maritbet girişmaritbet
Nova Suites, Eyüp'te modern ve konforlu bir yaşam!

Nova Suites, Eyüp'te modern ve konforlu bir yaşam!

Eyüp'te modern ve konforlu bir yaşam sunmak için tasarlanan Nova Suites Eyüp'te fiyatlar 253 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kize Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Nova Suites Eyüp, 8 katlı tek blokta toplam 70 daireden meydana geliyor. 13 adet ticari birimin hizmet vereceği Nova Suites Eyüp'ün 5 katında daireler yer alıyor. Alanları 55 metrekare ile 208 metrekare arasında değişen 1+1'den 5+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projenin inşaat alanı 10 bin metrekare olarak belirlendi. 

1389 metrekare arsa üzerine kurulan Nova Suites Eyüp, uluslararası finans ve iş çevrelerinin yoğun olarak Maslak ve Levent'e yakın konumuyla kentin tam merkezinde yer alıyor. 

nova suites eyüp

"Gerçekte yeni olan çağın yeniliklerini hayata geçirendir"

"Bir rezidanstan öte, yeni bir yaşam tarzı inşa etmeyi hedefleyen Nova Suites projesi içinde barındığı ticari alanlarla alışveriş keyfini ev sahiplerinin yanıbaşına taşıyor" şeklinde konuşan Kize Yapı Grubu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Keske, "Her yeni olan yeni değildir. Gerçekte yeni olan zaman bakımından, en son gelen değil, çağın yeniliklerini hayata geçirendir. Nova Suites bu yönüyle sosyal ve kültürel yeniliklere kendini adamış her işini ve her projesini yeni fikirlerin, yeni bakış açılarının, yeni olasılıkların bünyesinde bulunduran bir kurumdur." ifadelerini kullandı.

15 ay sonra tamamlanması hedeflenen Nova Suites Eyüp'te fiyatlar 253 bin TL'den başlıyor. Lobi hizmetinin verileceği projede, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, sauna ve sosyal etkinlik alanı sıralanıyor.

Kize Yapı Grubu daha önce İstanbul'un yatırım değeri yüksek olan Kemerburgaz – Göktürk bölgesinde Yeshill Göktürk, Lifeİstanbul Günbatısı ve Lifeİstanbul Gündoğusu
projelerini hayata geçirdi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nova Suites, Eyüp'te modern ve konforlu bir yaşam!
  • 14.12.2016 11:07

Nova Suites, Eyüp'te modern ve konforlu bir yaşam!

Eyüp'te modern ve konforlu bir yaşam sunmak için tasarlanan Nova Suites Eyüp'te ...