maritbet girişmaritbet
Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy yabancı yatırımcıdan ilgi görüyor

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy yabancı yatırımcıdan ilgi görüyor

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy bulundukları konumlarıyla dikkat çekerken yabancı yatırımcıların da öncelikli tercihi oluyor.

İstanbul'un cazibe merkezi lokasyonlarında yükselen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy, dünyanın dört yanından gelen yabancı yatırımcılardan ilgi görmeye devam ediyor. Son olarak 8 bin 500 kilometre öteye satış yaptıklarını belirten Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Oluşturduğumuz yaşam alanlarıyla müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Satış yaptığımız ülke sayısı 35'e ulaştı. Yaptığımız başarılı çalışmaların dünyanın diğer ucu diyebileceğimiz Japonya'dan teveccüh görmesi bizler için motivasyon kaynağı oluyor” dedi.

Yabancıya 40 bin ünite satışı

Önceki yıla oranla yüzde 78 oranında artan yabancı satışı sektörün dinamiklerini ayakta tutan bir katalizör vazifesi gördüğünü vurgulayan Tuğsuz sözlerine, “Yabancıya satışın sektör dinamikleri için çok önemli olduğuna inanıyoruz. Ülkemizde 2018'de toplam 40 bin civarında yabancıya konut ve iş yeri satışı gerçekleştirildi. Ekonomimizin lokomotif sektörü olan gayrimenkul sektörü sadece iç piyasayı hareketlendirmekle kalmıyor aynı zamanda yabancı kaynak girişini de artırdığı için cari açığa ve ülkemizin tanıtımına da hatırı sayılır bir katkı sunuyor. Biz de Cathay Group olarak yaptığımız tüm yatırımlarda müşterilerimize en iyiyi sunma amacımızın yanı sıra bu gerçeği de göz önüne alıyoruz. Dolayısıyla Nivo ayrıcalıklarını yaşamak isteyen müşterilerimizin yanı sıra yatırım amacıyla Nivo'yu tercih eden müşterilerimizin de mutluluğu bizim için esastır. Bu bağlamda yaptığımız çalışmaların karşılığını dünyanın öbür ucunda, Japonya'da takdir ve teveccüh görmesi bizleri hem mutlu ediyor hem de iş motivasyonumuza büyük katkı sunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz