maritbet girişmaritbet
Next Level Çayyolu'nun yüzde 30'u 6 ayda satıldı!

Next Level Çayyolu'nun yüzde 30'u 6 ayda satıldı!

Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level Çayyolu'nun yüzde 30'unu 6 ayda sattıklarını açıkladı.

Ankara'nın en özgün konut projesi Next Level Çayyolu'nda satışa sunulan konutların yüzde 30'u altı ay içinde satıldı. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan Mart 2016'da inşaatına başlanan Next Level Çayyolu'nda sadece bir konut projesi değil, her detayı düşünülmüş bir hayat tasarladıklarını söyledi. 

asarımıyla bir buçuk yıl uğraşıp detaylarını ince ince işledikleri Next Level Çayyolu'nun Ankaralılar tarafından çok iyi algılandığını ifade eden Fatih Erdoğan, “Bu nedenle emlak piyasasının durma noktasına geldiği bir süreçte bile yüzde 30'unu satmayı başardık. Ağustos ayında ekonomiye destek sloganıyla başladığımız 48 ay vade farksız ödeme imkânı sunan kampanya da satışı destekledi. Gelen yoğun talep üzerine kampanyanın süresini yılsonuna kadar uzatırken, kasım ve aralık aylarına özel ilave fırsatlar ekledik” dedi. 

Next Level Çayyolu

Next Level Çayyolu'nun lansman fırsatları yıl sonuna kadar sürecek

Lansman döneminin yıl sonuna kadar süreceğini vurgulayan Fatih Erdoğan, bir taraftan da ‘ekonomiye destek' sloganıyla hareket etmeye devam etmek istediklerini anlattı. Bu nedenle bu kasım ve aralık aylarında,

Ankaralılar için bir daha hiçbir zaman bulamayacakları fırsatlar hazırladıklarının altını çizen Fatih Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bunlar gerçekten çok etkileyici fırsatlar ve bugüne kadar zaten çok iyi olan satış oranını yılsonuna kadar iyice artıracağına inanıyorum. Kendisine iyi bir yaşam ve yatırım düşünen tüm Ankaralıları,  429 konutta 92 farklı daire tipiyle her beklentiye cevap veren bu projeden, kendilerine en çok hitap eden konutu tükenmeden almaya davet ediyorum.” 

fatih erdoğan

Next Level Çayyolu'nun çıkış noktasının müşteri beklentileri olduğunu belirten Fatih Erdoğan, Next Level Ankara'nın başarısı sonucunda gelen yoğun istek üzerine, Next Level tarzını bir konut projesine taşıma fikrinin ortaya çıktığını söyledi. Gelen taleplere cevap verebilecek, aile yaşamına en uygun araziyi araştırdıklarını anlatan Fatih Erdoğan, “Ankara'nın en önemli konut bölgesi Çayyolu'nda, Çayyolu Rekreasyon Vadisi'nin içindeki arazide projeyi geliştirmeye karar verdik. Projenin konumu, havası, sessizliği, sakinliği, ulaşım kolaylığı ve Ankara'nın en eski ve köklü konut sitelerine yakınlığıyla öne çıkıyor. Hem şehrin olanaklarının içinde hem de şehrin karmaşasının dışında, müstakil ev rahatlığında, doğayla iç içe bir yaşam vaat eden Next Level Çayyolu, pek çok üniversiteye, özel okula, sosyal yaşam alanlarına ve alışveriş merkezlerine de yakın” diye konuştu. 

Next Level Çayyolu'nda villa, loft, penthouse, teras bahçeli ve katta farklı büyüklüklerde dairelerin bulunduğuna dikkat çeken Fatih Erdoğan, “Farklı mimarilerdeki alternatiflerle genç çiftlerden çocuklu ailelere, geniş ve ferah yaşamı sevenlerden fonksiyonelliğe önem verenlere kadar her zevke uygun yaşam tarzını 3+1'den 7,5+2'ye kadar değişen seçeneklerle sunuyoruz. Next Level Çayyolu'nda yaşam başladığında, detaylara gösterdiğimiz özenin hayatı nasıl kolaylaştırdığı daha net anlaşılacak. Her detayı ‘önce fonksiyon, sonra estetik' anlayışıyla tasarladık. Metrekare büyüklüğüne değil, tüm alanların en verimli şekilde kullanılmasına özen gösterdik” dedi. 

Next Level Çayyolu

Next Level Çayyolu, dairelere ait terasları, özel peyzajlı bahçeleri, yemek okulu, açık kapalı havuzları, squash ve standart ölçüde kapalı basketbol sahası gibi alışılmamış olanaklar sunuyor. Next Level Çayyolu'nun ortasında yer alan 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanında piknik ve dinlenme alanları, açık hava sineması ve keyifli yürüyüş yolları yer alıyor. 101 dönüm orman ve 191 dönüm Çayyolu Rekreasyon Vadisi'yle harmanlanan Next Level Çayyolu, şehrin içinde nefes aldıran bir doğal yaşam alanıyla dikkat çekiyor.

Özenle tasarlanan ve bu özeni malzeme seçimlerine de yansıtan Next Level Çayyolu'nda, klasik tarzı sevenlere Viyana stili, modern, minimalist ve yenilikçi ögelerden hoşlananlara Milano stili, modern ile klasiğin harmanlanıp farklı yorumlanmasını sevenlere ise Chicago stili olmak üzere üç ayrı tarzda iç mimari seçeneği sunuluyor. 

Her zevke uygun 429 daireden oluşan Next Level Çayyolu'nun toplam arsa alanı 42 bin 184 metrekare, inşaat alanı ise 166 bin metrekareden oluşuyor. 505 milyon TL'lik yatırımla hayata geçecek Next Level Çayyolu'nun 2018'in son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka açılıyor
  • 07.12.2021 16:02

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka açılıyor

Ankara'da gerçekleştirdiği çok sayıda projenin ardından İstanbul’a Next Level ma ...

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka açılıyor
  • 07.12.2021 15:54

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka açılıyor

İstanbul’a Next Level markası ile iddialı bir giriş yapan Pasifik, gayrimenkul y ...

Next Level Çayyolu basın lansmanı yapıldı
  • 04.05.2016 17:41

Next Level Çayyolu basın lansmanı yapıldı

Pasifik İnşaat projesi olan Next Level Çayyolu, 429 konut ile 6 mağazadan meydan ...

NEXT LEVEL
  • 12.12.2011 13:38

NEXT LEVEL

Pasifik İnşaat Next Level projesini hayata geçiriyor. ...

Düzce Belediyesi'nden tarihi evlere restorasyon hamlesi!
  • 27.11.2020 08:28

Düzce Belediyesi'nden tarihi evlere restorasyon hamlesi!

Düzce Belediyesi, Konuralp Antik Tiyatro çevresindeki tescilli evlerin restore e ...