maritbet girişmaritbet
Nidakule Göztepe LEED Sertifikası’na aday oldu! Tahincioğlu Gayrimenkul’e büyük onur!

Nidakule Göztepe LEED Sertifikası’na aday oldu! Tahincioğlu Gayrimenkul’e büyük onur!

Tahincioğlu Gayrimenkul’ün A plus ofis projesi Nidakule Göztepe, Amerika Yeşil Bina Konseyi tarafından ‘’LEED’’ sertifikasına layık görüldü

 

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün A plus ofis projesi Nidakule Göztepe, Amerika Yeşil Bina Konseyi tarafından ‘'LEED'' sertifikasına layık görüldü. Yeşile ve doğaya verdiği önemi sıklıkla vurgulayan Tahincioğlu Gayrimenkul,  Gyoder Gayrimenkul Zirveleri'nin, GRI etkinliklerinin ve ArkiPARC Fuarı'nın da çevre dostu sponsoru olarak bu yönünün altını çizdi.

Ofis projeleri geliştirme alanında yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Göztepe'de hayata geçirdiği A plus ofis projesi Nidakule Göztepe ile LEED sertifikasını aldı. Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından düzenlenen LEED sertifikası; yeşile, doğal hayata, doğal kaynakların verimli kullanımına, su ve enerji tasarrufu yapabilen sağlıklı ve sürdürülebilir mekanların geliştirilmesine katkı sağlayan projelere veriliyor. LEED kriterlerine göre tasarlanan ve inşa edilen binalar; inşaatın çevreye verdiği olumsuz etkileri en aza indiriyor. Standart binalara göre yüksek oranlarda enerji, su ve hammadde tasarrufu sağlanıyor. Ayrıca geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Gyoder'in Gayrimenkul Zirveleri'ne çevre dostu sponsoru olan Tahincioğlu, Uluslararası GRI etkinliklerine ve Arkipark'a da çevre dostu sponsoru olarak konuya ilişkin hassasiyetini bir kez daha vurguladı. GRI'ın Türkiye de dahil uluslararası 5 ülkeyi kapsayan organizasyonlarına da sponsor olarak bu yönüyle de yurtdışına açılan Tahincioğlu büyük ilgi görüyor. Her fırsatta çevreye olan hassasiyetini ve verdiği önemi vurgulayan Tahincioğlu, yaptığı projeler ve sponsorluklarla da bu yönünü vurgulamaya devam ediyor.

Kuaförden kuru temizlemeye, bisiklet parkından spor salonuna  birçok sosyal kullanım olanakları

Yapımına 2010 yılının sonlarında başlanan Anadolu Yakası'nın en prestijli ofis projeleri arasında yer alan A plus ofis projesi Nidakule Göztepe toplam 29 bin metrekare kiralık alandan ve 32 kattan oluşuyor.  Projede;cafe, restoran, kafeterya, kuaför, lostra salonu, spor salonu, toplantı odaları, kuru temizleme, fuaye alanı, bisiklet parkı gibi çeşitli sosyal kullanım alanları dahil ofis kullanıcılarının talep edebilecekleri tüm VIP hizmetler düşünülmüş. A plus ofis kriterlerine uygun olarak geliştirilen Nidakule Göztepe projesinin en temel özelliği, yüksek verimliliğe sahip, gün ışığı alan, kullanım kaybı yaratmayan, kolay ve düşük maliyetle işletilebilen, sürdürülebilir ofis alanlarına sahip olması. Birçok ilkin uygulandığı projede, huzurlu ve verimli bir çalışma ortamının sağlanması için inşaat çalışmaları, ortak alan ve peyzaj tasarımları Feng Shui felsefesine uygun olarak yürütülüyor.

İnşaatın çevreye verdiği zararları en aza indiren, standart binalara göre yüksek oranlarda enerji, su ve hammadde tasarrufu sağlayan LEED sertifikalı Nidakule Göztepe'ye yerli ve yabancı kurumsal şirketler büyük ilgi gösteriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nidakule Göztepe'ye pilotun gözüyle bakın!
  • 22.02.2013 16:48

Nidakule Göztepe'ye pilotun gözüyle bakın!

Anadolu yakasının yükselen değeri Nidakule Göztepe'nin görüntülerini helikopterl ...

Nidakule Göztepe’de doluluk yüzde 81’e ulaştı!
  • 27.03.2015 11:27

Nidakule Göztepe’de doluluk yüzde 81’e ulaştı!

Gayrimenkul danışmanlığını JLL Türkiye’nin yaptığı Nidakule Göztepe, kısa sürede ...

Tahincioğlu'nun projelerinde ofisin payı yüzde 80’e çıktı
  • 28.11.2014 15:27

Tahincioğlu'nun projelerinde ofisin payı yüzde 80’e çıktı

Peşpeşe yeni projelerini hayata geçiren Tahincioğlu'nda ofislerin payı yüzde 80' ...

Nidakule Göztepe’de yaşam dünya devi markalarla başladı!
  • 02.07.2013 13:56

Nidakule Göztepe’de yaşam dünya devi markalarla başladı!

Anadolu Yakası’nın 120 milyon dolar değerindeki en prestijli ofis projelerinden ...

ArkiPARC’ta finale kalan projeler belli oldu!
  • 26.03.2013 07:11

ArkiPARC’ta finale kalan projeler belli oldu!

Türkiye’nin gayrimenkul alanındaki ilk gayrimenkul ödülünün finalistleri belli o ...

Özcan Tahincioğlu: Bin dönümlük tarlalar arıyoruz!
  • 18.02.2013 12:05

Özcan Tahincioğlu: Bin dönümlük tarlalar arıyoruz!

Özcan Tahincioğlu, üç yıl içinde gayrimenkule 700 milyon dolar yatıracaklarını s ...