maritbet girişmaritbet
Modda Bayraklı projesine 'En İyi Rezidans' ödülü!

Modda Bayraklı projesine 'En İyi Rezidans' ödülü!

Ontan Grup, Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı projesiyle 'En İyi Rezidans' ödülüne layık görüldü.

Ontan Grup, tasarladığı projelerle İzmir'e değer katan ve İzmir'in en güvenilir İnşaat firmalarından biri olmayı sürdürürken, bu yıl Modda Bayraklı Projesiyle yapımı tamamlanmış En iyi Rezidans kategorisinde ödül aldı. Grup aynı zamanda Modda Port Projesi ile de yapımı devam eden 'En İyi Rezidans' kategorisinden Premium proje seçildi.

"AMACIMIZ KENTE DEĞER KATMAK VE GÜZELLEŞTİRMEK"

Ontan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, yaptığı açıklamada, "Geçmişten günümüze almış olduğumuz ödüller bizleri mutlu etmenin dışında sorumluluklarımızı da her geçen gün arttırmaya devam ettirdi. Amacımız kente değer katmak ve güzelleştirmek toplum ve çevre için yararlı, geliştirici ve sürdürebilir projeler sunmayı amaçlayan MODDA markası, insanların ihtiyaç duydukları konforlu ve huzurlu mekânları yüksek standartla inşa etmeyi ilke edinen bir marka olmaya devam edecektir" dedi.

MODDA BULVAR PREMİUM PROJE

İzmir'de Modda imzasıyla markalı konut projeleri üreten  Ontan Grup'a  Türkiye'nin en prestijli gayrimenkullerinin ödüllendirildiği ‘'Sign Of The City Awards'' 2015 yılında En iyi Rezidans Ontan Bayraklı Projesiyle 2018 yılında En iyi Konut kategorisinde MODDA SUİTS Projesiyle” ödül alan Ontan Grup içerisinde çarşı, müze, konut, ticari birimleri barındıran Modda Bulvar Projesi, “En İyi Karma Kullanım” kategorisinde Premium proje seçilmişti.

  • Etiketler:

Yorum Yaz