.

Projede, büyüklüğü 220 - 240 metrekare arasında değişen dairelerin, Aralık 2017'de tamamlanması hedefleniyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Olive Sarıyer Evleri’nin yüzde 95’i tamamlandı
  • 29.11.2017 13:43

Olive Sarıyer Evleri’nin yüzde 95’i tamamlandı

Yapıdem Gayrimenkul imzasıyla Sarıyer’de inşa edilen Olive Sarıyer Evleri'nin bü ...

Olive Sarıyer Evleri'nde lansmana özel satışlar başladı
  • 20.09.2017 16:26

Olive Sarıyer Evleri'nde lansmana özel satışlar başladı

Yapıdem Gayrimenkul tarafından Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde hayata geçirilen O ...