maritbet girişmaritbet
Nish Adalar’da panoramik manzara! 144 bin TL!

Nish Adalar’da panoramik manzara! 144 bin TL!

Özyazıcı İnşaat tarafından Maltepe Süreyyapaşa’da yapımı süren Nish Adalar, Yalova’dan Sarayburnu’na uzanan, İstanbul ve Adalar manzarası sunuyor

Özyazıcı İnşaat tarafından İstanbul Maltepe Süreyyapaşa'da 202 bin 500 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Nish Adalar'ın kaba inşaatı tamamlandı. 9 farklı daire seçeneğinde 2 bin 200 konuttan oluşan Nish Adalar'ın yüzde 70'i kapanmaz deniz manzaralı konutlardan oluşuyor. 160 bin metrekaresi peyzaj alanına, yüzde 80'i yeşil alana ayrılan projede 1 artı 1'den 4 artı 1'e kadar farklı tipte örnek daireler hazırlandı. Özyazıcı İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Hakan Özyazıcı Nish Adalar'da fiyatların 144 bin lira ile 877 bin lira arasında değiştiğini söyledi.

120 aya varan vade imkanı

Müşterileri için alternatif ödeme planları sunduklarını belirten Hakan Özyazıcı, Nish Adalar'da anlaşmalı bankalardan yüzde 0.78'den başlayan faiz ve 120 aya varan vadelerle kredi kullanılabildiğini kaydetti. Özyazıcı, “Yeni kampanyamızla büyük bir satış başarısı yakalayarak, projenin yeni etabında 20 günde 350 daire sattık. Nish Adalar'a gelip, adalar manzarasını görenler her bakımdan ne kadar kârlı bir alışveriş yaptıklarını anlıyorlar. Satışa sunulan 1500 konutun 10 ayda 1000'ini sattık. Projede fiyatlar başlangıçtaki fiyatların üzerine çıktı. Bölgeye büyük değer katan Nish Adalar tesliminden sonra hızla değer kazanacak” dedi.

 Geniş sosyal olanaklar

 Nish Adalar'da 2500 metrekare kapalı sosyal tesis, 2500 metrekarelik alışveriş merkezi ile ticari ünitelerden oluşan bir kompleksin planlandığı projede, 4 adet açık, 1 adet kapalı yüzme havuzu yer alıyor. Bunun yanı sıra siteye ait sosyal tesisler içinde; Welness Merkezi ile birlikte tüm aktiviteleri kapsayan, Nish Clup site sakinlerine üyelik esası ile hizmet verecek ve tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları, tüm spor ihtiyaçlarını karşılayacak sayıda tasarlanarak spor alanlarıyla ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor. Nish Adalar, E-5'e 2.5, sahil yoluna 4, Bostancı deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre mesafede yer alıyor.

 

Nish Adalar iletişim bilgileri

Web: www.nishadalar.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 444 5 232

  • Etiketler:

Yorum Yaz