maritbet girişmaritbet
Neo Yapı Gölpark'ta 1 milyon 600 bin TL'ye 325 metrekare!

Neo Yapı Gölpark'ta 1 milyon 600 bin TL'ye 325 metrekare!

Yapı sektöründe seçkin projeleriyle tanınan Neo Yapı’nın Bolluca’da temellerini attığı NeoGölpark İstanbul Evleri, Avrupa Yakası’ndaki “Yeni Şehir İstanbul”un en büyük yatay, müstakil konut projesi olarak büyük ilgi görüyor

 

NeoGölpark İstanbul Evleri, Eylül'de satışa sunulacak 4. mahalle evleri ile 7'den 70'e herkesi hayallerindeki eve ve yaşama kavuşturmaya devam ediyor.
 
İstanbul'un ve İstanbulluların dönüm noktası olarak gündeme gelen Karadeniz kıyısındaki “Yeni Şehir” projesi, NeoGölpark İstanbul Evleri'nin yer aldığı kuzeybatı İstanbul'u da kapsıyor. Kentsel değişim ve dönüşümle değerlenen, depreme dayanıklı “Yeni Şehir İstanbul” sunduğu imkânlar ve doğa içindeki konumuyla, yatırımcıların ve şehir içinde huzurlu bir yaşamı hayal edenlerin yeni gözdesi… 
 
NeoGölpark İstanbul Evleri, çağdaş standartlardaki alt yapısı, kişi başına düşen 450 m2lik yeşil alanı, Neo Yapı tarafından 120 bin ağaçla güçlendirilen yanı başındaki 2.000 dönümlük ormanıyla, ev sahiplerine doğayla iç içe olmanın keyfini yaşatıyor. Şehre ve birçok noktaya, trafik sorunu olmaksızın bağlanan NeoGölpark İstanbul Evleri, “Yeni Şehir İstanbul”un gelişmesiyle gündeme gelen yeni ulaşım ağının merkezinde yer alan konumuyla da oldukça cazip bir noktada yer alıyor. 
 
NeoGölpark İstanbul Evleri, her biri farklı yaşam alanları sunan 7 mahalle olarak planlandı. 1. mahallede yaşam çoktan başladı; 2. mahalle ise sonbaharda ev sahiplerine teslim ediliyor. Ortalama 590 m2 bahçe içinde, müstakil, 2 araçlık otoparka sahip “L” ve “M” tipi ve sempatik mimarisiyle ilgi gören “SıraEvler”den oluşan 60 evin yani 3. mahallenin % 80'i satıldı ve Kasım 2013'te sahiplerine teslim edilecek.
 
NeoGölpark İstanbul Evleri'nin 4. mahallesi Eylül 2012'de satışa çıkıyor. 3. mahallenin gördüğü yoğun ilgi ve gelen talepler doğrultusunda titizlikle planlanan 4. mahalle ile NeoGölpark İstanbul Evleri 7'den 70'e herkesi hayalindeki eve ve yaşam alanına kavuşturmaya devam edecek. 
 
Çocukların özgürce oynayacakları, yeşil doğaya ve temiz havaya doyacakları, dört mevsimi tüm güzellikleri ile yaşayacakları NeoGölpark İstanbul Evleri'nde, okul öncesi yaş grubuna hitap eden bir eğitim kurumu da Eylül 2012'de kapılarını açmaya hazırlanıyor.
 
NeoGölpark İstanbul Evleri'ni çevreleyen ve Neo Yapı tarafından 120.000 ağaçla yeşillendirilen orman alanı bölgeye oksijen, sağlıklı bir doğal yaşam alanı sunarken, yayın ve aynalı sazan balıkları ve güzelliği ile göz dolduran kuğuların ve ördeklerin yüzdüğü mavigöl de NeoGölpark İstanbul Evleri'nin keyfine anlam katıyor. 
 
“Yeni Şehir İstanbul” hakkında:
 
Avrupa yakasında, Uskumruköy ve Yalıköy'e kadar uzanan kıyı şeridini kapsayan “Yeni Şehir İstanbul” yeni havalimanına, eğitim – bilişim - teknoloji alanlarına, finans merkezlerine, büyük alan gerektiren kamusal kullanımlara, üniversitelere, doğa turizmi alanları ve turistlik tesislere, kıyı kullanımı içeren fonksiyonlara, liman ve marinalara, sağlık parklarına, aktif yeşil alanlara, spor alanlarına, rekreaktif tesislere, bölge parkına, tematik parklara, mezarlık alanına, kent tarımı için ekoturizm - hobi bahçelerine, kent ormanına, kültürel tesislere, film platolarına, festival alanlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 
 
 
NeoGölpark İstanbul Evleri'nin yeri: Bolluca,  Arnavutköy – İSTANBUL
 
NeoGölpark İstanbul Evleri'nin başlangıç ve bitiş tarihleri: Tüm projenin baslangıç tarihi Haziran 2008, 3. fazın teslim tarihi Kasım 2013. Toplamında 7 mahalleden oluşan projenin inşaat faaliyetleri, 2015 sonunda bitecek şekilde planlanıyor.
 
Fiyat aralığı: Şu an satışta olan 3. mahalle evlerinin fiyatları 760 bin TL ile 900 bin TL arasında değişiyor.  Bu mahallledeki evlerin büyüklüğü ise 183m2 ile 195m2 arasında. Büyüklükleri 325 ile 384 m2 olan sınırlı sayıdaki evin fiyatı ise 1.600.000 ile 1.800.000 TL arasında değişiyor.
 
NeoGölpark İstanbul Evleri'nin sosyal kulübü Neo Life'ta yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, spor merkezi, sauna, dinlenme alanları, cafe – restaurant, tenis kortları, basketbol sahası, çocuk kulübü, toplantı salonu bulunurken, çevresinde de keyifli yürüyüş alanları yer alıyor. 
 
Neo Yapı'nın NeoGölpark İstanbul projesindeki öncelikli hedefi, çağdaş standartlardaki bir yaşamı bir lüks olarak değil, erişilebilir ve sürdürülebilir bir hayat tarzı olarak sunabilmek. NeoGölpark İstanbul Evleri, altyapısı, kullandığı 1.sınıf malzeme ve sistemler, çağın ve ev sahiplerinin ihtiyaçlarına yönelik üst yapı ve sosyal donanımlarıyla, hem sosyal, hem sportif, hem sağlıklı, hem konforlu, hem de doğanın içinde bir yaşamı tek bir çatı altında sunuyor.  
 
Neo Vista, Neo Çarşı, Neo Garden, Neo Park, Neo Studio, Neo Yaşam gibi başarılı projeleri hayata geçiren Neo Yapı, şimdi de Bolluca'nın el değmemiş doğasına yakışan NeoGölpark İstanbul evleri ile birçok ailenin hayalini gerçekleştirmeye devam ediyor.
 
Konut seçenekleri: 
 
1.mahalle mimari konseptleri birbirinden farklı 8 tipte büyüklükleri 278m2 – 412m2 arasında değişen toplam 80 evden oluşuyor.
 
2.mahalledeki 50 ev müstakil geniş bahçelere sahip. Bu evler 190m2 ile 384 m2 arasında değişiyor. 
                     
Kasım 2013'te teslim edilecek 3. mahalle  ise ortalama 590 m2 bahçe içinde, müstakil, 2 araçlık otoparka sahip L ve M tipi evlerden ve sempatik mimarisiyle öne çıkan “SıraEvler”den oluşuyor. 
 
NeoGölpark İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 685 08 07

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara Gölpark Evleri proje galerisi
  • 14.01.2014 14:29

Ankara Gölpark Evleri proje galerisi

Alpuka İnşaat tarafından Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Gölpark Evleri'nden k ...

Neo Yapı, Bolluca ve Bodrum’da yeni projeler yapacak!
  • 29.04.2014 17:12

Neo Yapı, Bolluca ve Bodrum’da yeni projeler yapacak!

7 etaptan meydana gelen Neogölpark İstanbul projesinin tamamı 2017'de bitecek. ...

NeoGölpark Cevizlik Mahallesi ve NeoCenter satışa sunuldu
  • 29.04.2014 13:22

NeoGölpark Cevizlik Mahallesi ve NeoCenter satışa sunuldu

NeoGölpark İstanbul’un ticari alanı NeoCenter ve beşinci etabı ‘Cevizlik Mahalle ...

NeoGölpark İstanbul, 23 Nisan’ı Doğa ve Sanat Şenliği ile kutladı
  • 24.04.2014 11:23

NeoGölpark İstanbul, 23 Nisan’ı Doğa ve Sanat Şenliği ile kutladı

Neo Yapı tarafından inşa edilen NeoGölpark İstanbul 23 Nisan Ulusal Egemenlik ...

NeoGölpark İstanbul’un ikinci satış ofisi açıldı
  • 21.04.2014 15:26

NeoGölpark İstanbul’un ikinci satış ofisi açıldı

Neo Yapı’nın Bolluca’da inşa ettiği NeoGölpark İstanbul’un ikinci satış ofisi Bo ...

NeoGölpark, 23 Nisan’ı ‘Doğa ve Sanat Şenliği’ ile kutlayacak
  • 18.04.2014 14:03

NeoGölpark, 23 Nisan’ı ‘Doğa ve Sanat Şenliği’ ile kutlayacak

Neo Yapı tarafından Bolluca’da inşa edilen NeoGölpark İstanbul, 23 Nisan'da çocu ...