maritbet girişmaritbet
Neo Gölpark Bolluca'nın tamamı 2015 yılının teslim edilecek!

Neo Gölpark Bolluca'nın tamamı 2015 yılının teslim edilecek!

“Doyasıya yaşamak istiyorum. Bundan daha doğal NEOlabilir ki?” sloganıyla ses getiren NeoGölpark İstanbul Evleri mutlu ailelerin yeni yaşam adresi…

 

Her tarza uygun projelendirilen ev tipleri ile farklı yaşam alanları sunan NeoGölpark İstanbul Evleri 6 mahalle olarak planlandı. Şu an 4. mahalle Nar Çiçeği ve Kiraz Dalı Mahallesi Evleri'nin temelleri atılan bu yaşam projesi, kişi başına düşen 450m2'lik yeşil alanları ve 2.000 dönümlük ormanıyla doğa içinde sağlıklı ve keyifli yaşamak isteyen ailelerin yeni yaşam adresi olarak büyük ilgi görüyor. NeoGölpark İstanbul Evleri doğanın saf güzelliğini yaşatırken, bulunduğu nokta ile de şehrin merkezine trafiğe takılmadan ve kısa zamanda ulaşma konforu sunuyor. “Yeni Şehir İstanbul”un gelişmesiyle her geçen gün yatırım değeri daha da artan NeoGölpark İstanbul Evleri, ev sahiplerinin yüzünü güldürüyor.
 
“Neo Vista, Neo Çarşı, Neo Garden, Neo Park, Neo Studio, Neo Yaşam gibi başarılı projeleri hayata geçiren Neo Yapı, şimdi de Bolluca'nın el değmemiş doğasına yakışan NeoGölpark İstanbul evleri ile birçok ailenin hayalini gerçekleştiriyor.”
 
Yaşamın çoktan başladığı Limon Dalı ve Sakızlık Mahallesi Evleri'nin ardından 3. mahalle Vişnelik Mahallesi Evleri'nin de satışı tamamlandı. 3. mahalle Vişnelik Mahallesi Evleri öyle çok ilgi gördü ki, 4. mahalle Nar Çiçeği ve Kiraz Dalı Mahallesi Evleri, NeoGölpark İstanbul Evleri'nde mutlu bir yuva sahibi olmak isteyenlerin talepleri doğrultusunda, her detay titizlikle düşünülerek planlandı. 
 
“Henüz ev sahibi olamayanlar üzülmesin; 4 mevsimin ayrı güzellikte yaşandığı bu yaşam projesinde Nar Çiçeği ve Kiraz Dalı Mahallesi Evleri ile siz de NeoGölpark İstanbul'lu olabilir, hayalinizdeki mutlu yuvaya kavuşabilirsiniz!”
 
Yeni mahallenin en çok talep gören evi ise projede kendini ilk defa gösteren, 2 katlı ve 5 + 1 tasarlanan N tipi evler… 
 
Daha mutlu olacağınız bir ev hayal ediyor, huzurlu bir yuva kurmak istiyor, doğru bir yatırım arıyor ve “Doyasıya yaşamak istiyorum; bundan daha doğal NEOlabilir ki” diye düşünüyorsanız NeoGölpark İstanbul Evleri'ni görmenizde fayda var.
 
NeoGölpark İstanbul Evleri'nin yeri: Bolluca,  Arnavutköy – İSTANBUL
 
NeoGölpark İstanbul Evleri'nin başlangıç ve bitiş tarihleri: Tüm projenin baslangıç tarihi Haziran 2008, Vişnelik Mahallesi Evleri'nin (3. mahalle) teslim tarihi Kasım 2013. Toplamında 6 mahalleden oluşan projenin inşaat faaliyetleri, 2015 sonunda bitecek şekilde planlanıyor.
 
Konut seçenekleri: 
1. mahalle / Limon Dalı Evleri, mimari konseptleri birbirinden farklı, 11 tipte, büyüklükleri 278m2 – 412m2 arasında değişen, toplam 80 evden oluşuyor.
2. mahalle / Sakızlık Evleri, müstakil geniş bahçeli 50 evden oluşuyor. Bu evlerin büyüklükleri 192m2 ile 384 m2 arasında değişiyor. 
3. mahalle / Vişnelik Evleri  ise ortalama 590 m2 bahçe içinde, müstakil, 2 araçlık otoparka sahip L ve M tipi evlerin yanı sıra sempatik mimarisiyle öne çıkan “SıraEvler”den oluşuyor. 4. mahalle / Nar Çiçeği ve Kiraz Dalı Evleri'nin büyüklüğü 192 ile 378 m2 arasında değişiyor. N tipi evler ise ilk defa bu mahallede yapılıyor. L ve M tipi kompakt evlerden daha büyük olan N tipi, 2 katlı ve 5 + 1 olarak planlandı.
             
NeoGölpark İstanbul Evleri'nin sosyal kulübü Neo Life'ta yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, spor merkezi, sauna, dinlenme alanları, cafe – restaurant, tenis kortları, basketbol sahası, çocuk kulübü, toplantı salonu bulunurken, çevresinde de keyifli yürüyüş alanları yer alıyor. 
 
Neo Yapı'nın NeoGölpark İstanbul projesindeki öncelikli hedefi, çağdaş standartlardaki bir yaşamı bir lüks olarak değil, erişilebilir ve sürdürülebilir bir hayat tarzı olarak sunabilmek. 
 
NeoGölpark İstanbul Evleri, altyapısında kullanılan 1.sınıf malzeme ve sistemler, çağın ve ev sahiplerinin ihtiyaçlarına yönelik üst yapı ve sosyal donanımlarıyla, hem sosyal, hem sportif, hem sağlıklı, hem konforlu, hem de doğanın içinde bir yaşamı tek bir çatı altında sunuyor.  
 
NeoGölpark İstanbul İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 685 08 07

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Neo Yapı, Bolluca ve Bodrum’da yeni projeler yapacak!
  • 29.04.2014 17:12

Neo Yapı, Bolluca ve Bodrum’da yeni projeler yapacak!

7 etaptan meydana gelen Neogölpark İstanbul projesinin tamamı 2017'de bitecek. ...

NeoGölpark İstanbul, 23 Nisan’ı Doğa ve Sanat Şenliği ile kutladı
  • 24.04.2014 11:23

NeoGölpark İstanbul, 23 Nisan’ı Doğa ve Sanat Şenliği ile kutladı

Neo Yapı tarafından inşa edilen NeoGölpark İstanbul 23 Nisan Ulusal Egemenlik ...

NeoGölpark İstanbul’un ikinci satış ofisi açıldı
  • 21.04.2014 15:26

NeoGölpark İstanbul’un ikinci satış ofisi açıldı

Neo Yapı’nın Bolluca’da inşa ettiği NeoGölpark İstanbul’un ikinci satış ofisi Bo ...

NeoGölpark 5. Etap ve NeoCenter 29 Nisan'da tanıtılacak
  • 17.04.2014 16:16

NeoGölpark 5. Etap ve NeoCenter 29 Nisan'da tanıtılacak

Neo Yapı tarafından inşa edilen NeoGölpark İstanbul'un 5. Mahallesi ile NeoCente ...

Neogölpark İstanbul'da 1 milyon 100 bin liraya villa
  • 12.02.2014 11:06

Neogölpark İstanbul'da 1 milyon 100 bin liraya villa

Neogölpark İstanbul'da satışı süren villaların fiyatları 1 milyon 100 bin lirada ...

NeoGölpark Evleri'nde ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor!
  • 12.08.2013 11:28

NeoGölpark Evleri'nde ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor!

Temel attığı evlerle sahiplerine mutlu yaşamlar sağlayan Neo Yapı, Bolluca’da ko ...