maritbet girişmaritbet
New Nişantepe Çekmeköy'de satışlar başladı

New Nişantepe Çekmeköy'de satışlar başladı

New Nişantepe Çekmeköy, İstanbul'un yükselen yıldız ilçelerinden biri olan Çekmeköy Nişantepe'nin keyfini, size Mintek Yapı güveni ile yaşatacak.

Nişantepe'nin en değerli arsalarından birinde yer alan proje ile şehre yakın ama şehrin gürültüsünden uzak olacaksınız. Doğanın tüm renkleri ve oksijeni ile sizi karşılayacak olan Alemdağ Ormanları New Nişantepe Çekmeköy'de en yakın komşunuz olacak. 

Hem doğanın içinde yaşayıp, hem de şehirde olmak mümkün mü? diye soranlara cevap veren bir proje; New Nişantepe Çekmeköy. Birçok nitelikli projeye imza atan Mintek Yapı, tüm bilgi ve birikimini şimdi İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden biri olan Çekmeköy'e taşıyor. New Residence Beylikdüzü ve New Palas Şerifali projesinden sonra New markası ile devam eden Mintek Yapı, New Nişantepe Çekmeköy'ü hayata geçiriyor. 'Az kat. geniş alan' konsepti ile hazırlanan ve bölgedeki en kaliteli ve en modern mimariye sahip olacak olan proje modern mimarisi ile yıldızlaşırken, iç mimarisi ile de yaşam alanınızı, doğal alanınıza dönüştürecek. 

Şehrin kalabalığından uzakta, hayatın tam içinde yer alan proje toplam 8 bin 600 metrekarelik arazi üzerinde yüzde 75 yeşil alanıyla hayata geçirildi. 

new nişantepe

YATAY MİMARİSİ İLE ÖNDE 

New Nişantepe Çekmeköy; A, B. C ve D olmak üzere 6'şar katlı 4 blok şeklinde tasarlandı. Toplam 153 dairenin yer aldığı projede; 1 + 1,2+1,3+1 ve 4+1 dairelerin yanı sıra her tip daire için bahçe katlı daire seçenekleri ve dubleks daireler sahiplerini bekliyor. Ayrıca, projede kendi peyzajınızı kendiniz belirleyeceksiniz. Bahçe katınızdaki alanı New Nişantepe Çekmeköy'ün peyzaj mimarı ile birlikte zevkinize göre çiçeklendirme alternatifini de sunuluyor. 

ZENGİN SOSYAL ALANLAR 

New Club'un üst katında, konforlu ve her türlü modern teknolojik imkânın sunulduğu, sofistike bir tarzda dizayn edilen yemek masası, mutfak ve relaxing oturma grubunun da yer aldığı New Club Lounge'da sizin gibi seçkin komşularınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilir, doğum günü partilerinin yanı sıra her türlü organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz. New Club'un alt katı ise sağlıklı yaşam için fitness ve saunaya ayrıldı. New Nişantepe Çekmeköy'de; Açık yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, süs havuzları ve yürüyüş alanı, barbekü alanı, meyve ağaçlarından oluşan doğal alanlar, kapalı otopark, kapalı devre kamera sisteminin yanı sıra 24 saat güvenlik mevcut. 

NEDEN NİŞANTEPE? 

LOKASYON: Çekmeköy yeni inşa edilen bağlantı yollan sayesinde Anadolu yakasında yeni bir gelişme aksı olarak öne çıkıyor. Bir tarafta Şile Otobanı, bir tarafta Kuzey Marmara Otoyolu bağlantıları ve diğer tarafta da 3. Köprü güzergâhında olması sebebiyle ulaşımı olarak çok iyi bir konumda. Ayrıca 3. köprünün üzerinden geçecek olan raylı sistem de yine bu bölgeden geçecek. Planlanan raylı sisteme göre 3. Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı ve Marmaray entegre edilecek. Bu bağlamda da bölge ulaşım akslarının tam merkezinde yer alarak İstanbul'un yeni bir gelişme aksı olacak. 

YAPILAŞMA: Yeni revize edilen bölge imar planları sayesinde bölge az kat ve çok yeşil alan prensibine göre inşa edilecek. Bölgede inşaat metrekaresini belirleyen inşaat emsal oranları 0,70 ile 0,90 arasında ve kat sayısı olarak da en fazla 6 kat yapmaya imkân veriyor. Böylelikle iç içe geçen veya aşırı yüksek betonarmeler değil, ferah yeşili bol alanlarda yaşama imkânı sunuluyor. 

new nişantepe

EĞİTİM: Bölgede Özyeğin Üniversitesi, İstanbul Erkek Lisesi, Sev Koleji gibi köklü eğitim tesisleri yer alıyor. Ayrıca gelecek dönem için de bölgenin bir eğitim üssü olması planlanıyor. 

TEMİZ HAVA: Bölge İstanbul'un Anadolu yakasındaki en geniş orman alanı olan Alemdağ Ormanları'nın yanı başında. Orman içerisindeki yürüyüş parkurları, piknik alanları sayesinde yeşile hasret kalmadan bol oksijenli bir yaşam sürmek mümkün. 

NEW NİŞANTEPE ÇEKMEKÖY 

Konumu: İstanbul Çekmeköy 
Birim sayısı: 153 
Fiyat aralığı: 195.000 TL - 745.200 TL. 
Yatırım değeri: 42 milyon TL 
Proje mimarı: Hasan Eksi 
Teslim tarihi: Mart 2018

Faizi sıfırladı

New Nişantepe Çekmeköy, lansmana özel satış fiyatlarıyla da fark oluşturuyor. 52-207 metre kare arasında değişen daireler de: 1+1 daireler 195 bin TL, 2+1 daireler 304 bin 200 TL, 3+1 daireler 442 bin TL ve 4+1 daireler ise 606 bin 350 TL'den başlıyor. New Nişantepe Çekmeköy'de bahar kampanyasında yüzde 30 peşin, 36 ay "0" faizle, kefilsiz ve banka olmaksızın konut sahibi olmak mümkün.

10. yılını kutluyor 

2006'da kurulan Mintek Yapı 10. yılını kutluyor. Firmanın kurucuları Hüseyin Ekşi, Hayati V.Talvi ve Arslan Mızrak. Şirketin yoluna 2 ortak olarak Hüseyin Ekşi ve Hayati V.Talvi olarak devam ettiğini belirten Mintek Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ekşi, "Bugüne kadar 600 un üzerinde bağımsız bölüm teslim eden Mintek Yapı, 80 bin metrekare inşaat alanına imza attı. Mintek Yapı, üstlendiği bütün projelerde, güvenirlilik ve kaliteden ödün vermeden, müşteri istek ve beklentilerini en üst düzeyde sağlayarak, zamanında teslimi kendisine prensip edindi Mintek Yapı projelendirmeden başlayarak anahtar teslimine uzanan sürecin her aşamasında esnek Çözümler üreterek inşaat sektöründeki yerini haklı olarak aldı. Tüm teknolojik gelişmeleri takip ederek, modern inşaat makinaları, üstün bir mühendislik anlayışıyla ve tecrübeli kadrosuyla sektörün en saygın ve güvenilir şirketlerinden biri. Mintek Yapı site konseptli Twins Residence. Mew Residence. New Palas projelerinin yanı sıra bir çok üst yapı projelerini de kamu ve özel sektör bünyesinde hem taahhüt hem de sat-yap olarak gerçekleştirdi. Devam eden New Nişantepe Çekmeköy projemizin yanında. Anadolu yakası Kadıköy - Göztepe bölgesinde 2 adet kentsel dönüşüm projemiz de mevcut" diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı
  • 24.01.2022 16:48

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı

Sinpaş, Çekmeköy'de hayata geçireceği Koru Aura projesinin lansmanını gerçekleşt ...

Ormanköy Çekmeköy projesinden havadan şantiye görüntüleri!
  • 19.06.2021 15:14

Ormanköy Çekmeköy projesinden havadan şantiye görüntüleri!

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Ormanköy Çek ...

Ormanköy Çekmeköy reklam filmi yayında!
  • 04.09.2020 09:35

Ormanköy Çekmeköy reklam filmi yayında!

Çekmeköy'de Emlak Konut GYO, Dap Yapı ve Eltes İnşaat tarafından gerçekleştirile ...

Çekmeköy'de Ormanköy projesi havadan görüntülendi!
  • 19.06.2021 15:38

Çekmeköy'de Ormanköy projesi havadan görüntülendi!

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Ormanköy Çek ...

Ormanköy Çekmeköy şantiyesinde son durum!
  • 16.12.2020 09:24

Ormanköy Çekmeköy şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO işbirliği ile Çekmeköy'de hayata geçirilen Ormanköy Çekmeköy pro ...

Ormanköy Çekmeköy şantiyesi havadan görselleri yayında!
  • 28.10.2020 13:13

Ormanköy Çekmeköy şantiyesi havadan görselleri yayında!

Emlak Konut GYO işbirliği ile Çekmeköy'de hayata geçirilen Ormanköy Çekmeköy pro ...