maritbet girişmaritbet
Novus Ventus İzmir'de satışlar başladı

Novus Ventus İzmir'de satışlar başladı

İzmir Bayraklı'da Kılıçoğlu ve Katal İnşaat tarafından konumlandırılan Novus Ventus'ta ofis satışları başladı.

Novus, Latin dilinden günümüze dek gelmeyi başarmış güçlü kelimelerden. “Yeni” demek, sözlük anlamıyla. Ama hayat içinde pek çok literatürde, yeni olana bir övgü mahiyetinde kullanılmış. İşte bu yüzden, şimdi burada, İzmir'in ilk medeniyeti anısına, yepyeni bir iş kulesi yükseliyor... İsmi, Novus. İsmi yeni, tarzı yeni, heyecanı yeni. Tüm İzmir'e gökyüzünden bakan, adını yeniden, tarzını gelecekten alan; tüm İzmir ona hayran.

Novus Ventus yukarıdan görünümü

Ventus, Latin dilinden günümüze dek gelmeyi başarmış güçlü kelimelerden. "Rüzgar" demek, sözlük anlamıyla. Bizim içinse yenilik rüzgarı. Bayraklı'nın tam kalbinde, Adalet Sarayı'nın yanı başında, Hilal aktarma istasyonu ile Metro'ya iki adım mesafede; iş yapılan, iş konuşulan, kendi büyük, hacmi büyük bir proje. Ventus'un sinerjisini aldığı İzmir rüzgarı; geleceğe kalacak, Novus ve Ventus Kuleleri, İzmir'in simge yapılarından biri olacak.

Novus & Ventus, iki bağımsız parselde yükselen bir kompleks olarak inşa ediliyor. Yapıların bağımsız parsellerde tasarlanması sebebiyle, formal kurguda bütünleştirici, birbirini tamamlayıcı çizgilerin kullanılması temel tasarım prensibi oldu. İki yapıda algılanan pozitif - negatif ilişkisi bu prensibin neticesi.

Novus Ventus blokları

Novus bloğunda ofis alanları 134 metrekare ile 650 metrekare arasında, Venus bloğunda ofis alanları ise 90 metrekare ile 660 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

Peki Novus & Ventus nerede?

Adalet Sarayı'nın bitişiğinde, yeni emniyet ve vilayet binalarının yer alacağı arazinin tam yan parselinde, otoban giriş ve çıkışlarına 500 metre mesafede. Önü hiç kapanmayacak, İzmir'in inci gerdanlığı Körfez'e 350 metre mesafede olacak, Aliağa-Menderes aktarma istasyonu ile anında ulaşılacak. Kısacası, tüm yolların birleştiği noktada, daima İzmir'i selamlayacak.

Novus & Ventus İletişim Bilgileri;

Web: http://www.adnankilicoglu.com/
Telefon: 444 42 41

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Novus Ventus Bayraklı'da metrekaresi 1.870 dolara
  • 28.05.2014 11:24

Novus Ventus Bayraklı'da metrekaresi 1.870 dolara

İzmir - Bayraklı'da konumlandırılan Novus Ventus projesinin metrekare birim fiya ...

Novus Ventus İzmir'de satışlar başladı
  • 12.05.2014 15:17

Novus Ventus İzmir'de satışlar başladı

İzmir Bayraklı'da Kılıçoğlu ve Katal İnşaat tarafından konumlandırılan Novus Ven ...

Novus Ventus'un lansmanı Mayıs ayında yapılacak
  • 26.04.2014 13:51

Novus Ventus'un lansmanı Mayıs ayında yapılacak

Mayıs'ta lansmanı yapılacak Novus Ventus projesi 300 adet ofis ve dükkandan meyd ...