maritbet girişmaritbet
‘Nlogo İstanbul’un dükkanları 15 Şubat'ta müzayede ile satılacak

‘Nlogo İstanbul’un dükkanları 15 Şubat'ta müzayede ile satılacak

Özyurtlar Holding, Esenyurt’ta inşa ettiği ‘Nlogo İstanbul’un dükkanlarını 15 Şubat’ta açık artırmada ile satışa çıkaracak.

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Özyurtlar Holding, Esenyurt'un en merkezi noktasında hayata geçirdiği ‘Nlogo İstanbul' projesinin dükkanlarını açık artırma yoluyla satışa çıkarıyor. 7 blokta 2 bin 679 daireden oluşan ve İstanbul Avrupa Yakası'nın sembolü olmaya aday projesi ‘Nlogo İstanbul'projesi dükkanlarının satışı15 Şubat Perşembe günü saat 14.00'te Eskidji Müzayedecilik'in Yenibosna'daki merkezinde gerçekleştirilecek. Açık artırmada 419 bin TL'den başlayan fiyatlarla, satışa sunulacak 63dükkanın büyüklükleri ise 100 metrekare ila 433 metrekare arasında değişiyor.

Satışla ilgili bilgi veren Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Bundan tam 27 yıl önce misyonumuzu ‘mutlu ev sahipleri oluşturmak' olarak belirleyerek yola çıktık ve bugüne kadar toplam 1 milyon 500 bin metrekare alana 15 bin konut inşa ederek ve 60 bin kişiyi ev sahibi yaptık. Esenyurt ilçesinin marka değerinin oluşmasına ve bilinirliğine öncülük ettik. Ekonomi için katma değer oluşturan yatırımlara odaklandık ve projelerimizi en kısa sürede tamamlayarak sahiplerine teslim ettik. Şimdi de ‘Nlogo İstanbul'un dükkanlarını satışa çıkarıyoruz. Buradaki dükkanlarımızın büyük ilgi göreceğine ve en kısa sürede sahiplerini bulacağına inancımız tamdır. Çünkü pekçok avantajı bir arada bulunduran projemizi ‘yılın en karlı yatırımı' olarak sunuyoruz. Kendi işinin sahibi olmak ya da her dönem kazandıracak bir projede yer almak isteyen herkes bu açık artırmada yerini alacaktır” dedi. 

Satış sonrası teslimlerin hemen başlayacağı dükkânlar, açık artırmada peşin ve vadeli seçenekler ile alıcıya sunuluyor. Buna göre; ‘yüzde 50 indirim' ile belirlenen muhammen bedeller üzerinden peşin tekliflerin alınmasının yanı sıra vadeli teklifler için de ‘yüzde 20 peşin ödeme' ile şirket bünyesinde 48 ay taksit imkânı sağlanıyor. Uygulanacak faiz oranı ise her yıl açıklanan enflasyon oranına göre belirlenecek. 

İnternetin olduğu her yerden canlı olarak izlenebilecek olan müzayedeye, satın alma için online katılım imkânı da bulunuyor. Müzayede ile ilgili detaylı bilgi ve şartnameye www.eskidji.com adresinden ulaşmak mümkün.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özyurtlar Holding inşaatta çelik dönemine başlıyor
  • 13.11.2021 11:00

Özyurtlar Holding inşaatta çelik dönemine başlıyor

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “İnşaat sektörü, artık be ...

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!
  • 17.01.2015 11:28

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, 3. İnşaat ve Konut Konfera ...

'Konutta balon yok ama arzda dengesizlik olabilir'
  • 14.01.2015 16:32

'Konutta balon yok ama arzda dengesizlik olabilir'

3. İnşaat ve Konut Konferansı'nda Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başka ...

N Logo Esenyurt projesinin maket videosu
  • 21.05.2014 13:51

N Logo Esenyurt projesinin maket videosu

Özyurtlar İnşaat'ın dev konut projesine ait maket videosu emlaktasondakika.com'd ...

N Logo İstanbul projesinin inşa edileceği arsa
  • 20.05.2014 14:31

N Logo İstanbul projesinin inşa edileceği arsa

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'taki dev projesinin inşa edileceği alanı emlaktason ...

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!
  • 31.07.2012 12:56

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Ntowers projesinin tüm det ...