maritbet girişmaritbet
Novrum Missoni Baia projesi Türkiye'de tanıtılacak!

Novrum Missoni Baia projesi Türkiye'de tanıtılacak!

Novrum, Missoni tarafından tasarlanan Missoni Baia projesini görücüye çıkarıyor.

Türkiye'de alım gücünün yükselmesiyle birlikte Türk yatırımcılar özellikle yurtdışında gayrimenkul sektöründe önemli merkezleri yatırım bölgeleri olarak seçmeye başladı.

ABD, İngiltere, Fransa ve Dubai gibi ülkeleri tercih eden Türk yatırımcılar içinse en avantajlı şehrin uluslararası arenada Miami olduğunu belirten NOVRUM Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Tatlıcı, fiyatlar konusunda Miami'nin Paris, New York ve Londra'dan 3-4 kat daha düşük ama daha kazanç getiren bir şehir olduğunu vurguladı. Novrum Gayrımenkul Danışmanlık; Mimai'de, karaya tek bir yolla bağlı özel bir adada yer alan “Prive Island Projesi”, Miami'nin Finans merkezi olan Brickell'in tam ortasında yer alan “Brickell City Centre Projesi” ve Dünyaca ünlü İtalyan dizaynır Missoni'nin ilk defa bir inşaat projesine adını verdiği ve iç dizaynı tamamen Missoni çizgilerini taşıyan “Missoni Baia” projelerini ABD, Avrupa, Ortadoğu ülkeleri ile aynı anda Türkiye'de de satışa sunuyor. Erdal Tatlıcı, Miami'de gayrımenkul yatırımı yapmak için bu avantajlı koşulların en fazla 10-15 yıl daha süreceğini, şehre yapılan yatırımlarla gayrımenkullerin çok hızlı değer kazanmaya başladığını ve Miami'de yatırım yapmak için bu dönemin en uygun dönem olduğunu söyledi.

Türkiye'nin uluslararası alanda ödüllü ilk Gayrımenkul Danışmanlığı şirketi olan Novrum Gayrımenkul Danışmanlık, 2002 yılından beri Avrupa'dan ABD'ye, İskandinav ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar 2500'ün üzerinde gayrıkenkulun pazarlama ve satışını gerçekleştirdi. Novrum Gayrımenkul Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Tatlıcı, “Uluslar arası Gayrımenkul Yatırım Danışmanlık şirketi olarak dünyanın pek çok yerinde dünyanın en prestijli Gayrımenkul projelerinin pazarlama ve satışını yürütüyoruz. Birçok ülkeden yatırımcılara yine çok önemli projelerde satış ve danışmanlık yaptık. Türkiye'de uluslar arası Gayrımenkul pazarının önemli alıcıları arasında yer almaya başladı. Türk vatandaşlarının satın alma gücünün artması, yatırım bilincinin altın, döviz, borsa dışında ki alternatiflere yönelik gelişmesi, Türk iş dünyasının çok seyahat eden, dünya pazarlarında aktif rol alan konuma yükselmesi ile yurt dışında gerek yatırım gerekse oturma amaçlı gayrımenkul alımı da yükselen bir trend olmaya başladı” dedi.

Bu anlamda özellikle son 2 yıldır ABD'de Miami şehrinin avantajları ve fiyat aralıkları sayesinde cazibeli bir yatırım merkezi haline geldiğini belirten Erdal Tatlıcı Miami emlak piyasasını detaylıca anlattı; "Miami deyince akla gelen ilk şeyler plaj, güneş ve eğlence merkezi algısıyken son yıllarda hızlı gelişmeler sayesinde dünyanın en lüks emlak projelerinin yapıldığı bir bölge haline geldi. Florida eyaletinde bulunan Miami'de, eyalet vergisi teşviklerinin yüksek olması Miami'nin ABD'nin New York'tan sonra en büyük 2. finans merkezi haline gelmesini sağladı. Eyalet teşvikleri sayesinde ise birçok büyük şirket genel merkezine buraya konumlandırdı. Miami'nin cazibe merkezi haline gelmesini sağlayan önemli gelişmelerden bir diğeri ise Panama Kanalı'nın genişletilmesi olacak. Panama Kanalı'nın işlem hacminin 3-4 katı artacak olması Miami Port'un da işlem hacminin 3-4 katına çıkmasını sağlayacaktır. Bu anlamda Miami hem yatırımcıları hem de yerleşim anlamında birçok insanı çekmektedir”.

NOVRUM; MIAMI'DE ÇOK AVANTAJLI 3 PROJESİNİ AVRUPA, DUBAİ, ABD, İSKANDİNAV ÜLKELERİ İLE AYNI ANDA TÜRKİYE'DE DE SATIŞA SUNACAK..

Novrum Gayrımenkul Yatırım Danışmanlık, dünya çapında ki projelerine Miami'de hayata geçirilen 3 yeni proje daha ekledi. Karaya tek bir yolla bağlanan özel bir adada konumlanan”“Prive Island”,  Miami'nin finans merkezi Brickell'de bulunan ve kira getirisi çok yüksek bir proje olan “Bricell City Center” ve dünyaca ünlü tasarımcı Missoni'nin imzasını ve adını taşıyan “Missoni Baia” isimli bu projeler; Avrupa, Duabi, ABD, İskandinav ülkeleri ile aynı anda Türkiye'de de satışa sunulacak.  bu projelerin lansmanı tüm dünyada aynı anda 13 Kasım Pazartesi günü yapılacak. Türkiye'de de İstanbul Zorlu Center'da ki Novrum Ofisinde yapılacak davetle bu 3 önemli proje Türkiye'de yatırımcılara tanıtılacak.

KARAYA TEK BİR YOLLA BAĞLI ÖZEL BİR ADADA EŞSİZ BİR PROJE : “PRIVE ISLAND”

Deniz, Güneş, tatil konseptiyle tanınan ve Hollywood'un gözde şehirleri arasında yer alan Miami, adalarıyla da ünlü bir şehirdir. Novrum Gayrımenkul Danışmanlığın Türkiye'de de satışa sunulacak “Prive Island” projesi, Miami'de yer alan bölgenin bakir adalarından biri üzerine kurulmuş. Karaya tek bir yolla bağlı özel bir adada yaşama şansı veren “Prive Island” projesi, evin her metrekaresinde sahibini denizle ve yeşille buluşturan eşsiz bir proje. 2 Milyon 300 Bin Dolar lansman fiyatıyla satışa çıkan bu proje, hem yaşamak için hem de yatırım için oldukça avantajlı bir proje olarak büyük ilgi görecek.

MIAMI'NİN FİNANS MERKEZİ'NDE, %80 MORTGAGE İMKANI İLE MUHTEŞEM BİR PROJE “BRICKELL CITY CENTRE”..

Miami'nin finans merkezi olan ve ABD'nin en gözde finans merkezi olma konumunda ki Brickell'in tam ortasında yer alan proje, bölgenin tek Alışveriş Merkezine sahip. Brickell'de bir adres tarif edilirken bu binaya göre tarif ediliyor. 625 bin Dolardan başlayan fiyatlarla ve %80 Mortgage imkanı ile satışa çıkacak olan proje, yüksek kira getirisi ve bölgenin hızla artan metre kare fiyatlarıyla çok cazip bir yatırım aracı olarak da görülüyor. 

İTALYAN TASARIMCI MISSONI'NİN HEM ADINI HEM İMZASINI TAŞIYAN “MISSONI BAIA”, ELİTLERİN GÖZDESİ BİR PROJE..

Dünyaca ünlü İtalya tasarımcı Missoni, ilk defa bir inşaat projesine adını Miami'de bulunan “Missoni Baia”ya verdi. İç dizaynı tamamen Missoni çizgilerini taşıyan proje 2019 yılında tamamlanacak. Lansmana özel 547 Bin Dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak proje, hem yaşamak hem de yatırım için oldukça cazip. Proje tamamlandığında, kira getirisi de yatırımı fazlasıyla karşılayacak cazibe de olacak.

NOVRUM, MORTGAGE VE KİRA GETİRİSİ GARANTİSİYLE DÜNYA EMLAK PAZARINDA GAYRIMENKUL SATIN ALMAK İSTEYENLERE HER TÜRLÜ DESTEĞİ SUNUYOR..

ABD, Dubai , Çeşitli Avruya ülkeleri ve Türkiye'de Bodrum'da birçok  projenin dünya çapında satışlarını gerçekleştiren Novrum Gayrımenkul Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Tatlıcı, Miami'deki ortalama ev fiyatlarını ise şöyle özetledi; "197 bin dolardan başlayıp 50 milyon dolara kadar her bütçeye uygun portföy var elimizde. Bununla birlikte yatırımcı gruplarımız var onlara proje üretiyoruz. Arsayı buluyoruz, fizibilite çalışmalarını yapıyoruz, ne kadarı satılır, inşaat maliyeti nedir, ne kadar sürede satılır gibi bir çalışma yapıyoruz. Yatırımcı sadece para yatırıyor, biz A'dan Z'ye projenin geliştirilmesi, inşaatın yapılması ve satımı dahil süreci yönetip projenin başlangıcını ve bitmesi maksimum 18 ay diyelim yatırımcıya  %25 - %30 civarında dolar bazında net para kazandırıyoruz. Bunu garanti ediyoruz. Anlaşmalı olduğumuz bankalardan kredi de kullandırabiliyoruz.  Aslında maliyetin %50'sini cebinden karşılıyor, kalan %50'sini buradan mortgage ile finans ettiriyoruz, yatırımcı  bu süreçte gayrimenkulünü hem kiraya veriyor hem banka borcunu ödüyor, hem masraflarını hem de para kalıyor üstüne.  Miami şu an da tıpkı İstanbul gibi dünyada Gayrımenkul alanında parlayan yıldız, yatırım bölgesi”.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Novrum Missoni Baia projesi Türkiye'de tanıtılacak!
  • 11.11.2017 10:36

Novrum Missoni Baia projesi Türkiye'de tanıtılacak!

Novrum, Missoni tarafından tasarlanan Missoni Baia projesini görücüye çıkarıyor. ...