maritbet girişmaritbet
N5 Suites’ten 60 ay 0 faiz kampanyası!

N5 Suites’ten 60 ay 0 faiz kampanyası!

Özyurtlar tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen N5 Suites’ten ev alanlar taksitlerini kira geliriyle ödeyebilme şansını elde ediyor.

Hayata geçirdiği ‘N' marka projelerle bugüne kadar 40 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel + Residence projesinden ev almak isteyenlere ‘N' kazançlı formülü sundu. Otel ve rezidans konseptinde inşa edilen N5 Suites, gelişen altyapısı ve konumu nedeniyle markalı konut projelerinin üssü haline gelen Esenyurt'ta yükseliyor. Satışa çıktığı andan itibaren büyük ilgi gören proje, avantajlı fiyatlarının yanı sıra yüksek kira getirisiyle hem oturum hem de yatırım amaçlı konut arayanlara büyük fırsat sunuyor. N5 Suites Otel + Residence'dan ev alanların ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları dönemde dairelerini kiraya verebileceğini söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ebru Özyurt “Projede 229.000 liradan satışa sunulan 40 metrekare büyüklüğündeki suit daireler aylık 3 bin liradan kiralanabilecek. Böylece N5 Suites Otel + Residence'dan ev alanlar taksitlerini kira geliriyle ödeyebilecek” dedi. 

DAİRE ALANLARA 60 AY 0 FAİZ!

321 konut ve 8 ticari birimden oluşan projede yer alan son 73 dairenin çok özel bir kampanya ile satışa sunulduğunu belirten Özyurt, “N5 Suites'te 40 metrekare büyüklüğünde suitler 229.000 liradan, 70, 80 ve 87 metrekare büyüklüğündeki double suitler ise 359.000 liradan satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında N5 Suites'ten daire alanlara 60 aya sıfır faiz kampanyası uyguluyoruz. Daire bedelinin yüzde 40'ını verenler borcun kalan kısmını teslimde ödeyebiliyor” diye konuştu. 

Esenyurt N5 Suites Residence projesi

TESLİMLER 6 AY SONRA BAŞLIYOR 

Ebru Özyurt'un verdiği bilgiye göre N5 Suites Otel + Residence'da teslimler altı ay sonra başlanıyor. Sunduğu prestijli yaşam alanları ve sosyal imkanlarıyla da dikkat çeken N5 Suites Otel + Residence'da açık-kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, dinlenme odaları, fitness center ile profesyonel bir ekip tarafından işletilecek olan sosyal tesisler bulunuyor. N5 Suites Otel + Residence sakinlerinin biraraya gelip keyifli sohbetler yapabileceği cafe- restaurant ve Snack Bar da yer alıyor. 

Sakinlerine otel konforu ve rezidans ayrıcalığını birarada sunan N5 Suites Otel + Residence'da, her türlü teknolojiye sahip toplantı salonları da var. İş toplantılarına ve kongrelere ev sahipliği yapmaya hazırlanan bu salonlar güler yüzlü ve profesyonel ekip tarafından yönetiliyor. 

Tüyap'a 5 dakika uzaklıkta

Esenyurt'ta E-5 üzerinde yer alan N5 Suites Otel + Residence toplu taşıma araçlarına ve fuar alanına yakınlığıyla dikkat çekiyor. Metrobüs durağının hemen önünde yer alan proje, Avcılar İDO'ya, Tüyap Fuar Merkezi'ne, Torium AVM'ye ve yapımı planlanan marinaya 5 dakika, Atatürk Havalimanı'na ise 7 dakika mesafede.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor
  • 23.03.2022 11:26

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi, yeni projeleri 'Meydan Ispartakule'nin lansmanı ...

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!
  • 17.01.2015 11:28

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, 3. İnşaat ve Konut Konfera ...

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!
  • 14.09.2013 14:51

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!

Özyurtlar İnşaat, NCity, NCadde ve N5 suites projelerinin basın lansmanını gerçe ...

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!
  • 31.07.2012 12:56

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Ntowers projesinin tüm det ...

Fettah Can ailesiyle Arnavutköy'de!
  • 17.10.2020 10:36

Fettah Can ailesiyle Arnavutköy'de!

Fettah Can, eşi Cansu Kurtçu ve ikizleri Vera ile Oğul'la Arnavutköy’de bulunan ...