maritbet girişmaritbet
Ncadde Hayat Residence'ta fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor

Ncadde Hayat Residence'ta fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor

Özyurtlar İnşaat imzasıyla Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı’nda inşa edilen Ncadde Hayat Residence'ta fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor.

179 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılan Ncadde Hayat Residence, şehrin içinde yaşamak isteyenlerin yeni adresi olmaya hazırlanıyor. 204 daire ve sekiz ticari üniteden oluşan proje, 1+1 ve 2+1 daire tipleriyle dikkat çekiyor. Ncadde Hayat Residence'ın 2018 yılı Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı projelerde tanınan Özyurtlar İnşaat'ın, Esenyurt'ta inşa ettiği yeni projesi Ncadde Hayat Residence'da satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Toplam 204 adet konut ve sekiz adet ticari üniteden oluşan Ncadde Hayat Residence, şehir hayatında olmak isteyenlerin yeni adresi olmaya hazırlanıyor. 

1+1 ve 2+1 olarak projelendirilen Ncadde Hayat Residence'da daireler 60 ve 265 metrekare aralığında inşa ediliyor. 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşanNcadde Hayat Residence,çoğunlukla ailelerin tercihi oluyor. 
Esenyurt'un en işlek caddesi Doğan Arsalı Bulvarı'nda yükselen Ncadde Hayat Residence, 28 bin metrekare alan üzerinde projelendiriliyor. 40 milyon yatırım değerine sahip olan Ncadde Hayat Residence, 179 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.  

2016 yılının son, 2017 yılının ise en yeni projesi olan Ncadde Hayat Residence'ın teslim tarihi ise Aralık 2018 olarak belirlendi.

Ncadde Hayat Residence

Konfor ve lüks, cazip fiyatlarla buluşuyor

Özyurtlar İnşaat güvencesiyle satışa sunulan Ncadde Hayat Residence'ın şehrin içinde, her türlü lokasyona kolay ulaşımı olan bir noktada yer almak isteyenler için inşa edildiğini belirten Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, yeni projeleriyle konforu ve lüksü cazip fiyatlarla buluşturduklarını söyledi. 60 metrekareden oluşan 1+1 daireleri 179 bin TL'den satışa sunduklarını açıklayan Özyurt, 90 metrekare ve 265 metrekare aralığındaki 2+1 daireleri ise 269 binTL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardıklarını bildirdi. 

Şehrin ortasında eksiksiz bir hayat

Merkezi konumuyla tercih edilen Ncadde Hayat Residence, ayrıca cadde ve şehir manzarasıyla da tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Alışveriş merkezlerinin ve şehrin tam ortasında bulunan daireleri ve tüm lokasyonlara kolay ulaşımı ile fark yaratan proje, 7/24 güvenlik hizmetiyle korunuyor. Sahip olduğu terasları, spor salonu, hamam, sauna, resepsiyon hizmeti ve kapalı otoparkı ile Ncadde Hayat Residence, şehrin ortasında eksiksiz bir hayat sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor
  • 23.03.2022 11:26

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi, yeni projeleri 'Meydan Ispartakule'nin lansmanı ...

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!
  • 17.01.2015 11:28

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, 3. İnşaat ve Konut Konfera ...

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!
  • 14.09.2013 14:51

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!

Özyurtlar İnşaat, NCity, NCadde ve N5 suites projelerinin basın lansmanını gerçe ...

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!
  • 31.07.2012 12:56

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Ntowers projesinin tüm det ...

Fettah Can ailesiyle Arnavutköy'de!
  • 17.10.2020 10:36

Fettah Can ailesiyle Arnavutköy'de!

Fettah Can, eşi Cansu Kurtçu ve ikizleri Vera ile Oğul'la Arnavutköy’de bulunan ...