maritbet girişmaritbet
Mi’Marin Alaçatı Villaları'nda 20 ay sıfır faiz!

Mi’Marin Alaçatı Villaları'nda 20 ay sıfır faiz!

2008 yılında kurulan SUV Yapı Ortaklığı, Mi’Marin Projelerinin 5.si olan Mi’Marin Alaçatı Villaları projesi ile Alaçatı’ya da SUV yapı imzasını atmaya hazırlanıyor

Satışına 2013 yazı itibariyle başlanın projede son bir villa kaldığını duyuran SUV Yapı yetkilileri projenin inşaatına Ekin 2013 itibariyle başlanıp 2015 yaz sezonuna teslim edileceğini belirtiyorlar. Çamlık yol üzerinde bulunan proje toplam 2560 m² üzerine kurulu tamamı 3+1 8 ikiz villadan oluşuyor. Ortak kullanımlı 2 adet büyük yüzme havuzu ve 30 yıllık ağaçlar korunarak hazırlanmış özel bir peyzajla çevrelenen villalarda Alaçatı'da yaşam keyfini zirveye taşımak hedefleniyor. 

Alaçatı port marinaya yakınlığı, çarşıya yürüme mesafesindeki konumu projenin en önemli artıları arasında yer alıyor. 

SUV Yapı kalitesi ve ince dokunuşlarının yer aldığı mimarisiyle Mi'Marin Alaçatı Villaları yaz/kış yaşama uygun olarak tasarlanmış yasam standartları ve  güvenlik donanımlarıyla da ön plana çıkıyor. Kapalı devre kamera sistemi ile gözetlenecek sitede, 24 saat güvenlik, müstakil alarm sistemi de bunuluyor. 

Gerçekleştirmiş olduğu tüm projelerde 5 yıl garanti ile çalışan ve teknik desteğiyle her daim müşterisinin yanında olan SUV Yapı, Mİ'Marin Alaçatı projesinde de müşterisine aynı ayrıcalığı sunuyor. 

Mi'Marin Alaçatı Villaları'nda son kalan villaya sahip olmayı hayal edenler için SUV Yapı özel bir ödeme planı hazırlamış. %25 peşinatla, vade farksız 20 taksitte sahip olabileceğiniz son villa için SUV Yapı yetkililerine (232) 446  0 406 nolu müşteri bilgi hattından veya [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz. 

Web: http://www.mimarinalacati.com

Telefon: 446 0 406

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mi’Marin Alaçatı Villaları'nda 20 ay sıfır faiz!
  • 08.10.2013 13:36

Mi’Marin Alaçatı Villaları'nda 20 ay sıfır faiz!

2008 yılında kurulan SUV Yapı Ortaklığı, Mi’Marin Projelerinin 5.si olan Mi’Mari ...

Mi’Marin Alaçatı Villaları’nın inşaatı Ekim'de başlayacak!
  • 27.09.2013 08:15

Mi’Marin Alaçatı Villaları’nın inşaatı Ekim'de başlayacak!

Geçtiğimiz günlerde satışına başlanan Mi’Marin Alaçatı Villaları’nın inşaatı Eki ...