maritbet girişmaritbet
‘Mimari yapımızla Esenyurt’a farklılık getirdik’

‘Mimari yapımızla Esenyurt’a farklılık getirdik’

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, emlaktasondakika.com’un canlı yayınında Sembol İstanbul’u anlattı

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz emlaktasondakika.com'un canlı yayın programına katılarak Sembol İstanbul projesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Karden İnşaat'ın 2002 yılında kurulduğunu ve bugüne kadar 55'e yakın proje yaptıklarını anlatan Paşa Karadeniz, başlangıçta endüstriyel yapılarla işe başladıklarını söyledi. Karden İnşaat olarak daha sonra özellikle ticari yapılarla devam ettiklerini ve 2-3 yıldır ağırlıklı olarak gayrimenkul projelerine devam ettiklerini dile getirdi. 

2010 yılında gayrimenkul sektörüne başlangıç yaptığını anlatan Paşa Karadeniz 2. projelerine devam ettiklerini belirtti. 

Esenyurt'ta hayata geçirilen Sembol İstanbul'daki çalışmalara dair detaylı bilgiler veren Karadeniz 2011'de proje için çalışma startı aldıklarını ve proje geliştirmeye başladıklarını ifade etti. 

Lokasyon olarak Avrupa Yakası'nın hızlı gelişen bölgelerinden olan Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar gibi yerlerde mevcut arsa rezervinin diğer bölgelere göre daha yüksek olduğunu aktaran Karadeniz, bu gelişim ve lokasyon itibari ile bir proje yapmaya karar verdiklerini anlattı. 2013 yılında inşaata başladıklarını ve kaba yapıyı da yıl sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını söyledi.

Farklı bir mimari getirdi 

Karadeniz, Esenyurt bölgesinde mevcut düz binalardan farklı bir görüntü ile dikkat çekerek insanların beğenisine sunduklarını ve bunu satışlarında da avantaj olarak kullanmak istediklerini dile getirdi. 

İngiltere'de 2013'te ‘En İyi Karma Projesi' ödülü ve 2014 yılında da İtalya'da satış ofisi ile  ‘A Design' ödülü aldıklarını belirten Paşa Karadeniz, verdikleri bu emekler neticesinde aldıkları ödüllerin motivasyon kattığını belirtti ve 2015 yılında satışlarla beraber teslimlere de başlamayı hedeflediklerini ifade etti. Özellikle yurtdışından ciddi bir talep gördüklerini ve satışların şuan için beklentilerini karşıladığını söyledi. 

Daha lise dönemlerinde şirketin adını belirlediğini söyleyen Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, 2001 yılında da bu hayali resmileştirdiğini paylaştı. 

Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar, Ispartakule gibi hızla gelişen bir bölgede olduklarını söyleyen Karadeniz, ulaşım olarak E-5 ve E-6'nın tam birleştiği lokasyonda bulunduklarını, lokasyon olarak çok artıları bulunan bir yerde olduklarını aktardı.  

Son yıllarda bölgeye iyi oyuncuların rağbet gösterdiğini ve motivasyonun iyi oyuncularla beraber yüksek olduğunu belirtti. Karadeniz “Tatlı rekabet, gelişimin de etkeni” dedi. 

Yabancı yatırımcılardan projeye büyük ilgi!

Yabancı yatırımcının özellikle İstanbul'a ilgi gösterdiğini belirten Karadeniz mütekabiliyetten sonra beklenilen şartların oluştuğunu dile getirdi.   

"Özellikle Suudi Arabistan, Kuveyt, kısmen Mısır, İran, Azerbaycan, Rusya veya Avrupa'da yaşayan, özellikle Türklerle diyaloğu olan yabancı yatırımcıların projemize ilgi gösterdiğini görüyoruz." dedi. Toplumsal ve siyasi ortamın bu duruma katkı sağladığını belirten Paşa Karadeniz ilgiden memnun olduklarını ekleyerek sözlerini tamamladı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sembol İstanbul'a gökyüzünden bakın!
  • 21.04.2015 15:54

Sembol İstanbul'a gökyüzünden bakın!

Esenyurt'ta inşa edilen Sembol İstanbul'un inşaat çalışmalarını Emlaktasondakika ...

Paşa Karadeniz, "Symbol'ün yanı sıra butik bir projemiz olabilir"
  • 13.09.2014 15:45

Paşa Karadeniz, "Symbol'ün yanı sıra butik bir projemiz olabilir"

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz ile CNR Emlak Fuarı 2014'te ...

Paşa Karadeniz, Sembol İstanbul projesini anlattı
  • 17.05.2014 17:18

Paşa Karadeniz, Sembol İstanbul projesini anlattı

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, Esenyurt'ta hayata geçirdik ...

Paşa Karadeniz, canlı yayınımıza katıldı!
  • 25.10.2017 11:40

Paşa Karadeniz, canlı yayınımıza katıldı!

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, Emlaktasondakika.com Haber ...

Self İstanbul’da daire fiyatları 229 bin liradan başlıyor
  • 11.10.2017 17:49

Self İstanbul’da daire fiyatları 229 bin liradan başlıyor

Karden İnşaat’ın yeni projesi Self İstanbul projesinde daire satışları başladı ...

Self İstanbul yüzde 20'ye yakın ön talep aldı
  • 11.10.2017 17:07

Self İstanbul yüzde 20'ye yakın ön talep aldı

KARDEN İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, bugün lansmanı yapılan Self ...