maritbet girişmaritbet
Neo Yapı, şimdi de Bolluca 3 projesini inşa ediyor

Neo Yapı, şimdi de Bolluca 3 projesini inşa ediyor

2000 yılından bu yana birçok projeye imzalar atan Neo Yapı, Neo Bolluca ve Neo Bolluca 2 projelerinden sonra Bolluca 3'ü hayata geçiriyor.

Neo Yapı, bugüne kadar Kemerburgaz, Göktürk ve Bolluca'da 200 bin metrekareden fazla konut ve işyeri ile hem yatırımcılarını hem de ev sahiplerini mutlu eden birçok projeye imza attı. Göktürk bölgesinde olduğu gibi, Bolluca bölgesinin de değerini yıllar önce fark eden Neo Yapı, vizyoner yaklaşımı ile hayata geçirdiği projeleriyle, yatırımcılarına kazandıran projeler sunmaya devam ediyor. 

BOLLUCA'DA NEO YAPI İMZASI

Neo Yapı, Kemerburgaz ve Göktürk'deki başarılı projelerinden sonra 3. Havaalanı ve Kanal İstanbul projesi ile ses getiren ve yatırımcıların gözdesi olan Arnavutköy'ün Bolluca bölgesinde hayata geçirdiği projelere her geçen gün yenilerini ekliyor. Bölgedeki ilk ve en büyük projesi olan, kendi diktiği ağaçlarla yeşillendirmeye destek olduğu, 2 bin dönüm orman arazisi ve 600 dönümde 415 müstakil ev ve 8 mahalleden oluşan birinci projesi Neo Gölpark İstanbul'dan sonra bölgeyi geliştirmeye devam ediyor. Neo Yapı, Bolluca bölgesinde Neo Bolluca ve Neo Bolluca 2 projelerinin de satışını kısa sürede tamamladıktan sonra, şimdi de Neo Bolluca 3 ile yeni İstanbul'da yeni bir yaşam tasarlıyor… 

NEO BOLLUCA 3

Neo Bolluca 3, metro istasyonuna yürüme mesafesinde, havalimanına 10 km uzaklıkta olmasıyla, İstanbul'un alışıla geldik sitelerinden kendisini ayırıyor. 2+1 ve 3+1 olarak 9 farklı daire tipinde planlanan, geniş çatı dublekslerine yer verilen ve bahçe kullanımı olanağı bulunan bu projede, çekirdekten geniş aileye kadar herkes için yaşam alanları sunuluyor. Neo Bolluca 3 projesinde sürdürülebilirlik adına yerden ısıtmalı, pay ölçerli merkezi ısıtma, çevre dostu aydınlatma sistemleri, ısı tasarruflu özel kaplamalar, çatı ve yüzey izolasyonları, ısı camlı doğramalar, jeneratör ve peyzaj gibi birçok detay göze çarpıyor. 

Otopark ve güvenlik, açık yüzme havuzu, çocuk parkı, kapalı fitness alanı da sunan Neo Bolluca 3'ün daire içleri de kaliteli ve yeni nesil malzemelerle donatıldı. Neo Bolluca 3 sahip olduğu bütün bu özelliklerle hem yatırım yapmak isteyenler hem de yaşamak için Yeni İstanbul'da bulabileceğiniz en iyi proje…

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Feridun Uzunyol, Neo Yapı'yı anlatıyor!
  • 25.04.2015 19:38

Feridun Uzunyol, Neo Yapı'yı anlatıyor!

Neo Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Feridun Uzunyol, 9. Gayrimenkul Fuarı'nda emlaktas ...

Kadir Aydın, NeoGölpark İstanbul projesini anlatıyor
  • 01.05.2014 17:26

Kadir Aydın, NeoGölpark İstanbul projesini anlatıyor

Neo Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Aydın, NeoGölpark projesinin detaylarını a ...

Neo Yapı konkordato talep etti!
  • 07.02.2019 09:57

Neo Yapı konkordato talep etti!

Konkordato ilan eden inşaat şirketlerine bir yenisi eklendi. Lüks villa projeler ...

Neo Yapı son 18 ayda Bolluca’da 5. projesine başlıyor!
  • 27.09.2017 12:05

Neo Yapı son 18 ayda Bolluca’da 5. projesine başlıyor!

Uzun yıllardır bu bölgede yatırım yapan Neo Yapı ise; bu bölgenin gelişeceğini ç ...

Neo Bolluca 4 fırsatlarla satışta çıktı!
  • 10.03.2017 11:03

Neo Bolluca 4 fırsatlarla satışta çıktı!

Neo Yapı, Bolluca'daki dördüncü projesi Neo Bolluca 4'ün konut ve ticari ünitele ...

Neo Bolluca 3'te 300 bin liraya 2+1 daire!
  • 10.01.2017 10:20

Neo Bolluca 3'te 300 bin liraya 2+1 daire!

Neo Yapı imzası ile Arnavutköy'ün Bolluca bölgesinde hayata geçirilen Neo Bolluc ...