maritbet girişmaritbet
Narven Termal'de tatil yatırıma dönüşüyor

Narven Termal'de tatil yatırıma dönüşüyor

Bolu'da doğanın içinde huzurlu bir yaşam sunan Narven Termal Sağlık Kasabası, tatili yatırıma dönüştürme fırsatı sunuyor.

Bolu'da hayata geçecek olan Narven Termal Sağlık Kasabası, misafirlerini üç nesil dört mevsim ağırlamak için son hazırlıklarını tamamlıyor. Sağlık, eğlence ve aktiviteler için tüm detayların düşünüldüğü, 450 bin metrekare alana inşa edilen, Narven'de yaklaşık 50 bin metrekarelik alan sağlık ve sosyal yaşama ayrıldı. Tapulu hisseli gayrimenkul sistemiyle tatili yatırıma dönüştüren Narven Termal Sağlık Kasabası yaşam alanları ile her ihtiyaca cevap verecek şekilde planlandı.

Kasaba meydanı, eğlence merkezi

Narven Kasaba Meydanı'nda kafeler, sinema salonu, tiyatro, bowling salonu ve daha birçok etkinlik yer alacak. Ebru, takı tasarım, gasteronomi gibi hobi odalarının yer aldığı kasaba meydanında, küçük dükkanlardan alışveriş de yapılabilecek.

Narven Termal Sağlık Kasabası'nın yeşilliklerle çevrili yaşam alanları

Seralar sayesinde taze sebze meyve imkanı

Narven'de, doğanın içinde, doğanın verdikleri ile yetinerek üretilmiş sağlıklı ürünler seralardan toplanabilecek. Misafirlerin doğal yaşamın tüm imkanlarından faydalanacağı Narven'de, Türk ve dünya mutfağının en özel yemekleri de en taze ürünlerle hazırlanacak.

Evcil hayvanlar da tatilde

Evcil hayvanı olan misafirlerin aklı evlerinde kalmayacak. Narven'de misafirler evcil hayvanlarını evcil hayvan oteline yerleştirerek tatilin keyfini çıkartacaklar. Misafirler gün içinde hayvan dostlarıyla doğada yürüyüş yapıp, günün sonunda onları arkadaşlarıyla birlikte olabilecekleri evcil hayvan oteline bırakabilecekler.

Çevre etkinliklerinde seçenek çok

Narven'de termal havuzlarda dinlenen misafirler dilerlerse, 26 km mesafedeki Kartalkaya'da kayak yapabilir, 48 km mesafedeki Yedigöller'de trekking etkinliklerine katılabilirler. Doğanın içinde at binme ve fotoğraf çekme imkanına sahip olan Narven misafirleri, ayrıca 86 km mesafede bulunan Sünnet Gölü'nde balık tutabilir, Nallıhan Kuş Cenneti Doğal Bisiklet Parkuru'nda bisikletle doğanın keyfine varabilirler.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Narven Termal, misafirlerini ağırlamaya başladı
  • 05.04.2016 09:16

Narven Termal, misafirlerini ağırlamaya başladı

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Narven Bolu’da misafirlerini ağırlamaya b ...

Narven Termal'de tatil yatırıma dönüşüyor
  • 20.01.2016 11:08

Narven Termal'de tatil yatırıma dönüşüyor

Bolu'da doğanın içinde huzurlu bir yaşam sunan Narven Termal Sağlık Kasabası, ta ...

Narven Termal ile Bolu turizmi canlanacak
  • 18.12.2015 10:01

Narven Termal ile Bolu turizmi canlanacak

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Bolu’da hayata geçirilen Narven Termal ...