maritbet girişmaritbet
MyWay Wins Blue yapay deniziyle dikkat çekiyor

MyWay Wins Blue yapay deniziyle dikkat çekiyor

MyWay Wins Blue, otobana yakın konumuyla, ulaşım anlamında da avantaja sahip.

Gözde Grubu'nun Çiğli'de yapımına başladığı MyWay Wins Blue, hem mimari yapısı, hem de projenin yüzde 70'ini kaplayan yeşil alan ve yapay deniziyle sıradışı bir proje özelliği taşıyor.

Şu anda ön talep toplama aşamasında olduklarını söyleyen Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, projenin sıkışık kent hayatına bir alternatif olacağını ve bölgeye değer katacağını söyledi.

MyWay Wins Blue'nun, otobana yakın konumuyla, ulaşım anlamında da avantaja sahip olduğunu söyleyen Kalı, “Bölge lokasyon olarak İzmir'in en hızlı değerlenecek noktası. Mavişehir bölgesinde yeni arsa üretilemiyor. Kent, batı yönüne doğru büyüyor. Projemiz hem yatırımcılar, hem de o bölgede çalışanlar tarafından oturmak için tercih ediliyor. MyWay Wins Blue projemizin kendisine ait 5 bin metrekare korusu ve 5 bin metrekarelik de yapay deniz olacak. Nefes alan bir proje olan MyWay Wins Blue'da toplam 830 konut planlıyoruz” diye konuştu.

MyWay Wins Blue'nun, ulaşım açısından çok merkezi bir konumda olduğunu hatırlatan Op. Dr. Kenan  Kalı, projenin Katip Çelebi Üniversitesi, Gediz Üniversitesi, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Çiğli Hava Üssü, askeri bölgeler ve en önemlisi metro güzergahında bulunması nedeniyle şimdiden fazla talep gördüğünü dile getirdi.

Projenin, 28 dönümlük tek parsel üzerinde 830 bağımsız bölümden oluştuğu bilgisini veren Kalı, stüdyo dairelerden, 3 + 2'ye dek farklı tiplerdeki evlerle, hem yatırımcılar, hem de oturmak isteyenler için karlı bir seçenek sunduklarını ifade etti. 

RING SEFERLERİ YAPILACAK

MyWay Wins Blue'da belirli lokasyonlara yarım saatte bir ring seferleri yapılacağını da kaydeden Op. Dr. Kenan Kalı sözlerine şöyle devam etti: “Ev sahiplerini shuttle ile bölgedeki farklı lokasyonlara taşıyacağız. Site sakinleri, kuracağımız sistem sayesinde güvenle işyerlerine ulaşabilecek. Projede, MyVia Rent aracılığıyla kira güvence hizmetleri de veriyoruz. MyWay Wins Blue ailelerin yanında, ordu mensupları, üniversite öğrencileri, akademisyenler, beyaz yakalı ve diğer tüm gruplara hitap ediyor. Projeyi iki yılda tamamlamayı düşünüyoruz. Bölge yatırım açısından da, İzmir'in en gözde yerlerinden biri konumunda” 

SOSYAL DONATI CENNETİ... 

MyWay Wins Blue, mini futbol, basketbol, squash, golf alanı, parti odası, fitness alanı, kafeterya ve çocuklar için özel hobit evleri ve en önemlisi kendine özel yapay denizi gibi sosyal aktivite alanlarıyla İzmir de ilk konsept projesi olma özelliği taşıyacak. Site sakinleri, hafta sonları Çeşme'ye gitmeye ihtiyaç duymayacak.

YATIRIMCILAR TEMELDEN EV ALMALI...

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, yatırım yapmak isteyenler için önemli ipuçları da verdi: “Konut fiyatları faiz oranlarına bağlı olarak değişiyor. Faiz yükselirse, konut fiyatları düşüyor. İnsanlar yüksek faizle ev almak istemiyor. Halbuki zamanla faiz oranları düşebilir ve ödemeler yeniden yapılandırılabilir. Yüksek faizden ev almak aslında bir fırsat olabilir. Faiz düşükken ev almak ise konut fiyatlarını tetikleyeceği için riskli bir durum. Yatırım yapmak isteyenler, bakir bir bölgeden ve temelden ev almalılar. Gözde Grubu olarak, konut fiyatlarının değerlenmesi anlamında kendini en hızlı amorti eden firmayız”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

MyWay Wins Blue tanıtım filmi
  • 14.07.2018 12:47

MyWay Wins Blue tanıtım filmi

199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan MyWay Wins Blue projesi İzmir' ...

MyWay Wins Blue yapay deniziyle dikkat çekiyor
  • 12.04.2016 13:26

MyWay Wins Blue yapay deniziyle dikkat çekiyor

MyWay Wins Blue, otobana yakın konumuyla, ulaşım anlamında da avantaja sahip. ...

Myvia Bahçe İzmir’de 117 bin liradan başlayan fiyatlarla!
  • 23.09.2012 15:24

Myvia Bahçe İzmir’de 117 bin liradan başlayan fiyatlarla!

İzmir'de hayata geçirilen Myvia Bahçe projesinde konut fiyatları 117 bin liradan ...

Myvia Bahçe Bornova’da fiyatlar 117 bin liradan başlıyor!
  • 23.09.2012 14:36

Myvia Bahçe Bornova’da fiyatlar 117 bin liradan başlıyor!

Ontan İnşaat imzasıyla İzmir-Bornova’da hayata geçirilen Myia Bahçe projeside da ...