maritbet girişmaritbet
MOD Gayrimenkul’den Bahçelievler’e iki proje!

MOD Gayrimenkul’den Bahçelievler’e iki proje!

MOD Gayrimenkul, Bahçelievler’de 300 home ofisten oluşan MOD Ekspres ve 300 konuttan oluşan MOD Güneşli projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Basın Ekspres Yolu'nun gözde projelerinden MOD Bahçelievler'in yapımını sürdüren MOD Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yirik, planlama takvimine göre inşaatı hızla ilerleyen ve satışlarının yarısı tamamlanan MOD Bahçelievler'in ardından bölgede iki projeye birden başlamayı planladıklarını açıkladı. 

MOD Ekspres konseptiyle farklılaşacak

Projelerin ilki olan MOD Ekspres'i firmaya ait 10 dönüm arsa üzerinde geliştireceklerini kaydeden Yirik, projedeki 300 birimin tamamının 1+1 home ofislerden oluşacağını belirtti. Yirik, MOD Ekspres hakkında şunları söyledi: “Basın Ekspres Yolu'na cepheli bir arsada inşa edeceğimiz MOD Ekspres, bir fabrika dönüşümü projesi. Şu anda bu projeye üzerine yoğunlaştık. Çevredeki projelerden farklılaşacak yöntemler üzerine çalışıyoruz. Çalışmalarımızı tamamladığımızda, hem projeyi, hem de projeden konut alacak yatırımcıyı çok ayrıcalıklı kılacak bir konsept çıkacak.”  

MOD Güneşli yatırımcısına kazandıracak

MOD Güneşli projesinin ise Basın Ekspres Yolu'nda 8 dönümlük bir alanda yükseleceğini kaydeden Yirik, bu özel projede 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan 300 konutun yer alacağını belirtti. 

Basın Ekspres Yolu'nun İstanbul'un en çok değer kazanan bölgeleri arasında olduğunu söyleyen Yirik, bölgenin gelişimi hakkında şunları söyledi: “Basın Ekspres Yolu ve Bahçelievler bölgesi büyük bir potansiyel barındırıyor. Bu aks bir zamanlar fabrika yoğun bir bölgeydi. Bu özellik geliştiricilere büyük avantaj sağlıyor. Çünkü en kolay kentsel dönüşüm modeli fabrika dönüşümüdür. Bu nedenle bölgedeki kentsel dönüşüm sağlıklı işliyor, yerleşim modern bir görünüme kavuşuyor. MOD Bahçelievler'in yanı sıra önümüzdeki dönemde başlayacağımız iki yeni projemizi bu avantaj sayesinde bölgede geliştirmeyi tercih ediyoruz. Fabrika arsalarının dönüşümü, her şeyden önce tek bir sahibi olduğu için daha kolay dönüşüyor. Bu muhatap çoğu zaman kurumsal bir firma oluyor ki, bu da işimizi kolaylaştıran bir başka etken.”

Kentin gözdesi olacak

Yirik, kent içinde modern bir kent görünümüne kavuşan Basın Ekspres Yolu ve Bahçelievler'in en çok tercih edilen gözde yerleşim bölgelerin başında geleceğini belirtti. Basın Ekspres Yolu'nun ulaşım açısından da her türlü avantajı sağladığını kaydeden Yirik, Atatürk Havalimanı'na dakikalar içinde ulaşmanın mümkün olduğunu, E5 ve TEM otoyolları bağlantısının yanı sıra İstanbul metrosunun da dakikalar mesafesinde bulunduğunu ifade etti. 

Yirik, toplu taşıma ağlarının en çok bölgede yoğunlaştığını ve bölgede yaşayanlara büyük kolaylık sağladığını söyledi. Bugüne kadar bölgede plaza, eğitim ve sağlık kuruluşu olmak üzere birçok özel projeye imza attıklarını belirten Yirik, bu kurumların bölgeyi tercih etmelerinin en önemli nedenlerinin başında ulaşım kolaylığının geldiğini vurguladı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

MOD Gayrimenkul'den Frankfurt’a 2. proje geliyor
  • 02.11.2017 10:44

MOD Gayrimenkul'den Frankfurt’a 2. proje geliyor

MOD Gayrimenkul, Avrupa’nın yeni finans merkezi olacağı öngörülen Frankfurt’ta 1 ...

Basın Ekspres Yolu kentsel dönüşümle gelişiyor
  • 07.08.2017 11:07

Basın Ekspres Yolu kentsel dönüşümle gelişiyor

MOD Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yirik, Basın Ekspres Yolu ve çev ...

MOD Gayrimenkul’den Bahçelievler’e iki proje!
  • 24.07.2017 12:29

MOD Gayrimenkul’den Bahçelievler’e iki proje!

MOD Gayrimenkul, Bahçelievler’de 300 home ofisten oluşan MOD Ekspres ve 300 konu ...

MOD Bahçelievler, sosyal donatı alanları ile dikkat çekiyor
  • 06.06.2017 11:34

MOD Bahçelievler, sosyal donatı alanları ile dikkat çekiyor

MOD Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen MOD Bahçelievler’in sosyal imkanları ...

MOD Bahçelievler'de lansmana özel yüzde 10 indirim!
  • 29.05.2017 10:49

MOD Bahçelievler'de lansmana özel yüzde 10 indirim!

MOD Bahçelievler projesinin tüm dairelerinde biri salona, diğeri yatak odasına a ...

MOD Bahçelievler'de lansmana özel metrekare fiyatları!
  • 21.02.2017 09:09

MOD Bahçelievler'de lansmana özel metrekare fiyatları!

MOD Bahçelievler projesinde metrekare birim fiyatları 4 bin 950 liradan başlangı ...