maritbet girişmaritbet
NG Residence'tan ev alanlara yüzde 48 prim kazandırdı

NG Residence'tan ev alanlara yüzde 48 prim kazandırdı

NG Residence, konumu ve donanımından aldığı güçle, inşaat çalışmalarına başladığı günden bu yana, 2 yılda yatırımcısına yüzde 48 prim kazandırdı.

Konut değerleme uzmanlarına göre, projenin önümüzdeki 3 yıl içerisinde yüzde 40 oranında prim yapması bekleniyor. Bölgenin en büyük kongre oteline sahip olan projeden daire sahibi olanların hemen kazanmaya başladığı NG Residence'ın kira gelirleri, 2 bin TL'den başlayıp 3 bin 500 TL'ye ulaşıyor. Sahip olduğu 26 katlı residence ve 5 yıldızlı otel kulesi ile 3 bin 200 kişilik kongre merkezi de projenin prestijini zirveye çıkarıyor. 

Basın Ekspres'in yatırım değerini zirveye taşıyan NG Residence, konumu ve donanımından aldığı güç sayesinde, yatırımcılarına kazandırdığı yüksek katma değerle dikkat çekiyor. Yaşamın başladığı projeden bugün daire alanların, orta ve uzun vadede ciddi bir katma değer elde etmesi bekleniyor.  

İstanbul'un yükselen değeri Basın Express'e getirdiği üst düzey yaşam ayrıcalığıyla kısa sürede bölgenin yıldızı olarak gösterilen NG Residence projesi, şehrin merkezi noktalarına yatırım yapmayı tercih edenler için cazibe oluşturuyor. 

Bölgenin yatırım değerini zirveye taşıyor

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye'nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik'in ilk büyük konut projesi olan NG Residence, Basın Express bölgesine sunduğu katma değerle de bölgenin yatırım değerini zirveye taşıyor. Üst düzey donanımının getirdiği üstün gücüyle, lüksü ve konforu buluşturduğu daireleri ve her türlü sosyal imkana ev sahipliği yapan yaklaşımıyla da yatırımcıların radarında yer alıyor.

Yaşamın ve ticaretin merkezinde

Sadece konut değil, sahip olduğu otel ve kongre merkeziyle bir projeden beklenenin ötesine geçen NG Residence, bulunduğu lokasyon avantajıyla da gündelik yaşamın ve ticaretin merkezinde konumlanıyor. Büyüklükleri 62 ile 130 metrekare arasında değişen, 1+1 ve 2+1 seçeneklere sahip 306 daireden oluşan proje üst düzey teknolojiyle donatılmış dairelerinin yanı sıra ayrıcalıklı mimari tasarımıyla bir konut projesinden beklenenin ötesine geçiyor. 

Yatırımcısına üst düzey kazanç sağlayacak

İstanbul'un önemli noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken NG Residence, ilerleyen yıllarda dünyanın en önemli fuar ve kongre alanı olacak İstanbul Atatürk Havalimanı'na 6 kilometrelik mesafede yer alıyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ve 3. Havalimanı bağlantı yollarına 4 kilometrelik mesafede konumlanan NG Residence, metro istasyonuna ise 200 metrelik mesafede bulunuyor. Mimari duruşu, kullanılan malzeme, işçilik kalitesi ve lokasyon avantajıyla bölgede diğer projelerden ayrışan bir yaklaşım sunuyor. Projenin sahip olduğu bu donanımla, yatırımcısına bölgede yer alan projelerin çok üstünde bir kazanç sağlaması bekleniyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

NG Residence Güneşli foto galerisi
  • 31.03.2016 11:17

NG Residence Güneşli foto galerisi

NG Kütahya Seramik Grubu tarafından inşa edilen NG Residence, Güneşli'de yüksele ...

NG Residence'tan ev alanlara yüzde 48 prim kazandırdı
  • 04.12.2018 14:21

NG Residence'tan ev alanlara yüzde 48 prim kazandırdı

NG Residence, konumu ve donanımından aldığı güçle, inşaat çalışmalarına başladığ ...

NG Residence'ta teslimler başladı
  • 25.09.2018 16:15

NG Residence'ta teslimler başladı

Türkiye’nin önemli markalarından biri olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut ...

Esta, Basın Ekpres’te 243 konutluk proje yapacak
  • 18.08.2017 10:02

Esta, Basın Ekpres’te 243 konutluk proje yapacak

Esta İnşaat Sanayi Lojistik ve Dış Ticaret A.Ş, İstanbul’un Küçükçekmece ilçesi ...

Kütahya Seramik’ten 500 milyon liralık dev proje: NG Residence!
  • 20.07.2017 14:09

Kütahya Seramik’ten 500 milyon liralık dev proje: NG Residence!

Seramik sektöründe Türkiye’nin markası olan NG Kütahya Seramik 500 milyon lira y ...

NG Residence Güneşli, yatırımcısına kazandıracak
  • 08.05.2017 17:24

NG Residence Güneşli, yatırımcısına kazandıracak

Seramik sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in, NG Resi ...