maritbet girişmaritbet
Nish Adalar’da deniz manzaralı daireler!

Nish Adalar’da deniz manzaralı daireler!

Özyazıcı İnşaat tarafından İstanbul'un en yüksek yerleşim alanlarından Süreyyapaşa'da, 202 bin 500 metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Nish Adalar'da dairelerin büyük kısmı sahiplerini buldu

 

Özyazıcı İnşaat tarafından İstanbul'un en yüksek yerleşim alanlarından Süreyyapaşa'da, 202 bin 500 metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Nish Adalar'da dairelerin büyük kısmı sahiplerini buldu. 2 bin 200 konutluk projenin ilgiyle beklenen etabı Nish Adalar Panorama ise önümüzdeki hafta satışa çıkıyor. Kesintisiz adalar manzarasına hakim Nish Adalar, Panorama etabıyla da eşsiz bir manzara keyfi sunuyor. Nish Adalar Panorama'nın sınırlı sayıdaki teraslı dairelerinin yanı sıra Adalar ve İstanbul manzarasına panoramik bir bakış sunan dairelerine de talep yoğun.

YÜZDE 80'İ YEŞİL ALAN

 Yüzde 80'ini yeşil alanın oluşturduğu sitede, 1+1'den 4+1'e kadar 9 farklı seçenekte daire tipi bulunuyor. Dairelerin tümü birinci sınıf işçilik ve kaliteli malzemelerle donatılarak inşa ediliyor. Daireler geniş salon camlarıyla eşsiz Adalar manzarasını evin içine taşırken, kullanışlı odaları ve mutfaklarıyla da birçok konut projesinin önüne geçiyor.

TERASTAKİ BENZERSİZ KEYİF

 En üst katının seyir terasına ayrıldığı Nish Adalar Panorama, sunulan ayrıcalıklarla benzersiz bir keyif sunuyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Nish Adalar Panorama'da her daireye ait kapalı otopark ve kapalı depo alanı bulunuyor. Binanın ön cephesine yerleştirilecek olan camekanlı asansörlerle dairelere ulaşım sağlanırken de Adalar'a panoramik bir bakış sunulacak. Projenin alt katında eczaneden kuaföre, kuru temizlemeye kadar tüm ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde konumlandırılan ticari üniteler de Nish Adalar sakinlerine hizmet verecek.

ÖZYAZICI: BEKLENTİLERİN ÜZERİNE ULAŞTIK

Projeye gelen talepten memnun olduklarını belirten Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özyazıcı; "Nish Adalar projemizde sona yaklaşıyoruz. Dairelerin büyük kısmının satışını tamamladık. Şimdi de projemizin Nish Adalar Panorama etabını satışa çıkarıyoruz. Satış ofisimizi ziyaret edenler tarafından bu etabımız çok ilgi topluyordu. Panorama etabımızın kısa sürede tükeneceğini düşünüyoruz. Projemizde Haziran ayının sonunda teslimler başlayacak. Tüm çalışmalarımız hızla ilerliyor. Son dairelerimiz hızla tükenirken, Nish Adalar'dan daire sahibi olanları tatlı bir heyecan sardı. Daire sahipleri satış ofisini ziyaret edip projeyi yakından takip ediyorlar ve gördüklerinin beklentilerinin üstünde olduğunu belirtiyorlar. Bu duruma ulaşmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

Yeni Akit

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nish Adalar yeni reklam filmi yayında
  • 18.11.2013 10:04

Nish Adalar yeni reklam filmi yayında

Nish Adalar projesinin yeni reklam filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Ahmet Özyazıcı'dan Nish Adalar projesini dinleyin!
  • 13.08.2012 16:04

Ahmet Özyazıcı'dan Nish Adalar projesini dinleyin!

Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı, Nish Adalar projesinin s ...

Nish Adalar projesinde son durum ne?
  • 26.07.2012 15:28

Nish Adalar projesinde son durum ne?

Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Nish Adalar projesindeki son durumu ...

Nish Adalar'da yüzde bir peşinatla haziranda teslim!
  • 26.05.2012 15:19

Nish Adalar'da yüzde bir peşinatla haziranda teslim!

Maltepe Süreyyapaşa'da Özyazıcı İnşaat ve KİPTAŞ ortaklığıyla hayata geçirilen N ...

Nish Adalar’a pilotun gözünden bakın
  • 27.04.2012 12:04

Nish Adalar’a pilotun gözünden bakın

Deniz manzaralı Nish Adalar’ın inşaatı tüm hızıyla devam ediyor ...

Nish Adalar projesini havadan gördünüz mü?
  • 07.03.2012 18:44

Nish Adalar projesini havadan gördünüz mü?

Maltepe'de Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Nish Adalar'ın görüntüsün ...