maritbet girişmaritbet
Ofton İnşaat fuarda rekor kırdı

Ofton İnşaat fuarda rekor kırdı

Ofton İnşaat, Emlak 2015 Fuarı'nda dört projesi ile toplam 10 milyon dolarlık satış yaptı.

Ofton İnşaat, Emlak 2015 Fuarı'nda Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli ve Elysium Serenity Kandilli projeleri ile toplam 10 milyon dolarlık satış elde etti.

4 – 8 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlenen Emlak 2015 Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na dört faklı projesi ile katılan Ofton büyük bir satış başarısına imza attı. Fuar boyunca sergilediği projelerden Elysium Art Şişli, Elysium Elit Koşuyolu ve Elysium Serenity Kandilli, yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Elysium Art Şişli

Elysium Art Şişli, şehir hayatının merkezinde restore edilerek, kültür-sanat ve eğlence dünyasının yeni üssü olacak 120 yıllık tarihi Bomonti Bira Fabrikası'nın yanı başında inşa ediliyor. Bölge, AVM, ofis, otel, kültür merkezi ve kentsel dönüşüm çerçevesinde eski binaların renovasyonu ile giderek değerleniyor. Bomonti'de 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen proje, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor. 2+1 veya 3+1 daire tiplerine sahip rezidanslar yüksek kira getirisine sahip. Son elli dairenin bulunduğu Elysium Art Şişli, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde sahiplerine teslim edilecek. 

Elysium Elit Koşuyolu

Ofton İnşaat'ın Anadolu Yakası'nda inşa ettiği projelerden Elysium Elit Koşuyolu, toplam 10 dönüm arazi üzerinde biri lüks konut ve diğeri de rezidanslardan oluşan iki ayrı blok ile dünyaca ünlü markaların hizmet vereceği açık hava alışveriş merkezinden oluşacak. Lüks konutların bulunduğu ve geniş ailelerin oturmasına imkân tanıyacak olan A Blok'ta, 3,5+1 ve 4,5+1 tipte, toplam 54 dairenin yer aldığı 14 kat bulunacak.

Rezidansların yer aldığı ve 6 kattan oluşan B Blok'ta ise homeofis yetkilendirmesi de bulunan 1+1 ve 2+1 konseptte 32 daire bulunacak. Ulaşım açısından da birçok avantaj sunan Elysium Elit Koşuyolu, Boğaziçi Köprüsü'ne 5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 30 km, deniz otobüslerine 3 km ve Marmaray ile Metro'ya yürüme mesafesinde olmasının yanı sıra Bağdat Caddesi'nin yanı başında konumlanıyor.

Elysium Serenity Kandilli

Toplam 5 bin 465 metrekare arazi üzerine inşa edilen Elysium Serenity Kandilli, 3 blok ve 75 daireden oluşuyor. Proje, 1+0, 1+1 ve 2+1 formatta, flat ve dubleks daire seçenekleri sunuyor. Boğaziçi Köprüsü'ne 4,2 km ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 5,5 km mesafede konumlanan Elysium Serenity Kandilli, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna ve buhar odaları ve fitness merkezi ile sakinlerine Kandilli'de günün yorgunluğundan arınacakları sosyal imkanlar sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Suzan Arar, Elysium Art Şişli'yi anlattı!
  • 29.07.2015 10:23

Suzan Arar, Elysium Art Şişli'yi anlattı!

Ofton İnşaat Proje Satış Koordinatörü Suzan Arar, Bomonti'de yer alan Elysium Ar ...

Ofton Elysium Art Şişli tanıtım filmi yayında!
  • 23.04.2015 16:59

Ofton Elysium Art Şişli tanıtım filmi yayında!

Ofton İnşaat tarafından Şişli - Bomonti'de konumlandırılan Elysium Art Şişli, 26 ...

Elysium Elit Koşuyolu maket görüntüleri!
  • 07.03.2015 14:27

Elysium Elit Koşuyolu maket görüntüleri!

Ofton İnşaat tarafından Kadıköy Koşuyolu'nda hayata geçirilen Elysium Elit Koşuy ...

Elysium Serene Kandilli görücüye çıktı
  • 24.11.2011 19:20

Elysium Serene Kandilli görücüye çıktı

Ofton İnşaat tarafından Kandilli'de hayata geçirilecek olan Elysium Serene Kandi ...