maritbet girişmaritbet
Novrum, W Hotel &Residence'ı Türkiye'de tanıttı

Novrum, W Hotel &Residence'ı Türkiye'de tanıttı

The Turkish Property Centre (TTPC Ltd.) markası olan Novrum, W Hotel &Residence projesi yerli yatırımcının ilgi odağı oldu.

Türkiye'nin ilk Uluslararası ödüllü gayrimenkul yatırım şirketi olan Novrum'un son projesi, Miami'nin en prestijli ve lüks projelerinden W Hotel & Residence, Türkiye'de yapılan lansmanla tanıtıldı. Miami'nin en büyük Müteahhit şirketi olan Related Gruba ait W Hotel & Residence, yatırımcısına yıllık %9 gibi muhteşem bir kira getirisi sağlıyor. 

W Hotel&Residence, 75 metrekare ile 135 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 residence dairelerden oluşuyor. Türkiye'den yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği projede residence dairelerin % 50'si kısa sürede satılırken, %15'ini Türkler satın aldı. Olağanüstü lüks sunan W Hotel&Residence, % 9 kira getirisi ile yatırımcısına kısa sürede ödediği parayı geri kazandırırken, yaşamak için de ideal bir proje. 

W Hotel&Residence Türkiye lansmanında proje ile ilgili bilgi veren Novrum Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Tatlıcı; “Miami'de gayrimenkul alırken KDV ödemezsiniz. 700,000 USD'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz.  Biz NOVRUM olarak yine burda devreye girerek  yatırımcımıza diyoruz ki, siz yatırımın % 50'sini ödeyin kalan % 50'sine bizim anlaşmalı olduğumuz bankalardan size özel çok cazip faizlerle 30 yıla kadar mortgage alalım. Kira getirinizle hem mortgage kendi kendini ödesin hem de cebinize para kalsın.  Bununla birlikte W projesinin yıllık değer artışını ise ortalama %15 beklemekteyiz” dedi. 

W Hotel&Residence, projesinin hem marka güvenilirliği hem de % 9'luk kira getirisi sebebiyle büyük ilgi gördüğünü belirten Erdal Tatlıcı; “Projenin yüzde 50'si çok kısa bir sürede satıldı. Bunun % 15'ini Türk yatırımcılar satın aldı. Yıllık satış hedefimiz 200 Adet. Novrum olarak yatırımcılarımıza mortgage kredisi kolaylığı sağlamaktayız.  Çeşitli bankalarla çok uygun faiz oranları ile anlaşmalarımız mevcuttur.  Yatırımcılar satın alacakları gayrimenkulun yüzde 50'sine kadar kredi kullanabilmektedirler” şeklinde konuştu. 

MIAMI'DE 200 BİN $'A ALDIĞINIZ BİR GAYRİMENKUL, 2 YIL SONRA 265 BİN $ DEĞERE ULAŞIR..

Novrum Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Tatlıcı, Miami'nin benzer yerlerle kıyaslandığında metrekare satış fiyatı olarak hala ucuz olduğunu ve yatırımcının daha kısa sürede yüksek kar etme fırsatının olduğunu söyledi. Konuyla ilgili bilgi veren Erdal Tatlıcı, şunları söyledi : “Miami'de gayrimenkuller net metrekare üzerinden satılır, ortak alanlar ve balkon için para ödemezsiniz.  Kire getirisi yine diğer bölgeler ile kıyaslandığında çok daha fazladır. Miami'nin çok keyifli , güvenli  ve yaşanılası bir yer olması, iklimi,  yine çocuklu ailelerin çocuklarının eğitimleri için çok güzel okulların olması sebebiyle tercih etmesi, yaşam maliyetinin New York, California gibi eyaletler ile kıyaslandığında çok daha ucuz olması, devlet vergisinin(state tax)  olmaması sayabileceğimiz avantajlar arasında yer alıyor”. 

Miami'de gayrimenkul fiyatlarının yıllık %15 oranında arttığının altını çizen Erdal Tatlıcı; “ Son iki yılın istatistiklerine baktığımızda gayrimenkul fiyatlarının, yıllık % 15 arttığını görebiliriz. Yani 200,000 Usd ye satın alınan bir gayrimenkul bu verilere göre iki yıl sonra 265,000 USD değerine ulaşacaktır” şeklinde konuştu. 
Türkiye'ye yurt dışından yatırımcıları da kabul ettiklerini ifade eden Erdal Tatlıcı, “Novrum olarak, Türkiye'de artan yoğun talepler nedeniyle eş zamanlı olarak Türkiye'de yaşayan yatırımcılara da bu fırsatlara kolay ulaşmaları için bir köprü görevi görüyoruz. Ayrıca geniş portföyümüz sayesinde, Bodrum başta olmak üzere çeşitli tatil bölgelerinde 12 farklı sitede 400'ün üzerinde konutun inşaatını tamamlayıp sahiplerine teslim etme başarısı göstermiş bir gayrimenkul yatırım şirketiyiz. Yüksek kira getirileri ile Türkiyeli yatırımcılar için çok özel bir yeri hak eden Novrum, dünya üzerinde ekonomik ve konjonktürel gelişmeleri yakından takip eden araştırma ekibi ile en doğru projeleri yatırımcılara sunmaya özen gösterir” dedi. 

Novrum'un bünyesinde Miami'nin en prestijli projeleri  bulunmaktadır.  W Hotel& Residences, Ritz Carlton Sunny Isles, Porche Tower, Armani Casa, Gran Paraiso,  Aria On The Bay, Canvas, Hyde Beach House, Elysee, Missoni Baia, Turnberry, Muse, The Harbour, The Ocean Residence, Paramount Miami World Centre.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Novrum, W Hotel &Residence'ı Türkiye'de tanıttı
  • 19.06.2017 14:25

Novrum, W Hotel &Residence'ı Türkiye'de tanıttı

The Turkish Property Centre (TTPC Ltd.) markası olan Novrum, W Hotel &Residence ...