maritbet girişmaritbet
Narven Termal ile Bolu turizmi canlanacak

Narven Termal ile Bolu turizmi canlanacak

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Bolu’da hayata geçirilen Narven Termal Sağlık Kasabası, Bolu’nun 2. büyük yerleşim alanı olmaya hazırlanıyor

Bolu'da toplamda 450 bin metrekare alan üzerinde yükselen Türkiye'nin ilk termal sağlık kasabası Narven Termal, 250 milyon dolarlık bir yatırımla inşa ediliyor. Hisseli gayrimenkul sistemi ile Ocak 2016'dan itibaren misafirlerini ağırlayacak olan Narven Termal Sağlık Kasabası, 7200 yatak kapasitesi ile Bolu turizmini de iki katına çıkaracak. "Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu" listesinde ilk 100 içinde yer alan Erpiliç, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik A.Ş. ve Nalçacılar A.Ş. bu projeyle Narven Termal Sağlık Kasabası'nı uluslararası standartlarda bir tesis olarak inşa ediyor.

Bolu halkına yeni istihdam alanları

İlk etabı ocak 2016'da tamamlanacak Narven'in inşaatı hızla devam ederken, dairelere yoğun ilgi gösteriliyor. Projeye yeni eklenen güzellik merkezi ile çalışma alanlarını artıran Narven Termal Sağlık Kasabası, Bolu halkına 800-1000 civarında istihdam sağlayacak. 4 mevsim tatil imkanı sunan ve bu alanda büyük bir boşluğu kapatacak olan Narven'de, bu zamana kadar 5000 adet tapu satışı gerçekleştirildi. 2 etaptan oluşacak proje 2019 yılında tamamlanacak.

Sağlık turizmine özel altyapı

Termal turizmin yanı sıra afiyet turizmi, sağlık turizmi, Kongre-seminer ve kültür turizmine yönelik birçok alt yapıyı bünyesinde bulunduran Narven Termal Sağlık Kasabası, sektörün örnek projesi olarak gerek Avrupa gerekse Türkiye'de önemli bir potansiyele ulaşmayı hedefliyor. Termalizm (doğal şifalı su kaynakları ile uygulanan tedavi şekli), Klimatizm (açık hava ve bol oksijenli temiz havanın yaygın olduğu dağ ortamında uygulanan tedavi şekli), Uvalizm (Meyve sebze ve diğer bitkilerin kür sistemiyle tedavi şekli) gibi termal turizmin tüm olanaklarından faydalanma imkanı da Narven'e olan ilgiyi artıracak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Narven Termal, misafirlerini ağırlamaya başladı
  • 05.04.2016 09:16

Narven Termal, misafirlerini ağırlamaya başladı

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Narven Bolu’da misafirlerini ağırlamaya b ...

Narven Termal'de tatil yatırıma dönüşüyor
  • 20.01.2016 11:08

Narven Termal'de tatil yatırıma dönüşüyor

Bolu'da doğanın içinde huzurlu bir yaşam sunan Narven Termal Sağlık Kasabası, ta ...

Narven Termal ile Bolu turizmi canlanacak
  • 18.12.2015 10:01

Narven Termal ile Bolu turizmi canlanacak

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Bolu’da hayata geçirilen Narven Termal ...