maritbet girişmaritbet
Nev Flora’da 485 BİN DOLARA!

Nev Flora’da 485 BİN DOLARA!

Nev Flora’da villaların fiyatları 485 bin dolardan başlıyor

Mepa İnşaat tarafından Zekeriyaköy'ün merkezinde inşa edilen ve sadece 6 özel villadan oluşan Nev Flora, her villada sauna, sinema salonu gibi konfor özellikleriyle ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. İç dekorasyonları, sahiplerinin tercihine bırakılarak natamam teslim edilecek olan villalar, Sarıyer merkeze 4,5 km mesafede yer alıyor. Yeşillikler arasında yer alan projede villalar, 485 bin dolardan başlıyor.
Nev Flora projesinde villallar, 3 katlı,180 m2 taban oturumlu, 540 metrekare kapalı kullanım alanı sunuyor. Bu yılın Ağustos ayında ince natamam olarak teslim edilecek villalar, sahiplerine kendi tarzlarını yansıtma fırsatı sağlıyor. Nev Flora, 6 özel villa ile butik bir site içerisinde samimi ve sıcak bir ortam sunuyor.
Yeşil doğası ile şehrin tüm karmaşasından uzakta bir yaşam sunan Nev Flora Villaları, pek çok özelliği ile de sakinlerine yaşamın ayrıcalıklarından faydalanma imkanı sunuyor. Nev Flora Villaları'nda yer alan saunalar istenildiği anda rahatlamayı sağlarken, her villanın içinde yeralan sinema salonları da villa sahiplerine dostlarıyla özel gösterim film seyretme olanağı sunuyor.
Nev Flora Villaları'nın satış ve pazarlamasını RE/MAX Ahenk Ofisi yapıyor.

İletişim bilgileri
Web: http://nevflora.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 342 4 342 

  • Etiketler:

Yorum Yaz