maritbet girişmaritbet
“Öğrenci rezidansı” Ra Student dünyaya açılmayı hedefliyor

“Öğrenci rezidansı” Ra Student dünyaya açılmayı hedefliyor

Öğrenci konaklamasına yeni nesil bir yaklaşım getiren Ra Student Residence, dünyaya açılmayı hedefliyor.

Üniversite öğrencileri için tüm dünyada yurt, konaklama, barınma gibi kavramlar büyük bir dönüşümden geçiyor. Tasarım odaklı, çağa ayak uydurabilen, modern ve ilgi çekici yerler bu dönüşümün kazananları. Daha çok tercih edilmelerinin en önemli sebebi ise lokasyon, güvenlikle birlikte kalitesi ve güvenli olmalarının yanı sıra görsel bir zenginlik sunmaları ve bu yolla yeni, özgürlükçü ve özgün bir yaşam deneyimi sunmaları.

Güvenli, modern, rahatça yaşanabilecek daireleri ve sunduğu hizmetlerle adeta bir “öğrenci komünitesi” oluşturan Ra Student Residence, öğrencilere ev konforunun yanı sıra bünyesinde bulundurduğu fitness salonu, café, oyun salonu gibi hizmetlerle sağlıklı ve sosyal bir yaşam vadederken bir yandan da sorumluluk sahibi ve bağımsız bireyler olmalarında da rol oynuyor.

Ra Student Residence, “öğrenci rezidansı” olarak Türkiye'de de yeni bir oluşuma ve sektöre öncülük ediyor. 2019 yılında yeni yatırımlar için 15 milyon Dolar ayıran Ra Student Residence, İstanbul'da üniversitelere yakın bölgelerde ve Amerika'da da yine aynı iş modeli ile devam etmeyi planlıyor. Ra Student Residence, 2019'un 3. çeyreğinde Amerika Birleşik Devleri'nde de bir “öğrenci rezidansı” kurmayı hedefliyor.

Ra Student Residence'te toplamda 136 daire bulunuyor. 2+1, 1+1 ve stüdyo daire seçenekleriyle öğrencilere uygun alternatifler mevcut.

Öğrenci yurtları aile ve öğrencilerin beklentilerini karşılamak ve ev konforu sağlamak üzere rekabet ediyor. Bu noktada Ra Student Residence, eski mahalleye yeni adet getirerek, yeni nesil bir yaşam tarzı sunuyor. Öğrenci konaklamasına yepyeni ve sağlam bir çözüm getiriyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz