maritbet girişmaritbet
Ofton'un Bodrum'daki hedefi yabancı zenginler!

Ofton'un Bodrum'daki hedefi yabancı zenginler!

Ofton İnşaat 30 milyon euro yatırımla Bodrum’daki ilk projesine başladı. 2016’da teslim edilecek projede hedef yabancı zenginler.

Bodrum'u İstanbul'dan sonra yeni ‘üs'leri olarak planladıklarını kaydeden Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, bölgede 4 mevsim servis vererek, ‘sezonluk' algısını kıracaklarını söyledi.

Bodrum'daki ilk projeleri Elysium Miramar için 30 milyon euro yatırım yaptıklarını belirten Altun, projenin ilk etabında 23 blokta 46 ikiz villa ve 4 penthouse dairenin yer alacağını açıkladı.

İnşaat çalışmaları hızla süren Elysium Miramar'da fiyatların 550 bin euro ile 740 bin euro arasında değiştiğini kaydeden Altun, “Villaları 2016'nın ikinci çeyreğinde teslim edeceğiz. Projede lansman fiyatlarını çok düşük tuttuk. Bu nedenle yüzde 70 prim kazanacağını rahatlıkla söyleyebilirim, bölge çok kıymetleniyor. Konum olarak da merkezi panoramik gören bir alanda” diye konuştu.

ofton bodrum

Elysium Premier...  

Ofton İnşaat'ın Bodrum'da gerçekleştirdiği ilk proje olan Elysium Miramar, toplam 63 bin metrekarelik alanda hayata geçecek. Projenin ikinci ve üçüncü etabına da yıl sonunda başlanması planlanıyor. Üç etapla birlikte toplam 86 villalık bir yaşam alanı oluşturulacak. 10 yıl önce Bodrum'u gündemlerine aldıklarını ancak Kıbrıs'ta proje üretmeyi tercih ettiklerin belirten Altun, “Kıbrıs'ta 4-5 proje yaptık, umduğumuzu bulamadık. Bodrum'da devam edeceğiz, önemli olan buranın doğal yapısına zarar vermeden, doğru araziyi bulup doğru projeyi geliştirmek” dedi. Altun, bölgede daha büyük yaşam alanlarına sahip bir diğer yeni projeleri Elysium Premier'in inşasına başladıklarını, projede her biri yaklaşık 600 metrekarelik müstakil villaların yer alacağını söyledi.
Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, Bodrum'a yakışan projeler üretmeye çalıştıklarını kaydederek, Araplar başta olmak üzere, Rus, Azeri ve eski Sovyet ülkesi vatandaşlarının en zenginlerinin projelerine geldiğini söyledi. Şimşek, “Yabancılar için tanıtımlara ağırlık verdik, fuarlara katılıyoruz ve İstanbul'daki yabancı müşterilerimize de Bodrum projelerimizi anlatıyoruz” dedi.

Lüks evler kapış kapış gidiyor

Uzun yıllardır Bodrum'da proje üreten firmalarda satış Müdürü olarak çalışan ve şu anda Ofton Elysium Miramar'ın satışını yöneten Aybige Aknar, Bodrum'da lüks projelerin daha çabuk satıldığını söyledi. Aknar, “Zaten gelir durumu belli bir seviyenin üzerinde olan İstanbullu müşterilerimiz böyle güzel bir coğrafyadan ev almışken konumu, yapısı en güzeli olsun istiyorlar. İstanbul'u bilmiyorum ama Bodrum'da bugüne kadar en kolay sattığım projeler en lüks projelerdi” dedi.

‘Yarımada' için hazırlanıyor

İsmail Hakkı Altun, Yine Bodrum merkezde 500 dönümlük bir yarımada için çalışmalarının devam ettiğini belirterek, projenin sonuçlanması durumunda bu alana dünyanın sayılı zenginleri için villalar yapmayı planladıklarını söyledi.

Altun, “Burası yarımada, bir kenarı tamamen deniz kenarı. Bodrum'a Rusya'nın, Azerbaycan'ın, Körfez ülkelerinin önemli zenginleri geliyor. Daha büyük ölçekli yapılar tercih ediyorlar. 500 dönüm olmasına rağmen az sayıda ve oldukça lüks villalar  yaparak onları ağırlamak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Elysium Premier Bodrum daire görselleri!
  • 21.07.2016 10:50

Elysium Premier Bodrum daire görselleri!

Elysium Premier Bodrum projesi dış mekan görselleri. ...

Elysium Premier Bodrum örnek daire görselleri!
  • 21.07.2016 10:41

Elysium Premier Bodrum örnek daire görselleri!

Ofton İnşaat'ın Bodrum'daki Elysium Premier projesinin iç mekan görselleri yayın ...

Elysium Miramar’da uçsuz bucaksız manzara!
  • 25.07.2016 15:40

Elysium Miramar’da uçsuz bucaksız manzara!

Ofton İnşaat tarafından Muğla Bodrum’da hayata geçirilen Elysium Miramar Bodrum ...

Feryal Gülman, Elysium Miramar'ın mimari danışmanlığını yapıyor
  • 07.07.2016 09:53

Feryal Gülman, Elysium Miramar'ın mimari danışmanlığını yapıyor

Feryal Gülman, Bodrum'da hem iş hem tatil yapıyor. ...

Elysium Miramar Bodrum’da teslimler başladı
  • 06.05.2016 14:46

Elysium Miramar Bodrum’da teslimler başladı

Ofton İnşaat’ın Elysium kalitesini Bodrum’a taşıdığı Elysium Miramar Bodrum proj ...

Ofton'un Bodrum'daki hedefi yabancı zenginler!
  • 05.06.2015 10:26

Ofton'un Bodrum'daki hedefi yabancı zenginler!

Ofton İnşaat 30 milyon euro yatırımla Bodrum’daki ilk projesine başladı. 2016’da ...